Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, když se stát řídí jako (vlastní) firma, tak i z těch dotací musí něco kapat, no ne? Proč by to jinak Bureš dělal, že?

  • On Ten Onračka z Transparency je též kvalitní křivák. Jo kdysi to bývala zavedená firma. Nyní? Lháři a tlučhubové. Sponzor chce vidět akci. Takže se nasbírají poloinformace hlouposti a lži. V práci pěkně v teploučku a za veřejné penízky se pak z toho namastí demagogický pamflet. A hurá s ním na veřejnost. Zase se TI mluví. A to je dobře. On se ten Ondračka pěkně vyprofiloval ve svém předcházejícím zaměstnání. Jejda ten je rád jak může sedět na takové "funkci". Zatím jde pěkně od huby. Jen aby vydrželo.

  • Typický příklad "kálení do vlastního hnízda". 

    Měli by ti "aktivisté TI" požádat o nizozemské občanství,když jsou od nich financováni...

  • Když už p.Ondráčka zorganizoval další hon na premiéra Babiše,tak by se zároveň příslušné unijní orgány měly zajímat,kde a jak se p.Ondračka dopídil svého vlastního bohatství.Není malé,spíše velmi velké.Již dopředu víme,jak se bude vyvíjet tato kauza,samozřejmě média vše překroutí a unijní orgány začnou pracovat na pamfletu,podobnému o Čapím hnízdě.A co p.Onračka?"Je to čistý člověk- jako okvětí lilie".

  • Burešovi poskoci plédují ve prospěch svého koblihodárce.😀

  • David Ondračka. Kvalitní vyčuránek. Pro transparency začal pracovat někdy v 2001.A to si myslel, že bude jinak veselo. Ono bylo. Zejména jak se přišlo na to, že přijímal dary na provoz TI. Ale část darů byla jaksi "na prkno" a bez dokladů. A když se to provalilo hrozilo milému Davídkovi vyhození. Ale s převelikou ostudou. Politicky správně se tehdy rozhodli kluci v TI, že žádný vyhazov nebude. Byla by to ostuda jeho, ale i celé TI. Takže taková je to tam partička. Ono vylezou na povrch i jiné kotrmelce. Třeba jak si tuhle opatřovali informace. Jasně že za peníze.Ale asi "za svoje" . Při nečekané kontrole z centrály se podařilo bleskem vše "srovnat". A i kdyby ne. Ono by se to stejně zametlo pod transparentový koberec. To už je taková tradice v TI.

  • No čo, čo, veď všeci kradnú. 😈

  • David Ondráčka a neziskovka TI dojí státní rozpočet od nepaměti. A to ještě o premiéru Babišovi nic nevěděl. A proč má stále 30%.

    On má tah na bránu a je za ním něco pozitivního vidět na rozdíl od kecalu z topky, ODS a pod..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit