Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak včera už vydali betaverzi jejich portu na Unity 5, teď už to pojede doufejme jak na drátkách, pár týdnů na vyladění a dokončení 4. a 5. epizody už bude snad bez problémů. Ale i tak počítám, že všechny kapitoly budou venku tak v březnu.
    • Reagoval jsem na Jepici
  • MickeyMutant
    Jestli sestra v Norsku byla ještě děcko, tak toho Američana čeká nekonečná odysea.

    A píšou, že se to odehrává ve vylidněné rybářské vesnici na břehu fjordu západního Norska. Na východě by nebyli vodníci, ale Švédové, kteří by studiu, na rozdíl od mytologických draugenů, zřejmě nezajistili státní grant.
  • po roce a pul by uz radsi meli dodelat ten dreamfall, porad neni venku vsech 5 epizod
    • Chapters je opravdu zklamání. Vydané jsou sice 3 epizody z 5, ale 3. epizoda byl dost velký výsměch ať už po obsahové nebo technické stránce. Teď se trápí převodem hry (i již vydaných epizod) do nové verze Unity a vůbec jim to nejde. Prý špatný engine... na to přišli brzy... Apoň si vzali ponaučení pro tu novou hru.

      Nemilé ovšem je, že v průběhu plnění grantu se musí vykazovat nějaká činnost, aby se vyloučilo jeho zneužití. Tipuju, že Chapters jsou hotové cca z 1/2 a mají velké zpoždění. Dá se tedy očekávat, že budou muset převést určitou část lidí na nový projekt, protože musí, a asi to bude mít vliv na kvalitu obou her.
      • no značná část kritiky zcela oprávněná, ale zase za "opravdu zklamání" bych Chapters zatim nenazval, taky jsem lehce zklamanej, ale kvalit tam je hodně. a naopak mě 3. epizoda celkem potěšila po tý druhý, která mi přišla dost nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit