Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V JAR nyní zavládla jistě panika z příjezdu dalších českých občanů, jelikož p. Krejčíř je proti těmto dobytkům z parlamentu amatér!!!
  • Dobrá ukázka politiků a jejich "morální čistoty". Jsem zvědav, že když si Zeman vyslechne tento rozhovor, zda naschvál na pohřeb nepošle právě Rusnoka. Ale zřejmě Rusnok zná "Miloše", který na takové akce je přímo nabroušený zvědavostí. Potkat velkou většinu světových politiků, kteří účast na pohřbu nemají za otravnou akci, bude pro Zemana jistě příležitostí dát vědět o své "velikosti" Já si myslím, že spíše ostudě.
    • Až si to Zeman poslechne , pokýve hlavou, pohled upře někam do nekonečna , potom bude 5 minut mlčet a pak řekne neohebným jazykem ." Vždy jsem tvrdil , že novináři jsou žumpa a tento poslední případ naprosto neprofesionálního přístupu můj názor jenom potvrzuje a to je asi tak vše co k tomu mohu prohlásit " Poté se odpotácí .
  • Je něco jiného se takto vyjadřovat doma u piva, úplně jinak to však vyzní v Poslanecké sněmovně. Jako politik si musí na veřejnosti dávat pozor na svůj jazyk, to je nepsané pravidlo, ale má to už za pár... nebo ne?!
  • Ale lidi, vždyť má vlastně ten Rusnok pravdu.
    Mandela a jeho černá banda hrlořezů se totiž v JAR napáchali docela dost zvěřstev na bílých a nazvali to osvobozeneckým bojem proti apartheitu ( nezapomeňta že i USA zařadily jeho ANK .do seznamu teroristických organizací).
    On to nebyl žádný filantrop a pacifista, ale masový vrah, zodpovědný za tu svou černou gerilu
    hrdlořezů , kterým velel a jejich evidentní násilí a vraždění schvaloval.
    Připomeňte si jak se dorval k moci. Ozbrojeným osvobozeneckým bojem, což je jen a pouze uhlazený název pro vraždění protivníků a mnohdy i soukmenovců.
    A že obdržel Nobelovou cenu míru? Tu přece obdržel i Jásir Arafat - bezkonkurenční terorista, takže jakou hodnotu tato cena vlastně představuje ?!!!
    Takže například já se vůbec panu Rusnokovi nedivím, že se mu na ten pohřeb nechce - není proč, a on Mandela snad ani nevěděl kde nějaká ČR leží - tomu by to jistě zaživa bylo fuk zda mu z česka někdo přijede na funus nebo né.
    Pane premiére, snad jen Vámi použité vyrazové prostředky jsou zcela za hranou mluvy gentlemana. Takto se přece nechová intektuálně vyzrálý muž, natož politik - vole.
    • jediná výhrada k předposlední větě... Stačí si pustit některou z TV či rádií - co se jich urodilo a zjistíte, že ta naše indeligentní umělecká s nov inářská jelita nemluví jinak a zcela veřejně dávají VŠEM VZOR JAK SE MÁ MLUVIT.... tak pročpak jim to najednou vadí u ostatních. Kulturu mluvy a jazyka nemá z kritiků nikdo ale po druhých , když se to hodí tak ji vyžadují
  • .....pouze čekl nahlas,co si všichni myslí........
    • Naprosto souhlasím (všichni víme, jak to pan Rusnok myslel) a myslím si, že všichni novináři, co teď s plamenným mečem etického exekutora pláčou nad "mezinárodní ostudou", by se měli zamyslet nad tím, jak mluví mimo kameru, nebo blok. A chtít po někom, aby nás reprezentoval a sám se chovat jako hovádko boží je pro náš mezinárodní kredit trochu málo, ne?
  • No,konečně naše TV našla svoje poslání. Snad alespoň to šmírování lidí bude dělat pořádně. Jinak Rusnok je mi o to bližší, co na srdci to na jazyku.
    • Milane, co na srdci, to na jazyku - to ano, ale jaksi zapomněls na ten obsah a dobytčí způsob. Pokud je ti tento jazyk blízký, pak se nedivím, že ti to nevadí.
    • Tedy nevím jak vy ale já se nevyjadřuji ani v soukromí jako dlaždič . ( Slušným dlaždičům se omlouvám ). Už slyším jak předseda sněmovny zahajuje schůzi . " Tak vás tady vy volové vítám , trochu pokecáme aby bylo vidět , že makáme , pak se na to můžeme vys....t a jdeme od válu a všechny vás zvu na panáka ti blbci co platí daně to zatáhnou" .
      • Trefa!!!
  • No když opominu ten hnůj co pánům leze z tlam, tak bych měl jeden nápad jak nejet a ušetřit.
    Vždyť tam máme Radovana. Bezesporu také jednohoz nejznámějších Čechů. On by to jistě pro republiku udělal.
  • Domnívám se, že sněmovna by měla uzákonit oslovení vole + příjmení poslance na půdě parlamentu. Stejně tam nikdo jiný není.
  • Jsou důležitější věci.Pohřeb je jen sugestivní fraška.Má význam pro nejbližší,ale zrovna nějaká zemička ve středu kontinentu jim může být ukradená.
    *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Myslím, že tímto přepisem hovorů se jen potvrdilo to, jaká prasata vládnou této zemi. Nejlépe by udělali, kdyby na ten pohřeb letěli všichni tihle šmejdi a náhodou mělo letadlo havárii.
    • A ty máš za to že předešlé vlády byli jiné, možná že byly daleko horší (o tom jak se vyjadřoval ten hulvát Kalousek, sdělovací prostředky pro výrazy vhodné po 22.00 hodině ani nezveřejňovali).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit