Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo ono se tady jakési čmoudlé čubičce nelíbí?? Ona má problém dodržovat zákony této země??
    Chce to prostě delší bič, menší dvorek a až pochopí jak se má chovat v civilizaci vypráskat z česka, popř. zahnat zpět na strom, když předtím zaplatí všechny nálady vynaložené na její soudy.
    Určitě by bylo zajímavé kdyby některá "neziskovka" , popř. soudružka obmusmanka zveřenila za co tady taková šmudlácká mu--slimáčka žije.
  • Jednoduché: veřejně na náměstí vysázet pětadvacet na holou, pak na týden zavřít do psince a krmit vepřovým a potom hnát smečkou psů za hranice.
    • Super nápad. Pouze bych to vylepšil - z exekuce zpracovat obrazový záznam a nařídit jeho povinné sledování všem obdobným slimáckým čubičkám,
      Bohužel v této zemi dík skupince vítacích pomatenců nerealizovatelná -viď feťácká smažko bartoši a spol.
  • KAUZA BYLA OTEVŘENA DÍKY "SLUNÍČKÁŘŮM", KTEŘÍ LHALI A LŽOU, JAKO KDYŽ KDYSI (např. RUDÉ PRÁVO) TISKLO! Případ zneužíla ke své prezentaci i tzv. "veřejná ochránkyně práv" - aniž zjistila podstatu sporu.

    NEŠLO VŮBEC O ŽÁDNÝ "HIDŽÁB", ČI JINOU SOUČÁST ODĚVU STUDENTKY!

    Ona studentka - cizinka měla dodat pro přijetí ke studiu zásadní doklad o předchozím dosaženém vzdělání, což je podmínka ke vstupu na kteroukoli SŠ, případně VŠ - všude na světě. Ten však dotyčná 23letá cizinka - neměla.
    A místo snahy o dohodu a slušného chování při jednání s ředitelkou školy - ztropila scénu. Vlétla do kanceláře ředitelky, řvala o diskriminaci, Dle svědků se chovala nanejvýš agresivně, po celou dobu při tom vykřikovala: "Nebudu (do školy) chodit". 

    V kauze se jedná o to, že dotyčná nebyla schopna dodat ŽÁDNÉ DOKLADY o absolvování alespoň části vzdělání na základní škole (přitom nešlo o to, zda toto bylo, či nebylo řádně ukončeno)! Jde - ze zákona - o doklad, jímž je podmíněn vstup na školu střední. 

    To je stejné, jako kdyby někdo chtěl jít studovat VŠ bez toho, že by předložil maturitní vysvědčení, případně doklad o jeho nabytí!  Tedy že by nesplnil tuto - nepodkročitelnou - podmínku přijetí na školu dle školského zákona! 
  • Čarodějnice.
  • Tohle všechno., je jen účelová provokace " neziskovek" a lidí okolo., co na tom doslova parazitují..s cílem zkrotit naše soudy, úřady atd...díky tomu pak většinové společnosti vyhrožovat, poroučet, urážet, šikanovat a vymývat všem mozky atd., aby si pak tyto "elity"., odůvodnily svoji moc a hlavně příjem peněz., jak našich., tak i cizáckých peněz a tím i svoji kolaborantsky "korektní důležitost" !.. "Neziskovky" i politici co za nimi stojí atd..jsou přímo smradlavou líhní a špínou toho všeho., co tu totálně rozkládá celou společnost, školství, státní instituce, hodnoty práce atd..
  • Demokraticky jí kopnout do řitě a doživotně vyhostit.
  • Já jenn dodatek. Kdyby to nebyla cílená provokace, tak by jako Somálka měla nárok na studium buď v Anglii nebo Itálii, podle toho odkud je, protože Somálsko bylo kolonií rozdělenou mezi Anglii a Itálii a obě země mají pro své bývalé poddané konta na strudium. Takže jinak - PROČ PRÁVĚ U NÁS... NO????
  • Je zde nespokojená ??? No tak naco čeká, uzemí kde se praktikuje šaria je dost!!! Vyhostit.
  • ona si totiž tahle Batmanka z nás dělá i s její advokátkou legraci. Přicestovala k nám v 2010 z Moskvy. Bez sebemenšího dokladu. Mohla se tady kupodivu vetnout na základě bajky. Bajku měla vymyšlenou na tu dobu kvalitní.Oficiálně se to jmenovalo "čestné prohlášení" A nyní tedy tato nelegální vtěrka spolu s advokátkou - jinak bezvýznamnou šmudlou, která je v advokacii klasickou nulou, pokouší zviditelnit. Ta ji samozřejmě zastupuje zdarma, protože jí zaručuje publicitu. A to takovou kterou by nikdy jinak nezískala. Takže takto je třeba pohlížet na drzou arogantní somálskou vtěrku chtějící tady "jen jakože studovat".
  • V tomto případě, aby byla dodržena spravedlnost pro všechny (míněni skuteční studenti), navrhuji opět ve školách zavést nepovinný předmět "náboženství", zrušený počátkem 50. let komunisty. Napadá mne rovněž, že v našem národě, pověstném svou smířlivostí a slušností by měli muži zacházet se ženami, přišedšími z muslimských zemí, podtrhuji čistě ze společenských důvodů(!), stejně jako s nimi zacházejí muži v jejich vlastech. S Američankami se zde také musí zacházet s vybranou ohleduplností, aby si snad nemyslely, že s nimi někdo haraší (angl. sexual harrasment).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit