Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu tu zvrácenost autora. Namísto toho, aby probíral skutečnost, tedy samotný zákeřný útok proti Sýrii, a hlavně ty bláboly našich zastánců "demokracie" USA, tedy Stropnického a dalších, včetně třeba generála Pavla, tak odsuzuje ty, kteří se nebojí hájit dobro, i když musí odsoudit člověka, který dříve to dobro hlásal a dnes bohužel provádí zvěrstva. Protože co je proboha na tom, že někdo nejdříve fandil Trumpovi a pak odsoudil Trumpa, když nyní povolil útok na Sýrii? To by měla být spíše pochvala těm lidem, které autor zmiňuje. Protože se zastávají dobré věci. Ve volbách se Donald Trump hlásil k urovnání konfliktů ve světě, ke stažení části vojsk ze zahraničí a také volal po spolupráci se světovými mocnostmi. To je přece v pořádku. Teď, když asi Donald Trump podlehl válečné štvavé skupině vojenských pohlavárů a povolil útok, tak udělal velmi zlý čin. To je prostě špatné, protože nebyly žádné důkazy o tom, že by Assad použil chemické zbraně. Takže autor, zmetek jeden, by měl odsoudit ty zlořády v naší politice, jako Pospíšila, Stropnického, Štětináče, Němcovou, Kalouska a další, kteří schvalují útok na Sýrii a také sankce proti Rusku, že prý Assada podporuje ve "zločinech". Přitom Assada volila většina národa, dnes v něm vidí mírovou budoucnost země a Rusko pomohlo, na rozdíl od Ameriky, vyhnat islámské fanatiky z většiny Sýrie. Tak se autore chyť za hlavu, dej si pár facek a bude to OK
    • Tenhle příspěvek je lepší a věcnější než sám článek.
    • Spíše Zeman udělá stojku než že budou sankce proti rusku odvolány *1*
      • *6* *7* *8*
        Zeman a stojku? To by ho musel Ovčák s Mlynářem držet za nohy a ještě podepřít holí. *1*
    • Tak raději napiš, co chápeš. To bude podstatně kratší odstaveček
      • ty nejsi bijec. Navíc tady machruješ ty Rudyn Hrebeňár jak nepohrdneš vlastní mamou. V posteli. To víš jak to napíšeš víckrát tak to asi bude pravda.
      • ty nejsi bijec. Navíc tady machruješ ty Rudyn Hrebeňár jak nepohrdneš vlastní mamou. V posteli. To víš jak to napíšeš víckrát tak to asi bude pravda.
    • Bylo by zajímavé vědět, jestli pisatel sám věří tomu co píše nebo je za to placen ruskou ambasádou. V obojím případě by se jednalo defekt: v prvém případě inteligenční a v druhém morální. Možná je ovšem i kombinace defektů obou.
      • Možná je placen Hradem z našich daní, to by byla ta nejhorší varianta.
      • Máte pravdu. Jakmile někdo napíše něco, co se vám nelíbí, hned ho napadněte, že je placen rusákem. Jinak to přeci není možné. Vždyť pouze VY máte patent na pravdu, že?
        Nebo jsou ty defekty ve vaší hlavě?
        • Milý příteli, když s něčím nesouhlasím, tak uvedu svůj názor.To už se zase nesmí mít vlastní odlišný názor jako za komunismu? Znám ruskou mentalitu a tak vidím, když někdo papouškuje ruskou propagandu. Jestli se tím pouze ukájí nebo je za to placen, to nevím. Nemusím mít vždy pravdu, mohu se mýlit. V tom případě bych uvítal argumenty v čem a proč se mýlím. O nějakých defektech v mé hlavě nevím, sám nic necítím a ani mé okolí mi nic nesignalizuje. *4*
          • A to že útok nebyl schválen mandátem OSN (jak by to mělo být) je pravdou nebo je to placená propaganda rusáka?
            No a k tomu konci. Blázen se nikdy nepovažuje za blázna. *1*
            • Jako by USA nikdy v OSN nic nezablokovaly. Je to právo stálých členů OSN. Tak si to ty státy stanovily
            • Jakým mandátem, de mm ente?! Fašistické rusko vše zablokuje *12*
  • Tiscali tiscali,vy tomu dáváte jeden blábolista větší než druhý Jégl,Strašil, Štefan ,kde ty outsidery berete.Tito rádobyodborníci,ve skutečnosti žvanilové a strašiči by si v normálních sdělovacích prostředcích neškrtli a proto jsou zašití v internetu.
    • Články těchto autorů už se staly jejich blogy, kde objektivně neinformují, ale pouze propagují své názory :-(
  • Zajímavý článek- https://www.hlavnespravy.sk/co-hrozi-americanom-v-syrii/1378102
    • víme zaprdenykalousku, Hary
    • co je na té snůšce lží a mystifikací zajímavého soudruhu ? vypíchni něco *15* *15* *15* *15*
    • Díky za článek, zajímavé a pravdivé
    • a koho zajímají dezinformační ruské weby ty vymletá kolaborantská tlamo ? táhni na aeronet šmejde
  • Podívejte se na tyto fotografie Asada a sami konečně pochopíte rozdíl mezi západní propagandou, ve které díky panu Havlovi žijeme a realitou. Potom je zcela zřejmé proč "Asad musí jít!" Útok na tradiční křesťanskou rodinu, skutečnou toleranci vůči různým vírám a etnikům, kterou se jeho země právě vyznačovala (před cenzurou to pořad na ČT "Sýrie perla blízkého východu" jasně dokazoval a konstatoval), dokázal sjednotit všechny v jednu velkou rodinu - to byla Sýrie dokud tam nevpadli teroristé sponzorovaní USA a teroristy na blízkém východě. McCain se v tom osobně angažoval.
    Kdo z nich je terorista:

    Asad: https://i.pinimg.com/originals/23/69/13/23691332e66c5182cabda3673aa079be.jpg

    https://i.pinimg.com/736x/29/20/55/292055710078c7157199dae5c9c03d83.jpg

    https://www.pinterest.com/nouralhndi/bashar-assad-family/

    McCain: https://www.protiprudu.org/kto-je-za-teroristami-v-syrii/
    • Bashar al-Assad dokázal natolik sjednotit různá etnika a náboženství ve své zemi a to plně ku prospěchu a štěstí všech, že tam vznikla občanská válka, diktátorova vojska začala za pomoci Turků vraždit etnické skupiny snažící se o samostatnost nebo alespoň oficiální uznání existence, ale jsou to právě amíci, kteří v Sýrii působí jako teroristé, byť jejich zásah byl původně schválen mezinárodními organizacemi a to až poté, co vyvražďování a to i chemickými zbraněmi přesáhlo tolerovatelné meze.
      Ale to, že právě díky diktátorovi Assadovi, který občanskou válku rozpoutal a evidentně nehodlá ani nadále se svým lidem jednat v rukavičkách, sem k nám do Evropy proudí statisíce arabů je všem těžce proti srsti. Zvláštní.
      • Dokážete srozumitelně vysvětlit, jak vláda nebo demokraticky zvolený president rozpoutává občanskou válku?
        Dokážete vyvětlit, jak v zemi s demokraticky zvoleným presidentem diktátor rozpoutává občanskou válku?
        Jestli tedy nejste jen "zvláštní".
  • Bašár Asad vrátil Francii Řád čestné legie
    Důvodem vrácení je účast Francie v trojstranné agresi s USA a Británií 14. dubna. Pro prezidenta Asada není čest nosit medaile otroka Spojených států, který podporuje teroristy v Sýrii a útočí na členský stát OSN, čímž otevřeně porušuje mezinárodní právo a jeho principy.
  • Nadělali si Američtí pupíci do vlastních gatí. Stále jim nedošlo, že jestli zblbnuli američany jejich odvěkou lžipropagandou a ti ubožáci si to v USA ani neměli jak ověřit, jak s nimi jejich velkopropaganda mlátí o zem, tak zkoušet něco takového na nás, tak to je urážka. Těm ubožákům ani nedochází, že jestli velkohubě vykládají o "100% úspěchu" jejich zločinného vpádu do suverénné země, pak zřejmě nepočítají s tím, že taky někdo má v hlavě mozek a ten je zvyklý myslet. Rozmlátili sklady chemických zbraní: to tedy musely být ty Trumpovy zázraky opravdu zázračné, neboť zároveň zamezily zamoření okolí, včetně likvidace spousty lidí. Vysílat jako autentické záběry z jejich řádění a podstrčit tam záběry z teroristických akcí ukrajinských band u Luhaňsku v roce 2015? Atd.... Pochopitelně ČT u toho nemohla chybět. Podle US tlachalů: Všechny cíle byly zasaženy. Jak je tedy možné, že lze ověřit, že nyní jsou ty cíle neporušené? No nadělala si US a patolízalská západo propaganda pořádně do gatí.Nedivím se, že by nejraději zrušili internet. Normální by bylo, kdyby už konečně hodili ručník do ringu a přestali škodit.
    • Kolik rublíků dostaneš za ty kecy? Nebo to děláš jenom za flašku vodky?

      Dát si jako nick jméno takové velké osobnosti, to by slušný a skromný člověk vážící si své vlasti nikdy neudělal. To také o mnohém svědčí.
    • nám tady předkládá vlastní přiblblé nápady. Moc by si přál aby to tak bylo. A ono není.Agent.
  • felix.julec
    Soudím,že Trumpa drží pod krkem zbrojařská-válečnická lobby,proto ten obrat o 180° v prohlášeních po jeho zvolení.
    • Omyl soudruhu, ve volbách Donald Trump jen zacílil na zapšklou část seniorů a slaboduchých jedinců na které pak hodil bobek, stejně jako u nás Miloš Zeman, sežrali jste jim to i s navijákem.
  • Tak dlouhý článek a přitom o ničem? Co je absurdního na tom, že změníte na někoho nebo něco názor? To je příznakem "normálnosti", že když fandíte zvolení někoho nebo zvolíte někoho, tak si za jeho všemi rozhodnutími musíte stát celé volební období a se vším souhlasit?
    Co to napsat opačně? Že ti řvouni, kteří nesouhlasili se zvolením Trumpa a plivali na něho najednou s útokem na Sýrii vehementně souhlasili a vůbec je nezajímalo, že k tomu státy neměly mandát OSN? To není "absurdní"?
    • Češi to umí, příkladem je Slovák, premiér v demisi, Názory mění ze dne na den a proto se nám líbí. *14* *14* *14*
      • Mně se ten estébák Bureš nelíbí!!!! A to, že mění názory podle toho, jak se vyspí ožralý Zeman, to je opravdu za čarou *12*
      • I já během života změnil na různé věci názory. Sám si pamatuji, že když mně bylo asi pět, šest let, tak jsem říkal, že holky jsou pitomé a že si nikdy žádnou nevezmu za ženu. No...časem jsem změnil názor.
        A takových změn jsem zažil mnohem víc.
        Vy názory zřejmě neměníte nikdy a na nic? A tím se chcete chlubit? *1*
        • Samozřejmě, že jsem názor změnil ale ne ze dne na den. Vždy to bylo po čase zkušeností a ne překotného přemýšlení. V tom je ten rozdíl.
          • Já někdy i z minuty na minutu, když mě logický argument protistrany přesvědčil, že jsem se pletl.
            • Když se klepneš kladívkem do prstu ?
  • Tak, tak. Intervence USA v Sýrii pouze destabilizují region a podpoří ISIS a Al-Káidu. Bohužel. USA na blízkém východě jenom škodí. Svržení Assada bude vést pouze k nestabilitě.

    http://www.epshark.cz/clanek/611/farage-svrhnuti-assada-v-syrii-muze-vest-k-chaosu-nestabilite-a-vzestupu-isis
  • Pro dospělý svět, v němž žije Rusko, je však dle zprávy tento Američany vedený
    „vojensko-masturbační“ útok na Sýrii nehorázným aktem agrese proti suverénnímu státu, jehož cílem bylo zabránit mezinárodním expertům ve zkoumání falešného tvrzení, že Sýrie použila chemickou zbraň, přičemž se Američané v podstatě stali „leteckou sílou ISIS v Sýrii“. Je to v ostrém rozporu k nevyvratitelným důkazům podaným Ruskem, které dokázalo, že tento chemický útok pod falešnou vlajkou zinscenovali Britové. I ministr zahraničí Sergej Lavrov dnes citoval data ze švýcarské laboratoře, že k otravě Skripalových byl použit toxin BZ, a tato látka že je ve vlastnictví USA i UK, ale nebyla nikdy vyráběna v
    Rusku.
    • Hahaha ... tak jsme se zasmáli ...
      A teď vážně, třeba k tomu bombardování letectvem. Šíříš tu naprostý lži, agente! Spojenecký letectva ničila jen základny IS (ano, občas to odnesli i civilisti - je to prostě válka). Ale Ruský letectvo bombardovalo všechny možný protivládní skupiny, jen né IS. Třeba s oblibou Kurdy, kteří jsou největšími nepřáteli IS. Samozřejmě vy, redaktoři Sputniku jste vždy uváděli že šlo o IS, ale stačilo se podívat do map a bylo jasné, že ta území IS vůbec neovládá. A těch škol a nemocnic, co jste vy rusové trefili, kam se USAF hrabe ...
      • čtvrtek 14. září 2017, 14:50 - Moskva/Damašek
        vě ruské ponorky ve Středozemním moři ve čtvrtek odpálily sedm střel s plochou dráhou letu na pozice Islámského státu na východě Sýrie. Informovala o tom agentura TASS s odvoláním na ruské ministerstvo obrany, podle něhož projektily všechny cíle zasáhly.
        Terčem byly podle ministerstva „důležité objekty” Islámského státu. Šlo o velitelská stanoviště, komunikační body a muniční a zbrojní sklady v oblastech ovládaných islamisty jihovýchodně od města Dajr az-Zaur.

        Útok provedly ponorky Velikij Novgorod a Kolpino, které se nacházejí ve východní části Středozemního moře. Střely s plochou dráhou letu Kalibr zasáhly cíle vzdálené 500 až 670 kilometrů.

        „Údaji objektivní kontroly bylo potvrzeno zasažení všech stanovených cílů,” dodal TASS s odvoláním na ministerstvo obrany.

        Salvu raket Kalibr Rusové na pozice Islámského státu vypálili už minulý týden z fregaty Admiral Essen. Podle oznámení ruské armády to byl jeden z nejsilnějších podobných úderů, jichž Rusko provedlo v Sýrii už osm. Přesný počet střel ministerstvo obrany neuvedlo, ale při dosud nejsilnějším jich bylo vypuštěno 26, zmínil TASS.
        https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/449222-ruske-ponorky-odpalily-na-pozice-islamskeho-statu-v-syrii-sedm-raket.html
      • 19. listopadu 2015, 16:56 — Autor: EuroZprávy.cz / ČTK

        Damašek - Ruské stíhačky dnes podnikly další útok v Sýrii. Údajně zničily tři velké petrochemické závody, sklady a velitelská stanoviště Islámského státu.
        .
        Záběry z odpalu raket na pozice IS v Sýrii z ruské fregaty Admiral Essen ve Středozemním moři.

        úterý 5. září 2017, 14:37 - Moskva/Damašek
        Ruské námořnictvo vypálilo v úterý na pozice Islámského státu (IS) u Dajr az-Zaur v Sýrii salvu střel s plochou dráhou letu. Uvedla to agentura TASS. Útok byl proveden den poté, co Rusko oznámilo, že v Sýrii padli dva jeho vojáci. Syrské vládní síly současně uvedly, že po třech letech prolomily obklíčení syrských vojáků na základně u Dajr az-Zauru.
        https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/448300-rusko-vypalilo-na-syrii-salvu-raket-mirila-na-bojovniky-is-z-postsovetskych-zemi.html
      • Válka se stejně vyhrává na zemi tak že vyhrála syrská armáda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit