Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To třeba Policie v Novém Jičíně funguje jako skvělá zakázková organizace ve věci péče o děti.Zadáte tamní sociálce problém a tady policajti se věci horlivě chytí.Zvlášť když jeden z rodičů pracuje ve zdravotnictví.Horliví policajti šetří, zařizují, vyřizují .....Člověk až žasne co lze u nás přes PČR zařídit.Kluci telefonují, když je třeba tak zajedou, pohrozí. Hamáček daleko a Bůh vysoko.Ono to tam spíš vypadá jak na četnické stanici v Mukačevu.
    • Jo též jsem slyšel.Ochotný pán se jmenuje Bc.Tichavský. V podstatě nepohrdne ani protislužbou.Ale na druhé straně když chce, tak dokáže pěkně zatopit.On se vydává za takového malého Napoleona.Zkouší co všechno systém unese.Když je třeba tak zapojí i kolegy z práce.Ale nedá se nic dělat.Někdy to jinak nejde.Já jej nemít, tak mám spoustu problémů.A některých věcí bych nikdy nedosáhl. Zejména má ale dobré kontakty.I tam uvnitř policie. Pokud něco potřebujete, tak u něj to jde jako po drátkách.

  • Článek je nepravdivý - u pana Kalvody "zadarmo" řidičák nikdo nedostal.

    Testy (písemné) jsou zde přísnější, než v jiných autoškolách, při absolvování jízd se zapotí i nejeden profesionální řidič, jdoucí na povinné přezkoušení.

    KONKURENČNÍ BOJ - NIC JINÉHO.

    Jiným šíbrům jde o likvidaci firmy pana Kalvody, proto jednají, jak jednají! 

  • Na silnicích je to následně znát. Prostě všechno se dá koupit. To je výhoda, ale i nebezpečí trhu. 

  • U koho se pan majitel nemajitel asi přiučil co myslíte? :-))))) No správně u toho nejvyššího přes finance. Když on není ve střetu zájmů tak přeci ani pan Kalvoda nemůže být :-)

  • Už někdo Kubíčkovi rozbil tlamu?

    Ne?

    Jistě se tak brzy stane!

  • TheGGG

    v kapitalismu přece naprosto normální... hlavní je zisk, vše ostatní je vedlejší

    • Nevím nevím... Toto je normální spíš v socialismu, kde razítka že známosti nebo za protisluzbu jsou přímo legendární.. kdy na úřad se nechodilo jinak než s bonboniéru či obalkou.



      • mun.go

        Barterový (směnný) obchod

        Směnný obchod (též barterový obchod či jen barter) je výměna zboží nebo služeb za jiné zboží nebo služby bez použití peněz, nebo při alespoň částečném započtení hodnoty zboží nebo služby jiným zbožím nebo službou.

        • Bartrovy obchod a úplatky jsou dvě rozdílné věci. 

          To razítko samo o sobě hodnotu nevytvorilo, to co to razítko reprezentuje ovšem ano. Otiskem razítka úředník hodnotu nevytváří, ale orisknute razítko hodnotu má. Opravdu se o bartrovy obchod nejedná. 

          Třeba když ke mě domů když přijde řemeslník že když ho vyberu na výměnu oken dá mi do kapsy 10% z ceny zakázky formou kupónů na odběr piva, tak ok, protože to platím že svého. Jiná věc je pokud se stejnou nabídkou přijde k vedení druzstva. Vedení druzstva to neplatí ze své vlastní kapsy ale piva půjdou do jejich vlastni kapsy... Nelze nahlížet na tu nabídku jako na bartrovy obchod ale jako na úplatek, i když fakticky se jedná o výběr výhodnější nabídky z hlediska rozhodovatele, stále je to úplatek, nikoliv kapitalismus.


  • Kdyby šlo v případě podvodů jen o autoškoly. Ale celá neslavně slavná EU je jedním velkým podvodným projektem, jehož agitátorům se podařilo zmanipulovat veřejné mínění v ČR, aby lidé hlasovali pro vstup do EU. Staré poctivé autoškoly jsou definitivně fuč. Třeba když jsem si dělal řidičák na motorku v roce 71, tak jsem s instruktorem objížděl hospody a v každé hospodě si dal soudruh instruktor pívko, takže jsme po dvouhodinové cvičné jízdě byli oba spokojeni. Já už jsem měl dostatek kilometrů na motorce odježděno dávno před cvičnými jízdami, takže jízda s instruktorem byla selanka a jakýmsi velkým kolečkem po hospodách. Staré zlaté časy jsou pryč, romantika se vytratila a dnes zbývají jen ostré lokte a bezduchý materialismus s maximalizací hmotného zisku atd. Podvodníci a paraziti se přemnožili, takže pronikli i do sfér autoškol.
    • Ale co je to proti ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika.

      • Ani nevíš co byla ČSSR, vždyť si ještě nebyl na světě Sajmone ročník 1990

  • Tyo, tak to jsem moc ráda, že jsem se rozhodla udělat si autoškolu u Autoškoly NOBE! :)

  • mun.go

    No co co?

    Normální tržní přístup ...

  • Tak nedivim se v prostejove tam pusobi Fi Tar Trans s.r.o prostejov dluži ridicovi 70 000 kč . Chtel sem školeni zaridime jen by mne neudivilo kdybi bili spolčeni no hold prostejov

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit