Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • až tě ti spojenci dobrotiví opět zradí,budeš vzpínat ruce k tomu odpornému Rusovi,aby tě zase zachránil,a dost možná,že to je nedaleká budoucnost času,nepleť si to s jiskřivými zářnými zítřky západu nebo východu

  • Dějepis ,bez peněz z Německa v 1 sv.válce by nebylo ani Sovětů.Rusové velmi rádi připomínají jak jsme je zradili v 89,zapomínaj na 68 a nebo ho kroutí a tvrdí že Protektorát byl dobrovolným dárcem  Německu a když jim připomenete Polsko a že do roku 41 podporovali Hitlera tak se mohou posrrat a vztekaj se jak malé děti.Na druhou stranu nebýt peněz ze Švajcu co byly ukradeny celému světu v krizi a zejména podpory Hitlera ze strany bank , tak Němci nevyrobili ani jeden tank.Dejte si to všechno dohromady a příčina je před následkem a budete blejt na východ i západ.Dneska taky neradi mluví třeba o Fordovi ,obdivovateli Hitlera a což taková královská rodina v GB ,no a o Francii kde půlka byla spojencem,k tomu se není třeba ani vyjadřovat a co teprve tkzv.bratři Slováci to by i Kain blednul.

  • koukám na tu diskuzi a jen 🙂 a vy jste to odlehčil.

  • KIMCID

    chyba

  • KIMCID

    jen že já se bavím o těch bílých co přijeli až v roce 1920.což byla pro stát ekonomická zátěž

  • vanhorne

    "červených té se Masaryk a nejen on bál."

    Protoze to byl President ktery byl obdaren zdravym mozkem a videl dale nez na spicku nosu. Byl to STATNIK nejen podle slova. Mel take sve odpurce i mimo ty cervene, ale ani ty si nedovolil zaradit do zvlastni skupiny a nazvat: "Patologickou sedlinou lidske spolecnosti". Nekteri novinari o nem vzdycky nepsali jen oslavne clanky, ale vyhrozovat jim likvidaci asi ho take nikdy nenapadlo.

  • Drang nach Osten (ano, takhle se to píše) byla doktrína Německá a Polská (od roku března 1919). Při rozborech tehdejší předválečné situace nelze pominout koloniální otázku a požadavky Německa a Polska. 

    S nástupem Hitlera k moci započalo aktivní polsko-německé sbližování.
    Polsko se dobrovolně ujalo ochrany německých zájmů v Lize národů, poté
    co z ní demonstrativně nacistické Německo 14. října 1933 vystoupilo. A
    již tehdy se v praxi začala naplňovat Hitlerova slova, napsaná v 20.
    letech: „Začínáme tam, kde jsme se zastavili před šesti sty lety.
    Končíme s věčným germánským tažením na jih a západ Evropy a upíráme své
    zraky na země na východě… Ale když mluvíme o nových zemích v Evropě,
    máme na mysli především Rusko a jemu podřízené příhraniční státy.“


    Důležitým mezníkem při formování fašistického Německa bylo uzavření
    10-leté německo-polské dohody „O přátelství a vzájemném neútočení“,
    podepsané 26. ledna 1934. Tento dokument byl doplněn o smlouvu o obchodu
    a mořeplavbě, a o jednotlivé dohody o otázkách tisku, rádiového
    vysílání, filmu, divadla atd. Předjímalo se zachování platnosti paktu i
    v případě, že jedna ze smluvních stran vstoupí do válečného stavu se
    třetími státy.

    Od počátku roku 1937 začali Poláci s rozsáhlou masáží na téma své
    nespokojenosti s řešením koloniálních otázek. 18. dubna 1938 Polsko
    velkolepě oslavilo Den kolonií. Nabubřelý patos byl doprovázen
    šovinistickými demonstracemi požadujícími, aby bylo velkému polskému
    národu přiřknuto více zámořských kolonií. V této souvislosti byly
    v kostelech pořádány okázalé mše. V kinech se promítaly filmy
    s koloniální tématikou. 11. března 1939 byl zveřejněn celý program
    koloniální otázky.

  • KIMCIDE z Ruska se vrácely dvě skupiny legionářů. Jedna která bojovala na straně červených a druhá která bojovala na straně bílých.Ta která bojovala na straně červených té se Masaryk a nejen on bál.
  • Tomasi,Tomasi. Je pravda že Rusi napadli  Polsko  i když s ním měli podepsanou slmouvu ale byla podmíněna tím že Polsko neobsadí část Československa což Polsko nedodrželo. Polsko se v roce 38 chovalo stejně jako Němci a taky měli s Německem podepsanou smlouvu. V tom období byl pro všechny státy jeden nepřítel a to byl tehdejší SSSR. Proto dělali Hitlerovi ústupky neboť doufali že bude pokračovat dál na východ. Drank nach osten byl cíl všech státu.
  • Tak to hlavně zdůrazněte těm co zde soustavně štvou proti civilizované části světa.

  • KIMCID

    ty se nauč ústní a písemnou dost to od tebe smrdí

  • KIMCID

    josef.novak je čitelný šmejd  a to tu ví každý

  • No alespoň se už naučil na rozdíl od rusáka základní hygieně.

  • Možná svým podpisem nezvolili správný postup. Ale jen komoušská bastardická rusácká svoloč - ta smečka odpornéhol lidského odpadu přepadla a násedně okupovala po čtyřicet let svého tzv. "spojence".

    Jiný takový dobytek jako jsou tito vychodostepní zkur..nci - rusáci a jejich poskoci ne světě neexistuje. Že je to tak "vševědoucí" komoušský konfidente rusofickový vlastizrádný zeMANe? Znáš to přeci ze své praxe velmi dobře.

    Dobytku se za přirovnání k něčemu tak odpornému jako je rusák hluboce omlouvám.

  • Máte nesporně pravdu v první části - pouze jste značně nesmyslně zaměnil národnosti - ano rusák bez vyjímky je nečitelný podlý šmejd, silný vývar tuposti, arogance a přirozené lidské blbosti.

    Jen rusák je svým jednáním předurčen k tomu, aby civilizovaný svět ten odporný vychodostepní chanát si držel co nejdále od těla.

    Jiná věc je nástup muslimáků v Německu, v tom máte nesporně pravdu. Ale kdopak to z drtivé části má na svědomí - není to "náhodou" bývalá DDR-cká svazačka současná soudružka kancléřka??? Znovu jen potvrzení toho že bolšvicko/komoušské zlo je horší  než nejagresivnější stádium rakoviny.

    Pokud je vám někde EU, pak zbytku civilizovaného světa jsou ještě hloub rusáčtí zkur..nci a jejich obdivovatelé.

  • KIMCID

    Pořád nám říkají Masaryk a legie. A přitom když se legie vrátili domů v roce 1920 tak Masaryk nadšený nebyl.

  • Totiž skopčáci jsou trvale nečitelnými a podlými šmejdy. Něco jako lidovci nyní u nás. Skopčák - to je silný vývar té největší tuposti arogance a přirozené lidské blbost. Vyhnali lidi z našeho pohraničí. Jen tak.Tato chátra se celé roky diví že po válce jsme je hnali svinským krokem. Logicky a přirozeně. Nyní si skopčák dobrovolně natahal domů mohamedánský šmejd. Mohamedán mu tam příležitostně zabíjí Němce. Ty Němce, kteří jej ze svých daní živí. A Němec do světa vysílá informaci, přesněji různé omluvně bajky o darebácích. Hoši v DDR toto všechno klidně můžete. Ale bez nás a zbytku EU.Naoko vám držíme palce. Jinak jste nám u pr.ele.

  • sitlof

    Bohužel, ani Prezident osvoboditel Masaryk (TGM) to moc dobře nevymyslel s původně Česko-Slovenskem, v r. 1918.

    Němci v Čechách (přes 3 miliony) se zcela oprávněně ptali, proč oni nemají právo na sebeurčení a vlastní stát, jak to VŠEM garantovala deklarace Spojenců (vitězných mocností).

    Mnichovská dohoda byla jen následek dřívějších špatných rozhodnutí a chybné politiky. Namísto víry ve vlastní síly spoléhání na jakési spojence, daleko za hranicemi. To je přeci hloupost.

    Polákům se čecháčci dodnes vysmívají, ale co udělali v r. 1938 - podělali se hned (bez odporu !), už tzv. na první dobrou !  Ostuda, zbabělost, veliké ponížení, ohnutá páteř - duševní mrzáctví dodnes.

  • sitlof

    Tak oni v SSSR chtěli a mohli, ale překazil jim to 22.červen 1941 (viz literatura Suvorov, Solonin)

  • sitlof

    To myslíte indiány ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit