Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čekal jsem že 2DS a N3DS bude pecka , ale je to prostě tak že jedno je levný a druhý nepřekvapí oproti klasickému 3ds , kdyby v balení 2ds bylo pouzdro , větší baterie a dvě hry a cena byla kolem 3tis jako je tedka tak by to byl trhák , ale jako majitel 2DS si nestěžuji , bohužel mám zrakovou vadu a 3D efekt mi neděla na oči dobře tak doufám že za pár let bude nové výkonější 2DS a s lepší baterii , přiznám se na mobilu mě hry nebaví od mala mám nintendo a taky u něj zůstanu :-) 2DS má výhody a nevýhody ale to každý zná na všem se najde chyba . Já jsem nenáročný , rád si pro relax zahraju hry a cena her hold nevadí ale když jsem měl DSi tak cena byla levnější ale chápu tu 3D technologii her , a halvně vím že co je na nintendu jinde u konkurence nenajdu :-) a časem to bude unikát .
  • milos.bohonek
    Narážel jsem tím na to, jak chytré telefony přebírají statut přenosné herní konzole a pro dedikované hanheldy tak představují nebezpečnou konkurenci. Ale jo, koukám, že to nemusí úplně tak vyznít. :)
  • Je vtipné, že se u nás za +-3000 prodává 2DS bez ničeho (ale s nabíječkou, wau!) a za stejnou cenu se teď dá v USA sehnat zlatá limitovaná Zelda edice 3DS XL i s hrou v jednom balení.

    Takhle se, mí milí, s**e na Evropu.
  • Díky za reakci :) Osobně preferuji právě 3d efekt zapnutej a lidi z okolí taky. Samozřejmě jsme remcali mezi sebou - proč to nemají sakra ty pokémoni full 3D :D. Osobně vypínám 3D jen při dojíždějící baterce a nebo takovému tomu pěknému počasí, kdy je na displej sotva vidět :D Mě se ten efekt ve hrách moc líbí.

    Článek o 2DS povedenej. Hezky to shrnuje jak to je hlavně cílený na děti a dostat k nim Pokémony a samozřejmě s tím i další hry :D
  • "... tudíž konkurovalo nebezpečně chytrým telefonům" - "chytré telefony" zná asi každý, ale prosímvás, nevíte někdo, co jsou to zač ty "nebezpečně chytré telefony"? ;)
  • Hm, možná když si k mobilu připojím klávesnici a myš tak si to zahraju, bežně je sebou nosím v kapse.... mimochodem hrál jsem na mobilu baldurs gate 2 mojí srdcovku a přesto že by se zdálo že taková hra se bude dobře hrát dotykově, není to zas tak super a když už tak na tabletu se to alespoň trochu dá. Mobily budou vždycky pro casual gaming a věci typu ninja fruit nebo flashové hříčky typu her v prohlížeči a můžou se výrobci her třeba stavět na hlavu, ale nikdo mě ani drtivou většinu lidí nedonutí hrát komplexní rts na mobilu. Lidi na mobilu hrají z nudy, a když pojedu na dlouhou cestu x hodin busem nebo vlakem a budu si chtít zahrát opravdovou hru, tak si radši zapnu notebook
  • milos.bohonek
    Mám nahráno podobné množství a 3D zapínám jen naprosto výjimečně, když ho chci omrknout nebo když jej hra "vyžaduje" (což je, jestli mě paměť nešálí, jen občasný případ first-party her od Nintenda - viz pár levelů v Mariovi 3D Land, Zeldu jsem ještě nezkoušel), ale nikdy s ním nehraju dlouho v kuse. 3D efekt mi není příjemný, subjektivně můj zážitek z hraní neobohacuje, nutí mě držet 3DSko v jedné pozici a akorát vysává baterku. Takový je můj dojem a překvapuje mě, že spousta lidí to vidí přesně naopak. Což vlastně rád slyším, že ta 3D funkcionalita nakonec přeci jen k něčemu je a lidi jí využívají. :) Takže díky za pohled z druhé strany.
  • Může říct, jen člověk, co nikdy nic od nintenda pořádně nehrál.

    The Legend of Zelda: The Link Between Worlds - 1029Kč - Stojí to za kažou korunu!
    Donkey Kong Country Returns 3D - 1099Kč - Nelituju koupě!
    Kid Icarus Uprising - 799Kč (ve slevě) - Jediné čeho lituju je, že jsem to nekoupil hned po vyjítí.
    Fire Emblem Awakening - 899Kč (sleva) - Jak jsem vůbec mohl tuhle hru odkládat?

    A to je jen špička ledovce.

    Hry od Nintenda se člověku zaplatí kvalitou hratelnosti. A hi-res grafika? Není potřeba! Nová Zelda vypadá naprosto dokonale, v některých scénách v Kid Icarus mi klesala čelist... Oproti tomu taková Vita, která má krásný hi-res, ale jediná hra co tam za něco stojí je rozšířený remake hry na PS2...:/ (Persona 4: Golden) - zatím ne, díky...
  • za 3 litry je to nehorazne predrazeny - vzhledem k pouzitym materialum a komponentam odhaduju aspon 80% marzi

    a k tomu kazda hra za litr, coz mi prijde u handheld titulu s grafikou z roku 2000 docela absurdni
  • eb42
    Uzavrena komunita? 37 milionu prodanych 3DS ;)
  • Souhlas, taková nová Zelda (The Link Between Worlds) je s 3D efektem naprosto nádherná, obvzlášť v těch 60fps co běží. Osobně mě spíš bije do očí, když si kvůli něčemu ten 3D efekt vypnu a pak ho zapomenu zapnout - vždycky mi hned přijde, že je tam něco špatně...:/

    Mám pocit, že recenzenti hrajou jen ty hry co recenzujou a od začátku nechávají slider dole. Já už mám na 3DS nahrány stovky hodin a nedokážu si to, u 3DS her, bez 3D představit.
  • haha, tenhle fór jsem ještě nikdy neslyšel
  • frantisek_nejezchleba
    řešíš hry, ale neřešíš ovládání. Na mobilu se hry ovládají triviálně. Nedovedu si představit situaci, že by mi dotyková ploška přivedla lepší herní zážitek (pominu-li oddychovky jako sekání ovoce apod.), než skutečný ovladač s analogy. Existují sice hry, které z toho těží, ale Dead Space, Age of Empires a Batman to nebudou. KOTOR a Mass Effect možná, ale stále bych – pokud bych si měl vybrat – při hraní těchto her upřednostnil herní konzoli.
  • Ferdis2
    Náklady na vývoj 3DS a tebou uvedených platform sú niekde úplne inde a
    hlavne vývoj 3DS hry stojí vydavatela zlomok tej konzovej a predáva sa ako rohlíky (teda hlavne v japonsku).
    Úspech tohto handhaldu je jediný dovod, prečo Nintendo nepadne na držku i po takom prusere akým je WiiU...
  • No jo, ale to jsou porad porty velkych her, nikoli puvodni tituly urcene primarne pro tabletove hrani. Proc bych hral Batmana na tabletu, kdyz je i na PC a to v mnohem vetsi kvalite a hratelnosti? Radeji si sednu k Nintendu, kde jsou puvodni vymakane trvanlive tituly.
  • Lawliet
    Jde tu o to, že mobilů, jako herni platformy si začíná všímat stále více herních studii *15* takže ať se ti to bude líbit, nebo né her co neodpovidají zařazení "matlat prstem v casual ptákovinách" stále přibývá a bude přibývat nehledě na to co tu povíš. *1*

    PS: máš tam hry jako Dead Space, Mass Effect, Kotor (jak jsi psal), Batman Arkham Origins..Age of Empires..
  • Tahle věta - "Ale krásně ukazuje, jak zbytečný ten celý 3D efekt je, když se bez něj vesele obejde." v článku podsouvá jak 3d efekt je k ničemu. To už jsem tu zaregistroval i v jiných článcích, to není jen tento, kdy se v závorkách ironizuje ta 3d featura jako, že jí nikdo vlastně nepoužívá. Už jsem to registroval kdysi o Modráka pak u Petra Poláčka a teď znovu. Už mi to přijde jako zažitý žurnalistický český nešvar.

    Zrovna u těch Pokémonů byla na AJ fórech u hráčů nespokojenost směrem k nintendu, že nejsou plně ve 3D. Nintendo i ubezpečovalo(uklidňovalo) hráče, že pokémoni jsou jen z části 2d(vyjímečně) a další hry budou s podporou ve 3d. U hráčů totiž vidím přesný opak, že jsou s tím 3d zobrazením spokojený a je málo lidí co to nepoužívá. Opravdu by mě zajímalo jestli má někdo studii s opačným výsledkem o kterou se ty závorkové ironizující věty dají opřít.
  • ringmancz
    ne každej to vidí, tak jak má
  • Nezabrečím *3* Některé mobily jsou možná výkonější, ale o to vůbec nejde. Na mobilu si nezahraju Zeldu, Fire Emblem nebo Maria. Na mobilu můžu tak možná 5 minut matlat prstem v casual ptákovinách.
  • to byl i xbox360 a ps3 a nic na tom nevydelali..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit