Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Totiž skopčáci jsou trvale nečitelnými a podlými šmejdy. Něco jako lidovci nyní u nás. Skopčák - to je silný vývar té největší tuposti arogance a přirozené lidské blbost. Vyhnali lidi z našeho pohraničí. Jen tak.Tato chátra se celé roky diví že po válce jsme je hnali svinským krokem. Logicky a přirozeně. Nyní si skopčák dobrovolně natahal domů mohamedánský šmejd. Mohamedán mu tam příležitostně zabíjí Němce. Ty Němce, kteří jej ze svých daní živí. A Němec do světa vysílá informaci, přesněji různé omluvně bajky o darebácích. Hoši v DDR toto všechno klidně můžete. Ale bez nás a zbytku EU.Naoko vám držíme palce. Jinak jste nám u pr.ele.

    • Máte nesporně pravdu v první části - pouze jste značně nesmyslně zaměnil národnosti - ano rusák bez vyjímky je nečitelný podlý šmejd, silný vývar tuposti, arogance a přirozené lidské blbosti.

      Jen rusák je svým jednáním předurčen k tomu, aby civilizovaný svět ten odporný vychodostepní chanát si držel co nejdále od těla.

      Jiná věc je nástup muslimáků v Německu, v tom máte nesporně pravdu. Ale kdopak to z drtivé části má na svědomí - není to "náhodou" bývalá DDR-cká svazačka současná soudružka kancléřka??? Znovu jen potvrzení toho že bolšvicko/komoušské zlo je horší  než nejagresivnější stádium rakoviny.

      Pokud je vám někde EU, pak zbytku civilizovaného světa jsou ještě hloub rusáčtí zkur..nci a jejich obdivovatelé.

      • KIMCID

        josef.novak je čitelný šmejd  a to tu ví každý

  • ZMĚNIL SE VŮBEC POSTOJ VELMOCÍ K ČESKÉ REPUBLICE - JAKO K NÁSTUPNICKÉMU STÁTU ĆSR PŘED ROKEM 1938? 

    Obávám se, že nikoliv - jak svědčí i následující úryvek z textu: 

    "Byl přítomen rovněž český velvyslanec v Rusku Vítězslav Pivoňka. Jak sdělil v rozhovoru s českými novináři, česká strana se nepodílela na organizaci výstavy a nebyla ani požádána o poskytnutí archivních dokumentů. O výstavě se dozvěděl až na základě oficiálního pozvání." 

    Prostě -:stále platí ono "okřídlené" z let 1938, 1968 - "O NÁS - BEZ NÁS..."

  • borivoj.pauk

    „Státy se udržují principy, na kterých vznikly“ (ješitný vůdce a korupčník rakouských dezertérů a tvůrce falešně vyhandlované a  neživotné mnohonárodnostní pidiříše - separatistické ČSR: zneuznaný CaK prof.TGM). Pravda vyděsí !!! 

    Mnichovská dohoda: Čecháčkové si svůj stát nevybojovali ale vysomrovali na západních velmocech a stejným způsobem o něj přišli. Kdo se ani nepokusí ubránit sám, musí po zbytek života platit výpalné "osvoboditelům". Čecháčkové se musí na někoho vymluvit. Patří za Ural. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Borivoj-Pauk-PRAVNI-STAT-jako-predmet-spoluvlastnictvi-obcanu-a-ne-jako-korist-politiku-279758

    • sitlof

      Bohužel, ani Prezident osvoboditel Masaryk (TGM) to moc dobře nevymyslel s původně Česko-Slovenskem, v r. 1918.

      Němci v Čechách (přes 3 miliony) se zcela oprávněně ptali, proč oni nemají právo na sebeurčení a vlastní stát, jak to VŠEM garantovala deklarace Spojenců (vitězných mocností).

      Mnichovská dohoda byla jen následek dřívějších špatných rozhodnutí a chybné politiky. Namísto víry ve vlastní síly spoléhání na jakési spojence, daleko za hranicemi. To je přeci hloupost.

      Polákům se čecháčci dodnes vysmívají, ale co udělali v r. 1938 - podělali se hned (bez odporu !), už tzv. na první dobrou !  Ostuda, zbabělost, veliké ponížení, ohnutá páteř - duševní mrzáctví dodnes.

    • Můj příspěvek, ve kterém jsem pravil pouze to, že můj praděd se vybojování českého státu účastnil a přežil, zatímco jeho dva bratři nikoliv, a že československý odboj organizoval M.R.Štefánik s pomocí Francie a USA, se zde dlouho neohřál.

      Zajímavé.

      • KIMCID

        Pořád nám říkají Masaryk a legie. A přitom když se legie vrátili domů v roce 1920 tak Masaryk nadšený nebyl.

        • KIMCIDE z Ruska se vrácely dvě skupiny legionářů. Jedna která bojovala na straně červených a druhá která bojovala na straně bílých.Ta která bojovala na straně červených té se Masaryk a nejen on bál.
          • KIMCID

            jen že já se bavím o těch bílých co přijeli až v roce 1920.což byla pro stát ekonomická zátěž

          • vanhorne

            "červených té se Masaryk a nejen on bál."

            Protoze to byl President ktery byl obdaren zdravym mozkem a videl dale nez na spicku nosu. Byl to STATNIK nejen podle slova. Mel take sve odpurce i mimo ty cervene, ale ani ty si nedovolil zaradit do zvlastni skupiny a nazvat: "Patologickou sedlinou lidske spolecnosti". Nekteri novinari o nem vzdycky nepsali jen oslavne clanky, ale vyhrozovat jim likvidaci asi ho take nikdy nenapadlo.

            • KIMCID

              chyba

  • jednoduše a jinak = jak mohou "sluníčkáři" tak bezmezně věřit spojencům,kteří už jednou  zradili svého nejmenšího a nejslabšího přítele ??? vždyť ti Angličané i Francouzi jsou padouši !!! prodali nás pro svoje pohodlí,o které pak přišli.....bude se něco podobného opakovat znova v EU ???????___podle mě ano,zločinci ohledy neberou na své přátele___pak se nedivím,že po válce lid ČSR volil komunisty

    • Možná svým podpisem nezvolili správný postup. Ale jen komoušská bastardická rusácká svoloč - ta smečka odpornéhol lidského odpadu přepadla a násedně okupovala po čtyřicet let svého tzv. "spojence".

      Jiný takový dobytek jako jsou tito vychodostepní zkur..nci - rusáci a jejich poskoci ne světě neexistuje. Že je to tak "vševědoucí" komoušský konfidente rusofickový vlastizrádný zeMANe? Znáš to přeci ze své praxe velmi dobře.

      Dobytku se za přirovnání k něčemu tak odpornému jako je rusák hluboce omlouvám.

      • až tě ti spojenci dobrotiví opět zradí,budeš vzpínat ruce k tomu odpornému Rusovi,aby tě zase zachránil,a dost možná,že to je nedaleká budoucnost času,nepleť si to s jiskřivými zářnými zítřky západu nebo východu

  • tobro
    Občania z celého Slovenska hlásia, že na východ jazdia vlaky plné amerických tankov. Kto to dovolil? Prečo o tom mainstream neinformuje? .. více na slovenském webu hlavnespravy
  • zubr

    Úžasné zjištění pána z  dojčlandu " právo silnějšího v mezinárodní politice neexistuje",ale o tři řádky dále prohlašuje, že silné státy vyměřovaly míru suverenity menším a slabším zemím, tak jak tomu máme rozumět,MY jsme někdo a vy jste ti slabší,konkrétně v dnešní době to platí několikanásobně,viz neustále válčící Blízký a Střední východ, tzv. africké jaro, KDO tedy nutí svou vizi demokracie jiným státům jako je Irák, Sýrie,Libye,Afgánistán a další.

  • KIMCID

    Rusové? Nebo Rusko?

  • Zdali otevřou svoje archívy i hodní hoši z Británie, Francie a Německa ?

    • Rusácký bolševický šmejd nechá tzv.: zveřejnit !tajné dokumenty" - to co se jim hodí a hlavně jenom jak se jim to hodí a zdejší komoušský póvl se z toho může zmrcnout.

      Rusák byl, je a bude vždy jen křivácký, podlý, prolhaný vychodostepní nájezdník, kterému nelze věřit ani pozdravení.

      Že ano komoušský konfidente STB zeMANe, ty přeci s tím máš osobní zkušenosti.

      • josef.chmela

        Americký demokratický šmejd nechá tzv.: zveřejnit !tajné dokumenty" - to
        co se jim hodí a hlavně jenom jak se jim to hodí a zdejší sluníčkářský póvl se z toho může zmrcnout.

        Američan je pouze dobře umytý a oblečený Rusák. Ti dva si totiž nemají co vyčítat.

        • No alespoň se už naučil na rozdíl od rusáka základní hygieně.

          • KIMCID

            ty se nauč ústní a písemnou dost to od tebe smrdí

          1. § 355Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob(1) Kdo veřejně hanobí

          a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebob) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1

          a) nejméně se dvěma osobami, nebob) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

        • Tak to hlavně zdůrazněte těm co zde soustavně štvou proti civilizované části světa.

      • Raději východostepní nájezdník než západoprérijní migrant a terorista

        • sitlof

          To myslíte indiány ?

          • koukám na tu diskuzi a jen 🙂 a vy jste to odlehčil.

      • KIMCID

        A proto USA posunula otevření archivů o 50 let později hmmm

  • Von Fritsch označil politiku třetí říše před druhou světovou válkou za jednu z nejtemnějších kapitol německých dějin. Kromě anšlusu Rakouska a postupné anexe Československa zařadil mezi ostudné události i pakt Ribbentrop-Molotov. 

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Když Francouzi a Britové mohli "ve jménu míru" nacpat Německu do chřtánu Československo, a Polsko také zneužilo situace aby si urvalo svůj kousek, proč by Sověti "ve jménu míru" nemohli postupovat stejně a obětovat Polsko? Já bych na jejich místě "ve jménu míru" dal Němcům i Francii a Británii. MÍR PŘEDEVŠÍM, ŽE....?

    • Realisto, realisto ... Ve jmenu miru vyvrazdit polskou armadu u katyne?

      To ze Francie a Britanie nic moc nesvedla... A na co by jim to bylo... Vzdyt kdyz nemci napadli polsko tak jen vyhlasili valku, ale to je asi tak vse.... Pak pockali az si Hitler prijede prevzit Francii. Francie i britanie byly slabe. Sssr jedine mohlo zautocit a rozdrtit nemecko, kdyby chtelo... Ale proc, ze?

      • Tomasi,Tomasi. Je pravda že Rusi napadli  Polsko  i když s ním měli podepsanou slmouvu ale byla podmíněna tím že Polsko neobsadí část Československa což Polsko nedodrželo. Polsko se v roce 38 chovalo stejně jako Němci a taky měli s Německem podepsanou smlouvu. V tom období byl pro všechny státy jeden nepřítel a to byl tehdejší SSSR. Proto dělali Hitlerovi ústupky neboť doufali že bude pokračovat dál na východ. Drank nach osten byl cíl všech státu.
        • Drang nach Osten (ano, takhle se to píše) byla doktrína Německá a Polská (od roku března 1919). Při rozborech tehdejší předválečné situace nelze pominout koloniální otázku a požadavky Německa a Polska. 

          S nástupem Hitlera k moci započalo aktivní polsko-německé sbližování.
          Polsko se dobrovolně ujalo ochrany německých zájmů v Lize národů, poté
          co z ní demonstrativně nacistické Německo 14. října 1933 vystoupilo. A
          již tehdy se v praxi začala naplňovat Hitlerova slova, napsaná v 20.
          letech: „Začínáme tam, kde jsme se zastavili před šesti sty lety.
          Končíme s věčným germánským tažením na jih a západ Evropy a upíráme své
          zraky na země na východě… Ale když mluvíme o nových zemích v Evropě,
          máme na mysli především Rusko a jemu podřízené příhraniční státy.“


          Důležitým mezníkem při formování fašistického Německa bylo uzavření
          10-leté německo-polské dohody „O přátelství a vzájemném neútočení“,
          podepsané 26. ledna 1934. Tento dokument byl doplněn o smlouvu o obchodu
          a mořeplavbě, a o jednotlivé dohody o otázkách tisku, rádiového
          vysílání, filmu, divadla atd. Předjímalo se zachování platnosti paktu i
          v případě, že jedna ze smluvních stran vstoupí do válečného stavu se
          třetími státy.

          Od počátku roku 1937 začali Poláci s rozsáhlou masáží na téma své
          nespokojenosti s řešením koloniálních otázek. 18. dubna 1938 Polsko
          velkolepě oslavilo Den kolonií. Nabubřelý patos byl doprovázen
          šovinistickými demonstracemi požadujícími, aby bylo velkému polskému
          národu přiřknuto více zámořských kolonií. V této souvislosti byly
          v kostelech pořádány okázalé mše. V kinech se promítaly filmy
          s koloniální tématikou. 11. března 1939 byl zveřejněn celý program
          koloniální otázky.

      • sitlof

        Tak oni v SSSR chtěli a mohli, ale překazil jim to 22.červen 1941 (viz literatura Suvorov, Solonin)

      • No když mohli ve jménu míru nechat slabému Německu obsadit Porýní a Rakousko, potom hodit přes palubu poměrně vojensky silné Československo s 350 000 obětmi v protektorátě, nechat na holičkách Polsko které tak ztratilo čtvrtinu svého obyvatelstva tak se nemohli divit, že když ve jménu míru nechali Nacistům narůst svaly, že přišli o Francii. Měli ve jménu míru kapitulovat i Britové a naši piloti pro ně nemuseli umírat.

      • KIMCID

        ale proč že.protože nemuselo?hlavně úvahy takové nuly jako ty, která by bez sovětů tady nebyla jsou směšné

        • Dějepis ,bez peněz z Německa v 1 sv.válce by nebylo ani Sovětů.Rusové velmi rádi připomínají jak jsme je zradili v 89,zapomínaj na 68 a nebo ho kroutí a tvrdí že Protektorát byl dobrovolným dárcem  Německu a když jim připomenete Polsko a že do roku 41 podporovali Hitlera tak se mohou posrrat a vztekaj se jak malé děti.Na druhou stranu nebýt peněz ze Švajcu co byly ukradeny celému světu v krizi a zejména podpory Hitlera ze strany bank , tak Němci nevyrobili ani jeden tank.Dejte si to všechno dohromady a příčina je před následkem a budete blejt na východ i západ.Dneska taky neradi mluví třeba o Fordovi ,obdivovateli Hitlera a což taková královská rodina v GB ,no a o Francii kde půlka byla spojencem,k tomu se není třeba ani vyjadřovat a co teprve tkzv.bratři Slováci to by i Kain blednul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit