Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidím že jednoduchost je Vám blízká Nemá smysl se s Vámi hádat, jelikož jste nepochopil můj komentář.Jinak jsem psal o panu Babišovi a Kalouskovi.Oba dva si můžou podat ruce. Pana Bureše neznám tak ho sem netahejte.

  • Vaše znalost paralelní historie je obdivohodná. Pro připomenutí:

    Vláda Václava Klause, ministr pro správu národního majetku a jeho privatizaci Jiří Skalický, ministři financí Ivan Kočárník a Ivan Pilip, ministři průmyslu a obchodu Vladimír Dlouhý a Karel Kühnl. Dne 11. 11. 1993 proběhla majetková přeměna OKD. V první fázi privatizace 40% akcií vloženo do kuponové privatizace, 3% akcií bylo ve vlastnictví obcí v regionu, 3% akcií získal Restituční investiční fond (RIF), 52% zůstalo ve vlastnictví státu prostřednictvím Fondu národního majetku (FNM). Dne 28. 5. 1996 došlo ke snížení základního kapitálu OKD a ztrátě většinového podílu státu ve společnosti, stát vlastnil 45,88% akcií OKD.

    Úřednická vláda Josefa Tošovského, ministr financí Ivan Pilip, ministr průmyslu a obchodu Karel Kühnl. V dubnu 1998 stát ztratil kontrolu a potřebnou většinu hlasů v OKD, Stanislav Pros stanul v čele společnosti. Obce své akcie (3,7%) prodaly firmě Eurobrokers (Stanislav Pros). IPB prodala akcie RIFu (5%) společnosti Prosper Trading (Stanislav Pros). Pros získal podporu ostatních minoritních akcionářů v OKD, a tím ve společnosti získal rozhodující slovo a hlasovací právo.

  • I kdyby měla jen jednotřídku, stále máte kam vzhlížet.

  • Pro občana Švýcarska je odjezd do Švýcarska normální činnost. Pokud se tím dotyčný řadí po něčí bok, jak píšete, proč jste vynechal Bakalův, nacházející se téměř v sousedství Andrejově?

  • krejcar.vlad
    Sarajevo II, Nečas II, Kuciak II: Pouhé 4 dny před 17. listopadem a v době, kdy je premiér v cizině, probíhá v ČR pokus o destabilizaci země a svržení vlády! Důvodem bezprecedentního útoku na rodinu Andreje Babiše je dostavba 2 energobloků jaderných elektráren Temelín a Dukovany! Babiš na poslední chvíli Američanům cukl a toto je výsledek! Bakalovy bestie vyslýchaly nemocného člověka, kavárna a havlérka chystají demonstrace, chtějí svrhnout vládu! Lis 13, 2018
  • krejcar.vlad
    Mněli by jste jít protestovat před sídlo Seznam.cz, jelikož způsobily v této Republice takový nesmyslný převrat. Novinky a Seznam celý jsou obyčejný bulvár podporovaný finančně zbohatlíkem Bakalou.
  • Karel

    A neobjednal si to náhodou u Slonkové nakonec pan "Babiš"? Co kdyby se nakonec ukázalo že pan Babiš mladší na Krymu vůbec nebyl(viz tisková zpráva oficiálních úřadů z Krymu), to by se pak nakonec ukázalo účelovost jeho stíhání a maření práce policie "novináři", kteří kauzu úplně potopili, protože věrohodnost nemocných dětí je nulová a navíc pokud by byl normální tak by jistě lhal a to nejen novinářům ale i policii kterou tito "novináři" podrazili.

  • Ted uz se nedivim, ze byl Kajinek zavrenej tak dlouho, jestli mel Takovou pravnicku. :)

  • Ne "podobně jako u Čapího hnízda", A.B.jr. figuruje právě v kauze Čapí hnízdo. Jde o normální nastavovanou kaši a pokud mohu parafrázovat, tak o "pokračování demokratické politiky nedemokratickými prostředky".

  • Power - jejda ty jsi krásná guma.A jak umíš psát velkýma písmenkama. Pamatuj, ještě tady zaprasíš místa a místa svými výlevy chorého mozku. A ono nic.Nikdy nic nebude.Přece ty obyčejná chátra nikdy o ničem nerozhodneš.Že vy už se tam šikujete a dnes vyrazíte demonstrovat.Moc by se to zejména turistům po Praze líbilo. Smečky uřvaných pomatenců dělají zas revoluci. Tak šup šup do ulic!

  • Jj a to jeste nedavno prisahal na jejich zdravi...

    A to se ''roznemohly'' az kdyz se capi hnizdo vratilo do Agrofertu...?!

  • Nebavme se jen o osobě Babiš, bavme se o všech, před sametem stačila mzda politikům jeden násobek průměrné mzdy, těmto nestačí ani sedminásobek, v tlamách mají heslo nejsme jako oni, ne nejste, jste sedmkrát horší, než ti komunističtí politici.

     

  • Jo všechno bude jinak, tedy vlastně tak jak má být : podvodníka s dotacemi konečně zavřou a ožralu a kokainistu zradí játra. Tak to prostě chodí, akorát to někdy trvá trochu déle, než by si národ přál.
  • vanhorne

    "Novináři jsou křiváci!!!"

    Aby novinari dosahli polovicni urovne krivactvi, jakym se honosi Zeman a Bures, museli by k nim jit do uceni nejmene na 10 let, zadne svatky zadne Patky, jen tvrde studyrovat.

  • Lékařské tajemství se týká informací sdělených pacientem jeho lékaři, špitálu a pod. Porušení tohoto se může dopustit jen a pouze zdravotnický pracovník, kterému je pacient sdělil, nebo který zná okolnosti onemocnění toho pacienta!

    Zde ale informace sdělil duševně nemocný člověk novinářovi - a ten Hippokratovou přísahou vázán není! Bajky o etice novinářské jsou ještě větší fantasmagorie, než sci-fi...

  • Další z potroublíků který nemít pana Ing.Kalouska tak si ho musí snad vymyslet a namalovat.

    Jak zvláštní že stále někteří duševně jednoduší občané melou o někom koho se kauza té křivácké podlé hyeny - megazlodějského komoušského konfiddenta - kotavého populistického žvátavého gaunera Bureše-babiše metýká.

    Ááááno toho šmejdského kobliháře je třeba vyprovodit co nejychleji - co třeba vrátit toho "dárečka" Slovákům - ty by se s takovým zmetkem tak nepárali.

  • ááá narodil se největší Všeználek. Ten z pouliční chátry, která vyřvává v ulicích jen když je teplo a neprší. Tak zas něco vymysli s tobě podobnýma. Ať je na co se koukat.

  • No poweráku to jsi zas namastil velká slova. Hřímáš tady jak známý špinavec Kalousek ve sněmovně. Ono bude po čase všechno jinak. Ale na druhé straně - neboj se. Vsadím se že už zítra Hloupá Miruna z ODS bude organizovat demonstrace po Praze. Národ se zas bude řezat smíchy jak permanentní revolucionáří sviní ulice tupými výkřiky.

  • Jestli podá žalobu bez relevantních podkladů, tak je to ještě větší bl..b , než jsme si mysleli
  • Samková, to je ta co šuk..ala v base s Kájínkem, nebo je to jiná? Má, alespoň základku? nebo jen pětitřídku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit