Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ObcanHaveI

    Shodit Babiše?

    Kdo? Jak? Ti samoserové z tzv. opozice?

    Těžko!

    • Existuje země, kde by stačilo jen malá část toho, desetina toho z čeho je obviňován Babiš. Takový člověk by vstal před východem slunce, vykoupal se oblékl bílé kimono, vystoupil na posvátnou horu a při východu slunce by spáchal harakiri. Jedině tak by očisti čest svou a své rodiny.

      • KIMCID

        Ano pokud ti to tu chybí seber se a jeď do Japonska

  • Konečně pořádná fotka pana premiéra na Tiscali. Paranoidní štváč Míra Špína Kalousek se strhaným ksichtem. Pořád mu v uších musí cinkat zvonečky pana premiéra "Nikdy neodstoupím. Nikdy!" Míra Špína si myslel že pořečnuje v Praze k davu ..... a ono nic. A to už povytahoval celý svůj zlatý fond nadávek a přednesl kompletní vývar svojí blbosti. A ono pořád nic.Nic nepomohlo , že štafetu jeho blbosti ponáší nějaký JUDR Pospíšil. Absolvent Západočeské univerzity v Plzni.Jejich obehrané výpady, slouží tak maximálně k obveselení občanů.Nikdy tomu nebude ostatně jinak.

  • V posledních parlamentních volbách prostě tradiční politické stany jen sklidily to, co v minulém čtvrt století zasévaly. Tyto strany samy vytvořily fenomén neporazitelného Babiše, protože JIM prostě většina voličů momentálně nevěří . . .

  • "Předseda hnutí ANO trpí naprostým nedostatkem sebereflexe, který mu umožňuje setrvat na postu předsedy vlády, ať se stane cokoliv.

    .

    A doufám, že to samé autor napsal někde o Merkelové, když svojí podporou nelegální migrace přispěla k několika teroristickým činům a zavinila tudíž nepřímo smrt nevinných lidí. A taky neodstoupila, že?

    Jenže to nějak dobroserům nevadilo. To je od novinářů tak hnusné pokrytectví a manipulace, že je to k blití :-(

    Jen aby bylo jasno - já jsem Babiše nevolil a dokonce jsem nevolil ani Zemana. Ale když čtu tu manipulační špínu, tak se vyjádřit musím. A co dělá na tom obrázku Kalousek? To je guru Kavárny? Kolik jeho strana dostala hlasů, že je tak protěžován? Jen díky Praze se s odřenými zádyx dostala do parlamentu, ale v médiích je tak často jako kdyby byl předsedou druhé nejúspěšnější strany. 

    Komu si myslíte, novináři, že takovými články budete přihrávat hlasy voličů? Opět Babišovi. 

    • Mnohé prodejné žurnalistické potvory důsledně dodržují pravidla autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské politické korektnosti.
    • Přesně můj případ...
  • Ano vyhrálo volby a za Babišem si stojí,tak proč by měl odstupovat,čapí hnízdo je už myslím docela trapný a novináři taky . 

  • Babiš zavedením EET,obohatil státní pokladnu o několik miliard,ale současně o tuto
    částku připravil nepoctivé živnostníky,kteří mu to neodpustí.Proto se z celých Čech sjeli

    na Staroměstské náměstí,kde hlučně protestovali proti Babišovi a vyzvali ho k demisi.

    Předpokládaji,že když odstoupí,že se jim podaří s pomocí zlodějských stran TOP09 a ODS zrušit EET.
    • Především obohatil sám sebe. Většina  EET pokladen je ze Slovenska, tedy z Burešových, zapřených,  firem. Kromě toho nepřinesly ani žádný zisk pro žádného z nás. Problematický zisk, je li vůbec nějaký,

      spolkne armáda 40 000 cifršpionů, které najal a možná na ně ještě doplácíme.

      • Zavedení EET vede k vytvoření "centrální státní účtárny" (řízení státu jako svého podniku) a tím jako každá centralisace údajů a sledování je ohrožuje demokracii /Inu, způsoby StB).

        Kromě toho když si dám kafe, dostanu k tomu naprosto zbytečný dvaceticentimetrový kus papíru a to znamená plýtvání papírem, ničení stromů a poškozování přírody.

  • babise bych nikdy nevolil ale je lepši nez ods a pirati a ta sebranka lidovcu a kalouska    .za kalouska a ods to byla bida a okradli nas občany jak jen mohli zlodeji.

  • Shodit pana Babiše může být za a) - ale potom? Jaká je reálná alternativa?

    Slepenec pidistran, které spojuje jen a pouze nenávist k tomuto pánovi? A když nebude, tak jaký bude program?

    Nikdy nám tihle výtečníci nic nepředložili, jen zvracejí na ANO a uvedeného velkouzenáře. Dobrá a dál?

    Tohle mě jako obyčejného člověka zajímá. Kdo bude tedy v čele vlády a kam bude vláda směřovat?

    Nic a prázdno.

    Zkušení a ověření Piráti? Poctivá a obětavá ODS? Milovaní Lidovci? Zapálení bojovníci okaté můry? Kdo je tady alternativa???

  • senil666


    Pointa je v tom, že
    bez ohledu, zda vláda dostane důvěru nebo ne a budou předčasné volby, Babiš si udrží značnou popularitu. Protože jeho voliči nesnášejí Kalouska, Kocába a
    jiné vůdce těchto protestů. Takže se Babiše nezbavíme.

    • Piš jen za sebe, blbe.

      • Vtip je v tom, že kolega má pravdu. ANO je nejlepší z nejhorších variant. Zatím nemá konkurenci. A ti normální lidé z těch opozičních a žurnalistických blábolů jsou natolik otráveni, že příště dostane ANO více než těch 78 mandátů. Staré struktury ODS, TOP09, STAN i lidovců dohrály.

  • zogofishbox

    Tady panu pisateli v jeho svatém boji nedošla zásadní věc. Nemá kdo shazovat vládu, čssd je na hraně existence, okamurovi klesají preference, ksčm pomalu ale jistě vymírá. Pro každého jsou potencionální nové volby potencionálním velkým průserem. Takže se nestane vůbec nic pojede se dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit