Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To má pravdu, lidé se musí změnit. Musí začít něco dělat a ne vytírat jednu organizaci za druhou a plácat jaloviny o ekologii. Koukám že milionkáři berou co je k mání. To si asi v hnutí DUHA oddechli, že se ho zbavili.. 

  • Wolfcastle

    Aktivista, hnutí DUHA, Milion chvilek, a v neposlední řadě sluníčkář... prostě nemakačenko lidský odpad 🤮

  • Kolikrát, že byl na psychiatrii s těmito jeho kecy?

    • Přesně tak, člověk se musí změnit to je jako za komunistů, aby lidem začala chutnat jejich ideologie. Milion chvilek už neví jak to udělat, aby se dostali ke korytu, protože pomocí voleb to nepude ty zase vyhraje Andrej Babiš protože to dělá dobře pro stát a nekrade jako zloděj kalousek, zloděj topolánek zloděj nečas ,zloděj sobotka, zloděj gros a zloděj paroubek. bicoš je trouba a zofalec já už jsem mu to psal, když tady jako zástupný důvod podstrkoval čapí hnízdo na které Andrej Babiš čerpal dotace podle zákonů kalouska a sobotky, ale ty byli psány výhradně pro potřeby jejich kamarádů a ne, aby je využíval každý...

      • Esli na jmenovane "zlodeje" neco vite, je Vase povinnost podat trestni oznameni. A pokud je nazyvate zlodeji, tak je jiste ze neco vite. Takze prosim, konejte svou povinnost

      • Tak co cenzore - nadávat normálním slušným lidem, označovat je za zloděje, atd. je jak vidno OK.

        Dotknout se však jen slovíčkem takové podlé, prolhané, křivácké, zlodějské, podvodné hnídy jakou ta ufňukaná koktavá úúćelofkovááá kampáááňň ... babiš bezpochyby je to by byl ban alespoň na sto let. Že Ááááňňó???

        • Normálním slušným lidem?? Ano i tyto osoby mají právo, aby nebyly nazývány zloději bez důkazů. To jistě. 

          Pokuste se poněkud krotit svůj apetit co se týče osobní nenávisti k současným představitelům Česka. 

  • Nerad soudím lidi podle vzhledu, nerad soudím kohokoliv. Kdo jsem já, abych soudil a posuzoval? 

    Mám jenom pocit. A můžu se plést. Když je tento pán tak čistá duše, proč nedělá něco užitečného? Proč vždycky jenom "působí jako....?" Co konkrétního má tento pán za sebou? Evidentně už mu 18 bylo (možná několikrát). 

    Nevím, nechci mu ubližovat, ale nějak si myslím, že takových mluvčích, kteří se hlavně neuchýlí k práci je nějak poslední dobou vidět hodně. 

  • Piňosu Piňosu.Ale aktuálním základem je oddělit ty z Tisíce chlívů od normálních lidí.Přesně oddělit plevy od zrna.S tebou to půjde moc těžko.Máš docela brožovaný život.Třeba jak popisuješ, že tě nevzali na tu pomocnou bonzáckou loď.Ta která brázdí středomoří, vyhledává gumové čluny.A hlásí to velkým plavidlům.Které mají povinnost je převzít.Ti pak musejí mít obrovskou radost z takového bonzu.Nebo jak jste se pokoušeli v Chorvatsku suplovat Červený kříž a obskakovat vetřelce.A jak vás takové nevyžádané horlivce hnali.Je dobře že jsi se takto vyprofiloval.V Česku se nezapomíná.Ani neodpouští.

    • Povidej, Vokoune. Jak nás z Chorvatska hnali.. Byl jsem tam až do opetovneho uzavreni hranic, a odeli jsme z toho duvodu, ze prchliky umistovali v lagrech o neco dal a ze uz, jak jsem napsal, doslo k uzavreni (planovanemu) hranic. Jenda Piňos byl jeden z posledních kdo tam s náma zůstal až do konce, než jsme já, Chorvat Robi Martinković (asi po půl roce vyznamenaný za pomoc v humanitarni krizi, cimz mu k celkem slusnemu ovocnemu salatu z obcanske valky pribyla dalsi medaile), jednou Ceskou, dale Islandankou a Kanadankou zalozili zarodek Czech Teamu na Lesbu, ale tam uz je to jiny, i kdyz stejne uspesny pribeh. Pokud vim tak nas nehnali ani z Idomeni, ani z Bosny, naopak, takze nemluvte o nicem co nevite a co znate jen z bedny. Diky. 

      • mun.go

        K uprchlíkům: Nebylo by lepší jim pomáhat v jejich vlasti - například zlepšit podmínky pro život, tak, aby se v tam dalo normálně žít? Zcela určitě by vás odtud nikdo nevyháněl.

        To by ovšem nesměl světový četník vyvolávat po celém světě účelové válečné konflikty pro ovládnutí zdrojů a rozsévat bomby místo osiva.

        K tomuto názoru přišli dokonce i George Soros a Charles Koch, kteří pro podporu zodpovědného státu založili Quincy Institute for Responsible Statecraft

        V jejich "Principech" je zakotveno mimo jiné: 

        (3) ... The United States need not seek military supremacy in all places, at all costs, for all time.

        (4) ... The U.S. military exists to defend the people and territory of the United States, not to act as a global police force. The United States should reject preventive wars and military intervention to overthrow regimes that do not threaten the United States. Wars of these kinds not only are counterproductive; they are wrong in principle.

        • A vite co? At si USA zhltnou co chteji. Je mi to buřt.. Muzeme si jen polepsit

          • josef.chmela

            Ty jsi přeci jen takový jednoduchý (prostý duchem) kluk. Škoda času na tvé psané výtvory reagovat. Tak hluboko ani klesnout nechci.

      • Piňosu Piňosu napiš, jak vás nevyžádané horlivce hnali. V Česku se nezapomíná. Ani neodpouští. A ty se nauč česky ty vole.

        • To, ze tomu nerozumis, jeste neznamena, ze neumim cesky. Tak znova, jak nas hnali? Pripomen mi to. Nebo si zajed do Berkasova/Bapske a zeptej se kde je tam "Cesky kopec". Vi to tam vsichni. 

  • Jeník je vyborny kluk s sakra dobry organizator. Zaroven je to snad jediny clovek na svete o kterem mohu rici ze je "slunickar"... V dobrem i tom horsim slova smyslu. Behem " Berkasova" se jeste v tandemu se Zdendou Ralikem osvedcil jako opravdu vyborny a zkuseny vedouci. Maly problem je, ze je to idealista, nikdy jsem opravdu nepoznal cistejsiho cloveka. Pokud on mluvi o ekologii, tak vi, co rika. Rad bych nas tym z Bapske zas nekdy videl v akci

    • To nemyslíš doopravdy takhle si fandili svazáci - vynikající lidé, kteří zásadně dělali věci, které postrádali fyzikální smysl, takže se tak jako nedalo poznat jestli je to správné nebo ne, ale pak se ukázalo, že to bylo všechno na hoovno.

      • VŠICHNI tady to myslíme hochu vážně.Nemůžeš myslet přeci vážně, že pomoc jakože uprchlíkům je nějaké dobrodiní.Těm, kteří se tváří pořád  ublíženě.A jen se to tady otrká přichází to s požadavky.Na bydlení, peníze, zdravotní péči zdarma.Přesun dalších příbuzných sem do EU.Práce je pro ně sprosté slovo.Ovšem rozmnožování jim jde skvěle.Tak tady zas nevypouštěj demagogické bubliny.

        • A vite co, mili Cesi, az zas budete zdrhat vy jako uz Xkrat, tak budu ve Francii hkasovat pro to aby vas na Ryne nebo na francouzskych hranicich v lepsim pripade obraceli zpatky, a nebo v tom horsim aby pouzili vsech prostredku aby vam Cechum zabranili ve vstupu do zeme. Nastesti diky dvojimu obcanstvi (snad brzy uz jen jedinemu) tohle alespon ve volbach ovlivnit muzu. Uz me sakra jako narod stvete. 

          • Táhni xindle do hajzlu!!!!!

            • S potesenim, vy Čechu

          • Nezbývá, než blahopřát.

            Vám k získání cizího občanství a nám k tomu, že ztratíte české.

          • josef.chmela

            Hele, ty Huberte. Vzdej se českého občanství. O takové jako ty tu stejně nestojíme. Převlíkači jsou totiž ti nejhorší- prostě spodina společnosti. Ti jsou schopni pro svůj prospěch zapřít i svou matku. Dobré na tom je, že vás není mnoho a proto ve volbách neovlivníte nic.

            • Ostatne- jaky mas pravo, Chmelo, mluvit za celej narod? Kdo ti k tomu dal mandat? A svoji matku nezapiram, ani k tomu nemam duvod. A pro svuj prospech? Co o me vis? Jaky prospech mam ze sve ucasti ve vyse zminenych akcich? Leda kamose na ktery se muzu spolehnout. A taky to ze jsem videl co ty nejspis v bedne nebo na Tiscali neuvidis. A o to vic budes sekat zobakem. To fakt neni privilegium. A vis co? Skubni si, ty "vlastence"

              • Reakce na příspěvek:

                V souvislosti s vaším komentářem:"...aby vas na Ryne nebo na francouzskych hranicich v lepsim pripade
                obraceli zpatky, a nebo v tom horsim aby pouzili vsech prostredku aby
                vam Cechum zabranili ve vstupu do zeme."
                jsou vaše otázky po mandátu poněkud komické.  

                Pokud píšete:"A taky to ze jsem videl co ty nejspis v bedne nebo na Tiscali neuvidis.", rád bych se vás jako insidera zeptal, zda tím míníte ty inženýry a lékaře, na které pracovní trh EU tak zoufale čeká - ty totiž nikdo v bedne nebo na Tiscali skutečně neviděl. A neviděli je ani západoevropští zaměstnavatelé.

                Zajímavost: Region Střední Moravy vykazuje v celé Evropské unie nejvyšší regionální
                zaměstnanost přistěhovalců, tedy občanů ze zemí mimo EU. V loňském roce
                tam podle čerstvých údajů Eurostatu mělo zaměstnaní každých takřka devět
                z deseti přistěhovalců, přesněji 88 procent. Žádný jiný region Evropské
                unie (členění regionů NUTS 2) nevykazuje tak vysokou míru zaměstnanosti
                imigrantů ze zemí mimo EU jako právě region Střední Moravy.

                Připomenout je samozřejmě nutno to, že tito imigranti přicházejí se "suchými hřbety", abych použil vžitý cizozemský termín.

            • Radsi jo, jen pevne doufam ze bude nejaka valka a ze Cesi zradi NATO... Pak OSOBNE ukazu francouzskym, britskym nebo nemeckym parasutistum kde najdou Prazsky hrad a Strakovku, pripadne kde bydli Klaus Junior  Pitomio

              • Reakce na příspěvek:

                S udavači se nediskutuje milý Filie. Těmi každý slušný člověk, bez ohledu na národnost, prostě pohrdá. 

              • Reakce na příspěvek:

                Jak tak čtu tuto diskusi, nevycházím u údivu - takový vánoční dárek jsem skurtečně nečekal, děkuji. Poslední váš příspěvek je pak příslovečnou třešničkou na dortu, i když nemůže zůstat bez doplňujících otázek. Cituji:

                "...pevne doufam ze bude nejaka valka..."  Předpokládáte, že byste v ní bojoval? Tvrdím, že něco takového je vyloučeno.

                "...Cesi zradi NATO..." Co tím račte mínit? Že by Češi zradili NATO a válčili se Slováky stejně jako Turci s Řeky?

                Věta:"Pak OSOBNE ukazu francouzskym, britskym nebo nemeckym parasutistum kde
                najdou Prazsky hrad a Strakovku, pripadne kde bydli Klaus Junior 
                Pitomio."
                je tak neskutečně hloupá, že rozumný doplňující dotaz položit nelze. Leda snad na počet vynechaných dávek medikamentů.

                • Reakce na příspěvek:

                  Diky  za rozbor, vy Čechu

                  • Reakce na příspěvek:

                    Ve zdejších diskusích jsem to již několikrát uvedl, tedy zopakuji specielně pro vás: nejsem Čech. V některých diskusních vláknech pak používám formulaci: já, zaplať Bůh, Čech nejsem.

                    Doplňující otázka: jak jste z textu:

                    " ...pevne doufam ze bude nejaka valka...  Předpokládáte, že byste v ní bojoval? Tvrdím, že něco takového je vyloučeno.

                    ...Cesi zradi NATO... Co tím račte mínit? Že by Češi zradili NATO a válčili se Slováky stejně jako Turci s Řeky?

                    Věta: Pak OSOBNE ukazu francouzskym, britskym nebo nemeckym parasutistum kde najdou Prazsky hrad a Strakovku, pripadne kde bydli Klaus Junior  Pitomio. je tak neskutečně hloupá, že rozumný doplňující dotaz položit nelze. Leda snad na počet vynechaných dávek medikamentů."

                    dokázal odvodit národnost tazatele?

                    • Reakce na příspěvek:

                      Pokud jste nepochopil tak u mne neni "Čech" oznaceni narodnosti, ale spise nadavka

                      • Reakce na příspěvek:

                        Pokud je u vás výkřik "vy Čechu" nadávkou, pak se, mimo jiné, ani v aplikaci nadávek příliš nevyznáte.

                        • Reakce na příspěvek:

                          Ale docela jo, akorat je pro me pohodlnejsi rict "ty Čechu" nez "ty zatracena bezpaterni kolaborantska hnusna kriploidni svin*e", kdyz ten kratsi nazev vystihuje totez

                          • Reakce na příspěvek:

                            Ach, další vánoční dárek.

                            Děkuji.

                      • Reakce na příspěvek:

                        mrazí mě z "demokratů" tvého typu (tykání je záměrné - dětem se nevyká). Tvůj včerejší příspěvek z 11.29 dokazuje, že dítětem (hloupým dítětem) stále jsi. A každým dalším příspěvkem to jen podtrhuješ

                        • Reakce na příspěvek:

                          Mýlíš se, Sýkoro, nejsem demokrat. Jsem fašista. Vyznavač Duceho, Peróna, Franca a Pinocheta

                      • Reakce na příspěvek:

                        Tak tohle už z mozku být nemůže. 

  • Blábolista

  • josef.chmela

    Osobně si myslím, že tento lidský vykuk a nemakačenko zjisti, že hnutí Duha jde do kopru a tak přelez do, podle něj, perspektivnější a jistě i finančně zajímavější funkce politické  v Milionu chvilek. Takoví lidé stojí u mě pouze za odplivnutí.

  • Jan Piňos údajně přešel k milionchvilkovým aktivistům, což má dostatečnou vypovídací hodnotu. Jan Piňos tak již učinil vše potřebné k tomu, aby se dokonale znevěrohodnil.

  • TheGGG

    mluvčí milionového chlívku... hahaha, jde mu o ekologii a stromečky, nebo o babiše a mocenské politické hry...? celý tento ekologický šaškec a šikana západního obyvatelstva má za cíl jedno. Oslabit Evropu a USA. Ekoterorismus je jeden nástroj (zbytek světa se vám stejně jen směje, čína, jižní amerika a indie atd. tam vzniká ten pravý bordel) jak toho dosáhnout. Uměle řízená migrace je další. Šílená liberální LGBTQ politika, která šíří nenávist mezi mužem a ženou a tradiční rodinou je další nástroj. Pokud chtějí květinové děti hájit ekologii a přírodu, musí začít řešit jediný skutečný problém a to je PŘELIDNĚNÍ. Ovšem to by nebylo moc politicky korekntí.

    • josef.chmela

      Oslabit Evropu, tomu bych rozuměl ale oslabit ekologicky USA, které jsou jedni z největších znečisťovatelů na světě, tomu v příspěvku nerozumím. Ochranu přírody a životního prostředí musí každý člověk řešit především nejdříve u sebe a sám. Tento problém žádné politické žvanění a různé ekologické kongresy packalů nevyřeší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit