Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frajerku. To se nám to vychlastávalo ve VIP saloncích na letišti. To se nám to lezlo po motorkových závodnících v Brně. To se nám to mudrovalo o novičoku před kamerama. I sklaplo. Si myslela, že se okolo ní točí svět. A ono ne.
  • Že to napsaly Lidové noviny mne vůbec nepřekvapuje. Přece tomu šéfuje Bakala a toho pan Zeman nemá rád. A protože Šlechtová vyjádřila přízeň prezidentovi, tak je vše jasné. Je to jenom mediální špinavá hra. Hlavně by mne zajímalo, kdo už toho Bakalu někdo odstraní. Velmi se mi líbil film Šakal.
    • Strnade ty holt si vůůl,nepleteš si HN s lidovkama?
    • Evidentně jste článek vůbec nečetl, ale vyjadřujete se. Což znamená, že ze sebe zbytečně děláte hlupáka. Kde jste vzal Bakalu?
    • Lidovým novinám šéfuje Bakala??? Nezapomněl jste si vzít prášek?
  • Ministrem obrany ČR je sexuální kripl, mdlé inteligence s pubertálními nápady, který neustále hledá svoji sex. orientaci, stojící vedle podvodníka s mafiánskými manýry a krvavou minulostí bolševického udavače. Ještě jim tam schází ta morální, alkoholem zdeptaná troska senilního starce a máme tu celou, hlavní reprezentaci České republiky. I prase by se poblilo.
    • Sexuální orientace je každého věc, tu bych nekomentovala...

      Ale, že je to skutečně "odborník na pravém místě" (jako např. Stropnický) to je bez diskusí...
  • Měli by si všichni Babišovi kumpáni uvědomit, že jejich šéf, jako každej správnej estébák, vede na každýho z nich složku. Jak se mu dotyčnej přestane hodit, tak ho kopne přes palubu a ještě mu na hlavu šplejchne kýbl sra*ek. Inu, kdo s kým zachází, s tím taky schází... *5*
    • Složky má nejen na lidi z ANO...

      Jinak souhlasím...

      Zkrátka - STBáckých praktik se nezbavil...
  • Šlechtová se prezentuje jako mix specifické neotesanosti a konformity v intencích eurohujerské politické korektnosti. Navíc se Šlechtová dopustila několika faux pas. Příčiny poklesu obliby by měla Šlechtová hledat především u sebe. Trochu víc sebereflexe a přirozené pokory by jí jen prospělo.
  • Lidovkám je zde vyčítáno, že jejich hlavní zpráva dne se zabývá hloupostmi - údajným plýtvání při využívání VIP služeb na letišti paní Šlechtovou a sám právě tento server pravidelně uvádí jako hlavní článek dne často takový blábol, že to není již ani k smíchu.
    V každém případě sám Babiš vždy opakovaně tvrdil, že výměny na ministerských postech budou probíhat podle potřeb a bez stranické příslušnosti. Rozhodně nemá důvod odepisovat Šlechtovou tak trapným způsobem, jakým to činily předešlé "tradiční" strany, ale pokud bude uznána jako adept na výměnu, prostě tak premiér učiní i bez pomoci pisálků. Nehledě na to, že právě Lidovky konkrétně do Babiše kopou s naprostou samozřejmostí a více méně denně.
    Paní Šlechtová je asi výstřední více než se u tak prestižního a i v zahraničí sledovaného ministerstva sluší, pak je pravděpodobně čas se poroučet, ale to je věcí premiéra. Je úsměvné, pokud Babišovi někdo vyčítá i to, že vyhazuje svoje vlastní lidi.
    • ještě že se nezkoumá plejtvání s fondy EU to by musel čobol balit kufer a hledat kámoše za řekou Moravou *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tragédka horší jak zoufalec Stropnický!
  • Asi ještě pár let potrvá, než slečna Šlechtová dospěje. Je rázná, akční, ale ne v tom, v čem by měla být. Ten hloupý nápad s psím "selfíčkem", mne utvrzuje v názoru, že právě prochází obdobím, kdy asi dozraje v ženu. Možná je vzdělaná, možná dobře rozumí ekonomii, ale to ještě neznamená, že rozumí všemu. To by se přiřadila k armádám "brouků Pytlíků" , kterých máme na ministerstvech, v Senátu, Parlamentu...
    Nemyslím to přímo na ni, ale nejhorší v armádě,(možná i jinde), je hyperaktivní B.L.B. Něco jako kadet Biegler ve Švejkovi.
    A ta tatuáž? Dříve to byla výsada jen kriminálníků. Trochu to nechápu.
    • ??? Kde se tyto nány berou, Kočí, Peak, Jacqes - Žak, Šlechtová, vždyť to není normální, to jejich chování.
      • Tyto by měli mít mandát politicky reprezentovat voliče pouze na schůzkách v Bohnicích a Dobřanech
      • !!! Jednu líheň jsem dohledal - kde se berou. https://hledani.tiscali.cz/?q=aktivistka+Kate%C5%99ina+Krej%C4%8Dov%C3%A1+&cx=006688160405527839966%3Ayhpefuwybre&cof=FORID%3A11&ie=utf-8&oe=utf-8&lr=lang_cs
      • Kam sám čert nemůže, tam nastrčí babu. *16* *1*
      • I ty šovinisto , kde se berou ty nanáci?Babiš,Zeman,Kalousek,Langr,Herman sakra to by moh člověk pokračovat do nekonečna.Prostě na tý zemi nějak vymřeli normální vůdčí osobnosti,takovej duel Clintonová Trump to byla taky síla,jedině v Rosii maj rozhodnuto neb tam kdo se přes místní mafiánskýkomunistickofašistický režim protluče tak je prezident na do smrti i kdyby nechtěl *1* *1* *1* *1*
  • Bohužel celé hnutí tohoto čobolského podvodníka je založeno na loajalitě která má opodstatnění ve firmě ale ne v politice ,díky tomu co Babiš dělá je tam kde je a rozhodně není dobře že zatočí s každým kdo se mu postaví nebo znelíbí(to může dělat v soukromé firmě ale v takové která nevyžírá dotace, ale je skutečně zisková na základě výsledku zaměstnanců a majitele.)
    Co se týče sebestředné soudružky Šlechtové tak ta má jít okamžitě od válu neb má ráda svého psa a pak až to ostatní,bohužel nejde od válu kvůli čoklovi ale protože se zvedá negativní ohlas ,kde je konec sudruhu Pilnému a sekačkám s 90let starými řidiči ?Lidi si bohužel neuvědomujou že od válu má jít sám soudruh Babiš co by organizátor.Jinak třeba taková pararela s Macronem jenž má místo dětí psa a za manželku "věkově matku"by taky byla na místě.
    Jo jak dopadají říše kde roupama neví co dělat a lidi mají radši zvířata než ostatní lidi,plodí se málo dětí a nedokážou se ubránit nájezdníkům a začínají postupně obsazovat pracovní pozice přistěhovalci na úkor kvality-taková krize řemesel a morálky.
    S pozdravem šovinista rasista - prostě role ženy ve společnosti je jiná než muže a já chci žít s lidmi co mluví stejným jazykem a mají stejnou kulturu a hlavně mají potomky.
  • Inu, blondýna... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit