Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za urážku prezidenta V.Putina trest odnětí svobody 6 let!
    Za urážky M.Zemana žádný trest! V ČR jsou útoky znakem “demokracie”...

    Tak bylo v současnosti napsáno a my se stále přesvědčujem, v jakém morálnim bahně je naše společnost, když mohou takoví pisálci beztrestně pomlouvat a urážet prezidenta, který byl volen převážným počtem občanů státu!
    • Těch pár tisíc hlasů co údajně dostalo to zombíí a vlastizrádný olizovač rusácké řiti navíc zosnoval a zařídil rusácký pelešinec v Korunovační. To je víc než zřejmé.
      A jestli je pro vás zeman prezidentem - no tak vás upřímě lituji.
    • No, ale Putin není president nýbrž diktátor. Takže to má nastavený stejně, jako to měli komundírové tady. Tenkrát se tomu říkalo " Urážka světové socialistické soustavy a jejich představitelů "
  • JanK
    Ne, teď je načase zažalovat Bakalu, za to že rozkradl OKD a další, kteří ho kryjí
    • Pozde - prilis pozde...
  • Další ubohost z péra p Jégla.Pořád si říkám,že to nebudu číst a také nečtu,ale zvědavost je větší a o to tady jde.Jsem rád,že Zeman kamarádí se všema.Teď si říkám mráz jako,když praští a přichází jako všechno zlo ze Západu.I když mám také výhrady k Východu.Jinak USA se séře do celého světa to tak pro objektivitu.Zeman to dělá dobře.Konečně máme vládu k něčemu po 99. letech.
  • zubr
    Zastavil bych se u vyjádření novináře Jégla,pan prezident ing. Miloš Zeman zásadně,ale zásadně kope ze Českou republiku, a to z prostého a jednoduchého důvodu, poněvadž je Českým prezidentem, domnívám se, že žádný ani renomovaný novinář, kterým zcela určitě nejste,by si NEDOVOLIL určovat panu prezidentovi ing. Miloši Zemanovi,jakou má vést zahraniční politku,aby to vyhovovalo Jéglům a dalším zoufalcům považující se za úplně kompetentní občany,kteří vědí co je správná zahraniční politika,tímto jste se pasoval do role tzv. okopávačů kotníků našeho českého pana prezidenta a viděl bych to také tak,že proto pan prezident špatně chodí, poněvadž podobní ,, rádobyrádci ,, jej neustále více či méně kopou do kotníků a to by nevydržel ani ,, čaknoris , a ten vydrží hodně, tak že doporučení,pone Jégle, věnujte se více sledováním vývoje zahraniční politiky ve světě a v EU, a pokud tomu nerozumíte požádejte některé zkušenější kolegy o přehled zahraniční politiky našeho státu ve světle zahraničních renomovaných agentůr,nebo absolvujte nějaký ŠPUK ( školení pro udržení koryta ) v nabídce je jich přehršel, ale bohužel jsou placené ane vyprávějte nám tu pohádky o Nastěnce z Mrazíka, čau poradče! *2*
  • A nebylo by od věci žalovat TISCALI, že inkasují za návštěvnost tučné tantiémy a z nich platí
    toho hňupa jéglovic? Zeman se chová ke všem stejně.J ak na východ, tak na západ. Jen ti naši draze placení političtí darmožrouti, kteří by nejraději všem na západě vlezli "zezadu" papouškují jen to,co pohrobci napoleona a hitlera někde vyzvrací. *16* *16* *16*
    • ObcanHavel
      jen do toho!
  • Kvíííík, kvíííík havloidi jen kvičte, velice nás rozumné bavíte, jste k popukání, hihi, Drahoš to projel a vám zbyly jen oči pro pláč, hihi, jukněte jak se vy chrchloidní zrůdy chováte, jen hulákáte k pobavení celýho státu, hihi, melete samý pindy blbečkové a NIC nezmůžete.
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou
    • ObcanHavel
      co bychom dělali? stačí pár měsíců počkat a vyřeší se "to" samo *5*
      • Zvolíme si ruského cara českým králem? *1*
        • ObcanHavel
          třeba bude kandidovat Jágr a bude jasno *4*
  • Nikomu neberu právo říci svůj názor, ale dáse považovat za vyjádření názoru urážka nejhrubšího zrna a to ještě hlavy státu. Pokud vy co tady máte potřebu každého urážet a myslet si že je to v pořádku protože jste neviditelní, je to vaše vyzitka jak jste vychovaní. Jděte před ten 1 mil. voličů pana Zemana a řekněte ty urážky nahlas!!! Neuděláto to protože jste zbabělý troubové co si léčí mindráky .Nejste schopni své argumenty usát , proto ty vulgarity. *8*
  • To že někteří pod rouškou anonimity označují vše a všechny tím nejsprostějším co se kdy naučili mne nepřekvapuje. Ale že si dovolí redaktor plivat na majestát to je vrchol drzosti.Bez argumentů plodit takovou nenávit to je opravdu demokracie jako lusk.Pokud se chce redaktor zavděčit někomu tak ať to nedělá přes media. Ale on nic jiného neumí. Kde to bude mít konec až některého z těchto hulvátů někdo třeba zastřelí??? Pak si uvědomí , že není možné beztrestně urážet každého. pokud neumíte diskutovat tak sem radši nepiště, nikdo není zvědav na vaše amorální výlevy, to si nechte na doma, ale i tam by vám asi otec jednu natáhl. *8*
    • Na majetstát??? Kde ???? Jaký???
      Nebo vy snad považujete to vlastizrádně rusofilní, dementně žvástající, prolhané, křivácké odporně populisticky uslintané nic s držkou vraženou až po ramena do řitě komoušského KGB-cké skřeta putina za majestát????
      Nedejte se vysmát - ten podlý ..... zeman je asi takový majestát jako žumpa přetékající tím nejsmradlavějším odpadem.
      Zeman není NIC jen trapná zombí obludnost zasviňující pražský hrad.
      V každém normálním státě by už takový vlastizrádný gauner visel na nejbližším kandelábru.
    • Ten majestát je , ze zákona, stejný občan jako kdokoli jiný. Majestát tady byl za Rakouska-Uherska.
      • Je zajímavý, že 20 kusů, patrně, levicových voličů a komoušů neví( mínusářů), že majestát patří do monarchie a myslí si, že i vysocerozený, jeho jasnost Eman Ovarius I. má monarchistické vymoženosti, ač komouš a vlastizrádce. Musím si odplivnout..................
  • Věřím, že Jégl a jemu podobní by měli nejraději jako prezidenta nějakého kladeče věnců, který do ničeho nemluví, na nic nemá vlastní názor, a zobe z ruky Američanům. To bychom ale měli do dneška vládu v demisi s předsedou-mstivým podvr...kem Bohouškem Sobotkou, v policii by si do dneška dělal podvodný student Chovanec co by se mu zlíbilo, na ministerstvech by seděla dál spousta "politických" náměstků kteří jen berou velké peníze a nic nedělají. Dál by se vymýšlela pro neschopné politiky teplá místečka předsedů vlád pro vědu, ministrů pro lidská práva atd., a prezident-kladeč věnců by jen blekotal něco o tom že čeká na 101 podpisů, které v téhle roztříštěné sněmovně proti Babišovi nikdo nemůže být schopen shromáždit.
    Zato důchodci by dál beznadějně čekali na zvýšení snad nejnižších penzí v Evropě a zdravotní sestry by dál marně čekaly na zvýšení směšně nízkých platů za tu náročnou práci, kterou odvádějí.
    Šíření informací pomocí dostupných technologií ? Ano, to ale v menší nebo větší míře dělají všechny velké státy. Jak jsme my byli rádi před rokem 1989 že jsme si mohli naladit Svobodnou Evropu nebo Hlas Ameriky, jak dobře bylo že za druhé světové války bylo možné na (zakázaných) krátkých vlnách naladit Londýn. Říkejte tomu jak chcete - informační, technologická, kybernetická válka, je to pořád jen využití dostupných technologií k šíření myšlenek, informací a k ovlivňování názorů na "druhé straně". Že se to té druhé straně nelíbí to je samozřejmé, ale to je jediné co tam s tím mohou dělat. Musejí svými činy dokázat, že jsou lepší. Což se Američanům v posledních letech nějak nedaří, a proto někteří z nich kejhají jako ty potrefené husy...
    • Jakej kladeč věnců ? Ten už sám nedoleze ani na WC.
  • OvcanHavel
    Vztahy s Ruskou Federací jsou pro nás velmi důležité a je potřeba si je hýčkat!
    Vztahy se zaostalými a hroutícími se usa jsou naproti tomu podružné a lze s nimi nakládat dle libosti.
    Takže taková je skutečnost jégle, pan prezident postupuje precizně *5*
    • O tom, že se USA hroutí, snil bolševik už od roku 1948 a pořád se ještě nezhroutily. Místo toho se hroutil SSSR, moloch kde nikdy nebylo ani co žrát a co mají to ukradli páč makat z nich neumí nikdo.
    • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

      V minulém od nich Hitlerovci převzali Sozialismus, jenom jeho rudou barvu změnili na barvu hnědou. A pak se začali prát o to, jestli v Evropě a ve východních stepích bude socialismus rudý (od krve) nebo hnědý (od h.ven). Představitelé západních mocností se domnívali, že lepší bude ta krev a proto Džugašvilliho chanát podpořili dodávkami všeho možného.

      I náš skrček Beneš uzavřel ještě z války s psychopatem Džugašvillim pakt ač k tomu jako president po demisi nebyl oprávněn. A blbečkům vykládal, že prý "Rusko pod Stalinem směřuje k demokracii". Jde o to, jestli byl tak d,mentní nebo byl Stalinem vydírán.
      A jak to dopadlo po válce? Tetina civilního obyvatelstva byla vyhnána ze země a zbytek byl oblbnut a zotročen.

      KDO SE NEVYROVNÁ SE SVOU MINULOSTÍ, TEN JE ODSOUZEN PROŽÍT JI ZNOVU.

      A tak bude stádo zase rýt d.žkou v zemi. Hlavně že nám vládnou konfidenti StB vydíraní Kremlem.
      • Vzhledem k tomu, že nacionální socialismus využil a rozvinul programové požadavky německých sociálních demokratů z přelomu devatenáctého a dvacátého století, těžko mohli převzít socialismus z Ruska.
        Měl jste ve škole jednoho, nebo dva asistetnty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit