Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    A neobjednal si to náhodou u Slonkové nakonec pan "Babiš"? Co kdyby se nakonec ukázalo že pan Babiš mladší na Krymu vůbec nebyl(viz tisková zpráva oficiálních úřadů z Krymu), to by se pak nakonec ukázalo účelovost jeho stíhání a maření práce policie "novináři", kteří kauzu úplně potopili, protože věrohodnost nemocných dětí je nulová a navíc pokud by byl normální tak by jistě lhal a to nejen novinářům ale i policii kterou tito "novináři" podrazili.

    • krejcar.vlad
      Sarajevo II, Nečas II, Kuciak II: Pouhé 4 dny před 17. listopadem a v době, kdy je premiér v cizině, probíhá v ČR pokus o destabilizaci země a svržení vlády! Důvodem bezprecedentního útoku na rodinu Andreje Babiše je dostavba 2 energobloků jaderných elektráren Temelín a Dukovany! Babiš na poslední chvíli Američanům cukl a toto je výsledek! Bakalovy bestie vyslýchaly nemocného člověka, kavárna a havlérka chystají demonstrace, chtějí svrhnout vládu! Lis 13, 2018
  • Power - jejda ty jsi krásná guma.A jak umíš psát velkýma písmenkama. Pamatuj, ještě tady zaprasíš místa a místa svými výlevy chorého mozku. A ono nic.Nikdy nic nebude.Přece ty obyčejná chátra nikdy o ničem nerozhodneš.Že vy už se tam šikujete a dnes vyrazíte demonstrovat.Moc by se to zejména turistům po Praze líbilo. Smečky uřvaných pomatenců dělají zas revoluci. Tak šup šup do ulic!

    • krejcar.vlad
      Mněli by jste jít protestovat před sídlo Seznam.cz, jelikož způsobily v této Republice takový nesmyslný převrat. Novinky a Seznam celý jsou obyčejný bulvár podporovaný finančně zbohatlíkem Bakalou.
  • Reportáž krásně ukazuje, jaká je Babiš hnusná a bezcitná  HYENA - O VLASTNÍM SYNOVI A DCEŘI veřejně šíří pomluvy, že JSOU TO BLÁZNI, ale přitom mu nevadí zatáhnout je do svých špinavých kšeftů a podvodů. Kašle na ochranu práv vlastních dětí
    • Jj a to jeste nedavno prisahal na jejich zdravi...

      A to se ''roznemohly'' az kdyz se capi hnizdo vratilo do Agrofertu...?!

    • Nebavme se jen o osobě Babiš, bavme se o všech, před sametem stačila mzda politikům jeden násobek průměrné mzdy, těmto nestačí ani sedminásobek, v tlamách mají heslo nejsme jako oni, ne nejste, jste sedmkrát horší, než ti komunističtí politici.

       

    • No poweráku to jsi zas namastil velká slova. Hřímáš tady jak známý špinavec Kalousek ve sněmovně. Ono bude po čase všechno jinak. Ale na druhé straně - neboj se. Vsadím se že už zítra Hloupá Miruna z ODS bude organizovat demonstrace po Praze. Národ se zas bude řezat smíchy jak permanentní revolucionáří sviní ulice tupými výkřiky.

      • Jo všechno bude jinak, tedy vlastně tak jak má být : podvodníka s dotacemi konečně zavřou a ožralu a kokainistu zradí játra. Tak to prostě chodí, akorát to někdy trvá trochu déle, než by si národ přál.
      • Další z potroublíků který nemít pana Ing.Kalouska tak si ho musí snad vymyslet a namalovat.

        Jak zvláštní že stále někteří duševně jednoduší občané melou o někom koho se kauza té křivácké podlé hyeny - megazlodějského komoušského konfiddenta - kotavého populistického žvátavého gaunera Bureše-babiše metýká.

        Ááááno toho šmejdského kobliháře je třeba vyprovodit co nejychleji - co třeba vrátit toho "dárečka" Slovákům - ty by se s takovým zmetkem tak nepárali.

  • Vůbec bych se nedivil, kdyby Babiš podal na Slonkovou žalobu za šíření poplašné zprávy a pomluvu bez relevantních podkladů.

    • Jestli podá žalobu bez relevantních podkladů, tak je to ještě větší bl..b , než jsme si mysleli
  • Proro lidi, jako je Andrej Babiš  je zřejmě normální odjet do Ruska nebo Švýcar, když je potřebuje vyslechnout policie, tím se řadí po bok lidí, jako je Krejčíř , Rolincová nebo Kožený
    • Pro občana Švýcarska je odjezd do Švýcarska normální činnost. Pokud se tím dotyčný řadí po něčí bok, jak píšete, proč jste vynechal Bakalův, nacházející se téměř v sousedství Andrejově?

  • Novinářský hienismus v plný parádě. Novináři jsou křiváci!!!

    • vanhorne

      "Novináři jsou křiváci!!!"

      Aby novinari dosahli polovicni urovne krivactvi, jakym se honosi Zeman a Bures, museli by k nim jit do uceni nejmene na 10 let, zadne svatky zadne Patky, jen tvrde studyrovat.

    • Ten z toho TV Barrandov už ani křivější být nemůže.
  • krejcar.vlad
    K reportáži o Andreji Babišovi mladším se nyní vyjádřila advokátka Klára Samková. Opřela se do Slonkové s Kubíkem, kteří se podle ní snaží destabilizovat zemi a vyvolat politickou krizi, nehledě na načasování https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zavrit-Ale-ne-Babise-Klara-Samkova-rozrazila-dvere-v-kauze-Capi-hnizdo-zcela-proti-proudu-559203?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk
    • Ted uz se nedivim, ze byl Kajinek zavrenej tak dlouho, jestli mel Takovou pravnicku. :)

    • Samková, to je ta co šuk..ala v base s Kájínkem, nebo je to jiná? Má, alespoň základku? nebo jen pětitřídku?
      • I kdyby měla jen jednotřídku, stále máte kam vzhlížet.

    • Paní Klára Samková je renomovaná právnička, která se specialisovala právě na oblast ochrany osobnosti. Není tedy divu, že se ozvala, jak se ozvala - nejen jako právnička, ale i jako čestný člověk:

      „Svou reportáží zasáhli Slonková a Kubík do osobnostních práv Andreje Babiše ml. ... způsobem obzvláště zavrženíhodným, když jde o člověka evidentně těžce psychicky nemocného – že doufám, že budou užalováni k smrti tak, aby už nikdy nevzali novinářskou tužku do ruky,“ píše Samková. Prý se budou oba dotyční bránit veřejným zájmem. Ale že to je neopravňuje k tomu, aby s materiály zacházeli tak, jak to již učinili.

      S jejími slovy musí souhlasit každý, kdo viděl "entrée" onoho chudáka v rádoby "nezávislé" TV v reportáži vedené právě paní Slonkovou. Nejen paní Samkové neuniklo, že se jedná o nemocného jedince se snadno diagnostikovatelnou (pochopitelně že odborníkem v lékařské vědě, nikoli laikem) 

      - paranoidní schizofrenií což je duševní choroba, charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na tyto 

      Nejběžněji se projevuje - jako u onoho mladého muže, presentovaného paní Slonkovou v soukromé TV - právě v oné paranoidní formě - sluchovými halucinacemi, bizarními bludy, pocitem pronásledování (někdy i tak silným, že nemocný může ohrozit na zdraví či na životě domnělého protivníka). 

      Významný je i sociální dysfunkce - včetně neschopnosti zapojit se do pracovního procesu, vzdělávacího procesu, sociální vazby jsou povrchní, oploštělé a nereflektující společenská pravidla.

      JDE O VÝZNAMNÉ ZNEUŽITÍ DUŠEVNĚ NEMOCNÉHO ČLOVĚKA, JEHOŽ SE RODINA SNAŽÍ BRÁNIT, ABY SE NESTAL OBĚTÍ PRÁVĚ TAKOVÝCH "NEZÁVISLÝCH REDAKTORŮ" ČI JINÝCH INDIVIDUÍ, CO HO MOHOU ZNEUŽÍT - JAK SE I STALO - V JAKÉMKOLI SPOLEČENSKÉM PROCESU - POLITICKÝ BOJ NEVYJÍMAJE. 

      Je spíše obdivuhodné, že pan ing. Babiš tohoto nemocného mladého muže nechce umisťovat do nějakého psychiatrického ústavu - byť soukromého, kde tito jedinci přežívají v podmínkách na hony vzdálených civilisaci XXI. století!Naopak mu dopřává maximální volnost, včetně pobytů v cizině s doprovodem ošetřující lékařky.  

      • Lékařské tajemst í Vám nic neříká. Jestli skutečně citujete Samkovou, pak ta paní o právu nic neví.
        • ááá narodil se největší Všeználek. Ten z pouliční chátry, která vyřvává v ulicích jen když je teplo a neprší. Tak zas něco vymysli s tobě podobnýma. Ať je na co se koukat.

          • Lékařské tajemství se týká informací sdělených pacientem jeho lékaři, špitálu a pod. Porušení tohoto se může dopustit jen a pouze zdravotnický pracovník, kterému je pacient sdělil, nebo který zná okolnosti onemocnění toho pacienta!

            Zde ale informace sdělil duševně nemocný člověk novinářovi - a ten Hippokratovou přísahou vázán není! Bajky o etice novinářské jsou ještě větší fantasmagorie, než sci-fi...

  • TheGGG

    presstituti zneužili duševně nemocného člověka proti babišovi... na čí pak asi rozkazy... mirda nálevky? Nebo někdo z venku?

  • Komedianti napříč politickým spektrem, jste několikrát horší než politici před sametem. Vaše ostuda.


  • Máme svobodu. Každý si může unést svého vlastního syna a nemusí závidět druhým.....😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit