Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Afghanistánu se pěstuje mák a vyrábí opium. Heroin se obvykle vyrábí v průmyslově vyspělejších zemích. Dlužno podotknout, že ze suroviny se vyrábí i morfium, které se používá ve zdravotnictví.

    Drogovému světu vládnou výrobci a distributoři heroinu, kteří se v Afghanistánu nevyskytují pravděpodobně vůbec.

  • Pane Nováku, zvracet prosím jen na vyhrazených místech. Pokud jste Vaším bystrovtipem nezaregistroval - v tomto článku jde o tři bohužel mrtvé osoby a ne Vaší žluč...

  • Pan Novák opět nezklamal. Esence inteligence. Gauner, skřet, vřed... normální a pokud to ještě někoho překvapuje? Rozhodně prosím nesrovnávat s Hutkou, i když.....

    Nevážím si pana Zemana, vážím si úřadu prezidenta. 

  • Nepřísluší mi komentovat politické vlivy a následná rozhodnutí, je jasné že pro místní jsme cizáci, květnaté řeči boje proti těm fanatickejm šílencům 4 tisíce km vod našich hranic to nedá smysl.. ale po vojensku, jistě tam došlo že páni ženerálové k obrovské taktické chybě tihle naši kluci tam šli jako vovce na porážku a pěkně pohromadě v úzký uličce to je neuvěřitelná bojová chyba.. je mi jich ovšem velice líto a všem pozůstalým upřímnou soustrast, zbytečná smrt.

  • Ať tě neklepne pepka, ty Zemanova lezdoprdelko Sajmonovic..ha...ha...

  • Srovnávate-li mě s panem Hutkou  - děkuji je to pro mne čest.

    Ten text se mu výborně povedl - zcela bezchybné. Jen už chybí realizace, ale té se jistě brzy dočkáme.

  • Zemanovi?????? - vy jste se asi definitivně zcvoknul.

    To že ten hnijící vřed vyzvrací cosi o našich vojácích, rozhodně neznamená že to taky tak doopravdy myslí (pokud je tedy vůbec schopen myslet). Svést se ale na vlně, to přece není od něj žádná novinka.

    A nevím proč to monstrum osluvujete prezident - je-li to nějaký váš prezident, dobře vám tak. Pro většinu národa je to jen lidský odpad, zasviňující dočasně pražský hrad.

    Doufejme že tu zrůdnost alespoň na středu odstaví od chlastu a dají mu čistou "pemprsku" aby nezpůsobil svým populistickým "činem" další mezinárodní ostudu.

  • Sajmone, ty jsi ale blbec. Napřed jsi se vším proti prezidentu Zemanovi a nyní mu lezeš do prdelle a máš ty samé názory jako on. Jsi prostě kretéén z Tischcali..ha..ha...

  • Nemám důvod plakat, tím méně na takovými exoty jako ty.

    M.jk. - když  "serunatiscali" tak co zde zvracíš své uchylácké žvásty.

  • A taky se zavčas stáhli na rozdíl od Amíků. Ty tam čeká totéž co ve Vietnamu či Syrii  A Trumph to asi tuší a vidí tu bezednou jámu, do které padají ony miliardy dolarů. Proto se nedivme, že dělá co dělá...

  • Havlsluníčkářská tupost a nenávistná zaslepenost se opět ukázala. S Hutkou jsou už na jedné úrovni a mohou se zajímat o onoho Chocholouška.  

  • Jochochochó, Sajmone, ty teplej nácku, jen si poplakej
  • Festival komoušsko bolševické tuposti se dal nad tímto článkem čekat. Ale že v česku žije tolik -píííííp- to snad ani není pravda. Zdejší kotlina si opravdu nezaslouží být součástí civilizované části světa a zcela k ní pasuje zvolení takové lidské chátry jako zeman, babiš a spol.

    Předpokládám, že pokud by zemřeli pod velením komoušského gaunera z Kremlu - odporného rusáckého skřeta putina, bylo by vše v nejlepším pořádku a zdejší tupouni by se přetrhli v projevech soustrasti.

  • Afghánistán patří mezi země s nejslabším hospodářstvím. Organizace spojených národů ji klasifikuje jako jednu z nejméně rozvinutých zemí světa (tzv. LDC - nejméně rozvinuté země ) . HDP činil 20,84 miliardy amerických dolarů (odhad z roku 2014) nebo 1900 amerických dolarů na 1 obyvatele, z nichž 24% poskytované zemědělství, průmysl 21% a zbývajících 55% služby .Přírodní zdroje : zemní plyn , ropa , uhlí , měd , chróm , baryt , síra , olovo, zinek , železné rudy , sůl , Těžba plynu (30 milionů metrů krychlových v roce 2008. ) a stavební materiály včetně lazurytu . Několik vodních elektráren vyprodukovalo 285,5 milionu kWh elektřiny. . Proto se tam USA chtějí zaháčkovat a ustanovit "demokratickou" ( loutkovou ) vládu, aby USA firmy mohly privatizovat zdroje nerostných surovin. .V roce 1990, když jsme bleskově vystoupili z Varšavské smlouvy, tak ten Havel v jednom svém žvanivém projevu, řekl, že již nikdy nevstoupíme do žádného paktu. :-P . Ti 3 mladíci neumřeli za svobodu ČR, ale za obchodní zájmy USA. .Proto ALIANCE NÁRODNÍCH SIL má jako první bod, vystoupení ČR z útočného paktu NATO. https://www.facebook.com/profile.php?id=1707668292784198...
  • Bohužel musím konstatovat že to nebyly profi vojáci ale profi žoldáci bojující za cizí zájmy ....

  • Ztraty se napred presne evidovaly . Pozdeji uz jen zaznamenavaly a nakonec jen odhadovaly .. 

    " Zakopova valka " tzv Velka valka 1914 1918 .... 

    Je to 100 let . Bude se historie znovu , ( po kolikate uz ) , opakovat ??? 

  • Pospech

    Allahu Akbar ...

  • V islámské afghánské republice vládne islám. My podporujeme vládu islamistickou. Proti té vládě bojují jiní islamisté. Ať už vyhraje kdokoliv bude tam islám. A já se ptám, proč podporujeme islám?

    WTC si shodili sami Amíci. S pomocí přátel ze Saudské Arábie-pilotů dopravních letadel. Bin Ládin pocházel ze saudsko arabské královské rodiny. Ale druhý den USA zaútočily na Afghán. Ne na Saudy.

    USA se motají v Afghánu už 17 roků. Válčí prý s Talibánem. S tím svým dítětem, které se narodilo za jejich péče proti Rusům. Naši vojáci tam dělají pouze politické krytí. Vazalská poslušnost. Otázka? Jak by mohly USA a NATO jen pomyslet, že by zaútočily na Rusko? Když nejsou schopny za 17 let porazit pasáky koz s kalachy  v rukách? Vždyť to je vizitka bojového "umění" USA a NATO! Výsledek je jako ve Vietnamu. Odtáhnou jako spráskaní psi.Někdo občas tvrdí, že naši vojáci tam bojují za nás, abychom tady měli mír. Hm, asi nikdo nepostřehl, že v Evropě vraždí a znásilňují často právě afghánští imigranti. A já se opět ptám, jak je to možné?Mé resumé: Nemáme tam co pohledávat, jsme tam za okupanty.  a tak s námi také zacházejí. Ničeho tam nedosáhneme,  jen budou umírat naši vojáci. Politiky bych všechny poslal do pr...e , za jejich anální přístup a vazalství k USA. Jsem za neprodloužení další smlouvy k NATO v roce 2019. Jsem za vystoupení z EU. Jsem pro neutralitu. Když ne oficiální, tak de facto,  Jsem pro znovuvybudování naší české armády. V počtu min. 50 tisíc profivojáků a 150 tisíc aktivních rezervistů. Jsem pro možný obranný pakt zemí V4. Jsem pro Slovanskou Unii po rozpadu německo - francouzské unie. 😈





  • thraxx -Zkus si je připustit. Až jednou budeš mít rodinu a děti. Přijde jednou konflikt a tu rodinu co jsi miloval ti někdo zabije. Možná, jestli máš emoce, city a srdce se budeš ptát proč? Protože jsi to schvaloval. Neznalost principu neomlouvá. Sláva, moc, zaplaťpánbů, je to dobré využít...Je to dobré až se to dotkne přímo tebe? Jsme vůbec ještě lidé?

  • Zatímco Sovětští komunisté okupovali Afgánistán sami bez naší pomoci, Američtí kapitalisté za sebe posílají české poskoky. Jako co čekali? Kdo je tam zval?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit