Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • David Ondráčka a neziskovka TI dojí státní rozpočet od nepaměti. A to ještě o premiéru Babišovi nic nevěděl. A proč má stále 30%.

    On má tah na bránu a je za ním něco pozitivního vidět na rozdíl od kecalu z topky, ODS a pod..

  • No čo, čo, veď všeci kradnú. 😈

  • David Ondračka. Kvalitní vyčuránek. Pro transparency začal pracovat někdy v 2001.A to si myslel, že bude jinak veselo. Ono bylo. Zejména jak se přišlo na to, že přijímal dary na provoz TI. Ale část darů byla jaksi "na prkno" a bez dokladů. A když se to provalilo hrozilo milému Davídkovi vyhození. Ale s převelikou ostudou. Politicky správně se tehdy rozhodli kluci v TI, že žádný vyhazov nebude. Byla by to ostuda jeho, ale i celé TI. Takže taková je to tam partička. Ono vylezou na povrch i jiné kotrmelce. Třeba jak si tuhle opatřovali informace. Jasně že za peníze.Ale asi "za svoje" . Při nečekané kontrole z centrály se podařilo bleskem vše "srovnat". A i kdyby ne. Ono by se to stejně zametlo pod transparentový koberec. To už je taková tradice v TI.

  • Burešovi poskoci plédují ve prospěch svého koblihodárce.😀

  • Když už p.Ondráčka zorganizoval další hon na premiéra Babiše,tak by se zároveň příslušné unijní orgány měly zajímat,kde a jak se p.Ondračka dopídil svého vlastního bohatství.Není malé,spíše velmi velké.Již dopředu víme,jak se bude vyvíjet tato kauza,samozřejmě média vše překroutí a unijní orgány začnou pracovat na pamfletu,podobnému o Čapím hnízdě.A co p.Onračka?"Je to čistý člověk- jako okvětí lilie".

  • No jo, když se stát řídí jako (vlastní) firma, tak i z těch dotací musí něco kapat, no ne? Proč by to jinak Bureš dělal, že?

  • Typický příklad "kálení do vlastního hnízda". 

    Měli by ti "aktivisté TI" požádat o nizozemské občanství,když jsou od nich financováni...

  • On Ten Onračka z Transparency je též kvalitní křivák. Jo kdysi to bývala zavedená firma. Nyní? Lháři a tlučhubové. Sponzor chce vidět akci. Takže se nasbírají poloinformace hlouposti a lži. V práci pěkně v teploučku a za veřejné penízky se pak z toho namastí demagogický pamflet. A hurá s ním na veřejnost. Zase se TI mluví. A to je dobře. On se ten Ondračka pěkně vyprofiloval ve svém předcházejícím zaměstnání. Jejda ten je rád jak může sedět na takové "funkci". Zatím jde pěkně od huby. Jen aby vydrželo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit