Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu proč se to znovu řeší, protože ta exotka není a nebyla nikdy studentkou školy. Takže na ulici si může nosit co chce. Ona nikdy neprokázala svoje znalosti a jen opruzuje jako provokatérka Šabatové. Mimochodem ve školním řádu je zakázaná pokrývka hlavy a pokud to svým IQ nedokáže pochopit, tak zde nemá co dělat. Navrhuji oběma dát pokutu 500 tisíc aby nelhali a neopruzovali. A měla by si uvědomit, že je v naší zemi a musí se bezpodmínečně přizpůsobit našim zvyklostem. Pokud chce nist hadr, tak měla zůstat doma a studovat na jejich špičkových školách.
    • :-)
  • návrat do Somálska. Bude doma a tady nikomu chybět nebude.
    • to není o týhle holce, za tím stojí muslimská obec , aby začali ohýbat naší justicí, a že to bere fofry, platit to může klidně i arábie, platíme jim z každýho litru ropy
  • Že školy přestávají mít prestiž a autonomii ukazuje také tato snaha advokátky obhajující nošení ve škole muslimský šátek. Dosud vždy platilo, že škola měla jistá práva určovat oblečení do školy, na praxi, do tělocvičny. Když škola chce využít svých práv, které většinové společnosti nevadily,najednou jedna muslimka by to chtěla změnit a šátek prosadit. Směšné i ubohé, pokud ji to projde, protože to bude jedna z mnoha ukázek, jak plíživý je islám a jeho kultura. Nejprve šátek, potom mešity, potom stejná práva bez povinnosti. To tady již máme s našimi "spoluobčany cikány". Už by to mělo stačit.
  • Hidžábové šílenství graduje a ukazuje nebezpečnost lidí, kteří zneužívají náboženskou svobodu k prosazování svých zhoubných zájmů na úkor společnosti. Doufám, že nadále zůstaneme sekularizovaným státem.
  • Mne by spíš zajímalo, zda udělala děvenka přijímací zkoušky.
  • blbka těží z toho že je v EU. Tatáž situace tam u nich v džungli? Evropská manýry by neprošly. A tamní křováci by dali sakra hlasitě a najevo jaké pořádky tam mají. Takže hnát bandu, hnát to ven. A svinským krokem. Místo vděku to vyhryzuje. Rozhádalo to celou EU. Nikdy se to tady této verbeži nesmí zapomenout!
    • ObcanHavel
      ano, ale my přece nechceme být stejní jako oni
      • Ty jsi stejný pako, jako byl ten tvůj Havel.
      • Právě, že nechceme být jako oni. Ten Havel to tušil *1*
      • Ano nechceme stejně jako jsme proti označování židů žlutou hvězdou jako znakem méněcených lidí stejně tak jsme proti označování žen zahalených do hadru jako podřadné bytosti
      • No opalovat se nebudu a hlavu si do hadrů taky balit nehodlám. Takže očividně nejsem jako oni.
  • Když nechce respektovat naše zákony, naše kulturní zvyklosti, tak tady nemusí žít. Nikdo tu dívku sem nezval. Chce-li s námi v míru žít, musí se také podle toho chovat. Nechce-li, tak ji jako nežádoucí osobu vyhostěte do země, ze které k nám přišla. A šmytec! Povolíte ji hučku na hlavu, a ona na vás vyrukuje, že chce mešitu v každém kraji naší České republiky!!
    Je to další jinak nepřizpůsobivá bytost do kolekce jiných našich nepřizpůsobivých občanů, kteří v drtivé většině vynikají tím, že natahují měsíc co měsíc své "nemakačenkovské" ruce po sociálních dávkách. A neschopný - nabízí se říci - přímo blbý český stát je v tom ještě podporuje, místo aby je nahnal v trojstupech do manuální práce každý den od 6.00 do 14.00 hod. Nechceš-li pracovat - nebudeš jíst, a nebudeš taky plodit další nemakačenkovská individua!!. Je to vše odvislé od schopnosti a neschopnosti tohoto státu!!!, který se tak v podstatě svým slušným a pracujícím občanům de facto vysmívá a nemakačenkovské štěnice se tady jen stále množí a roztahují!
    • Jenže oni rádi provokují a zkoušejí, co vše jim bude povoleno. Už dávno znají strategii salámových koleček. Kousíček po kousíčku, pomalu, ale jistě. A různí dobrosralové a luníčkáři z neziskovek, které platíme ze svých daní budou hájit jejich zájmy a pomáhat jim. Prostě paradoxy "evropských hodnot".
      • Těm bestiím se nesmí uhnout ani o milimetr.
  • ona si totiž tahle Batmanka z nás dělá i s její advokátkou legraci. Přicestovala k nám v 2010 z Moskvy. Bez sebemenšího dokladu. Mohla se tady kupodivu vetnout na základě bajky. Bajku měla vymyšlenou na tu dobu kvalitní.Oficiálně se to jmenovalo "čestné prohlášení" A nyní tedy tato nelegální vtěrka spolu s advokátkou - jinak bezvýznamnou šmudlou, která je v advokacii klasickou nulou, pokouší zviditelnit. Ta ji samozřejmě zastupuje zdarma, protože jí zaručuje publicitu. A to takovou kterou by nikdy jinak nezískala. Takže takto je třeba pohlížet na drzou arogantní somálskou vtěrku chtějící tady "jen jakože studovat".
  • Když vidím ženu v nikábu, necítím se ohrožen. Cítím se však hluboce dotčen a uražen tím, že se dostává prostoru a ochrany ideologii, která považuje za správné, že muži a ženy si nejsou před zákonem rovni, že cizoložnice je třeba kamenovat a že ten, kdo takové ideologii věřil, ale chce od ní odejít, má být zavražděn. Nikáb je pro mě podobným symbolem jako hákový kříž (je-li nošen dobrovolně) nebo žlutá šesticípá hvězda s nápisem Jude (je-li nošen z donucení).
  • návrat do Somálska.
    • Veruže správné řešení *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit