Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl jsem pana Menzla za normálního člověka. Nevím co se stalo, zda nějaká nemoc poškozující mozek, nebo co, že plácá takové nesmysly. Také to může být stařecká demence. Jen je divné, že se ty jeho bláboly otiskují.
    • To je tak. Poscalplinka je na tom stejně jako Menzel, takže se mu asi zdají být geniální, ty jeho kydy. No a ostatní dostanou nějakej ten doláč od šapita navíc za kejvání a publikování těch hlodů.
  • Trochu připomenutí (viditelně havloidnímu Menzelovi), co plácal Havel po revoluci: Listopad 1989 - Letenská pláň - Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte
    V prosinci 1989 před volbou prezidenta - Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků... Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím.
    Z balkonu Melantrichu 1989 - Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, ale pak bych se chtěl věnovat práci dramatika. Také vám slibuji na svou čest, že pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce.
    17. 12. 1989 v Čs. televizi - V budoucnu se, podle mého mínění, musí prezidentský úřad vymezit. Prezident nemůže mít tak velké pravomoci, jako má dnes.
    Prosinec 1989 - Pro mne není rozhodující, s jakým slovem jsou sociální jistoty spojovány, ale to, jaké jsou. Já si představuji, že by měly být daleko větší, než jaké poskytovalo to, co mnozí nazývají socialismem.
    1.1.1990 v novoročním projevu
    Možná se ptáte, o jaké republice sním. Odpovím vám: o republice lidské, která slouží člověku, a proto má naději, že i člověk poslouží jí.
    Za svůj třetí úkol považuji podporu všeho, co vede k lepšímu postavení dětí, starých lidí, žen, nemocných, těžce pracujících, příslušníků národnostních menšin a vůbec všech občanů, kteří jsou na tom z jakýchkoliv důvodů hůře než ostatní. Žádné lepší potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale musí být nabídnuty těm, kteří je nejvíce potřebují.
    Připravujeme koncepci důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociální stresy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se někteří z vás obávají.
    Svádět všechno na předchozí vládce nemůžeme nejen proto, že by to neodpovídalo pravdě, ale i proto, že by mohlo oslabit naši povinnost samostatně, svobodně, rozumně a rychle jednat...
    • Pochopitelně absolutní souhlas. Snad jen připomenutí co se jistého Havla týká: Kromě toho, že nám sliboval hory doly a lhal o tom, že se tady žádný kapitalizmus nechystá: Když ve svých krátkých nohavicích vítal na Václaváku svého US idola a třásl se při tom více, než Husák když na Ruzyni vítal Brežněva, tak nám tady hlásl, že teď nastává doba míru, kdy nikdo nikoho nebude napadat. Pár let nato se mohl strhat s podporou agrese USA do Jugoslávie a drze nám tady vykládali, že technika soudruhů z USA je na takové úrovni, že likviduje jen ty špatné. Jak se nyní i pro slepé ukázalo v Kyjevě, kdy se Západ mohl strhat v lhaní a podpoře těch nejhorších elementů na Ukrajině, tak stejně jako kdykoliv v historii se Západ schovává pod pokrytecké fráze o demokracii a lidských právech a ve skutečnosti dělají pravý opak. Takže s. Menzel a spol. spadá do stejné kategorie lidí, kteří patolizují v nějakém režimu. Jen s tím, že proti tomu socialisticky proruském, jsou tito pavicově proameričtí soudruzi daleko neomalenější a dovolují si z lidí dělat hlupáky. A jak vidno, mezi některými nacházejí svoje posluchače. Rusové se na rozdíl od US soudruhů pokrytecky neschovávali pod líbivá hesla. Což o US soudruzích nelze říct ani náhodou. Tak přesto, že jsem Rusy považoval za okupanty, tak dnes Američany a jejich poskoky je nutno považovat za mnohem horší.
    • Tolik lží a kavárenští povaleči mají ještě tu drzost nasazovat mu svatozář na palici. A Menzel? Ať raději pouze režíruje, to mu jde podstatně lépe.
      • Jakým právem tu chcete brát občanům ČR právo vyjádřit svůj názor.

        Vaše chování prozrazuje že se vám stýská po komunistické totalitě.
        • Máš li problém s psaným slovem, je to tvůj problém.
          • Napsal jste ať raději režíruje. Režisér je také občan a má právo vyjádřit názor.
            • To není názor, ale pokus o vymývání mozků občanů ČR.
            • Jistě, ale každý by měl vědět, co říká. A taky za svá slova nést odpovědnost. Protože jen mít za každou cenu názor nestačí, když to je naprostá blbina.
  • Člověče co to blábolíte to se na starý kolena necháte ukecat k takovejm nesmyslům
  • Zajímalo by mě, proč tak SKVĚLÝ režisér (?) neodjel na Krym a nenatočil tam dokumenz ze současnosti!!!!! Mohl by nám tak říci a potvrdit, jak se tam lidé mají zle a jak je rusové násilím OBSADILI. To ale náš HRDINA neudělal. Musel by říci totiž pravdu o Krymu a možná, i celé Ukrajině. Třeba by nám řekl, že o Krym se vždy vedly války, protože to bylo vojensky strategické místo. Na Krymu jsou tedy ruské hřbitovy, anglické, francouzské a turecké. Bohužel tam nejsou žádné ukrajinské hřbitovy, protože Krym po drtivou dobu své existence byl ruský: Již v 18. století tam vládla ruská carevna Kateřina Velka a dodnes tam je její socha. Nikdo ji nezboural a dnes tam žije 95% rusů. Pan chytrolín by nám taky asi řekl, že Chrusčov, prezident Sovětského svazu a pocházející z UKRAJINY, DAROVAL Krym Ukrajině. Nikoho se neptal, ale za bolševika to šlo. Potom v roce 1989, kdy spadla železná opona a rozpadl se Sovětský svaz, se kkonalo REFERENDUM o odtržení darovaného Krymu od Ukrajiny a zpětné přičlenění k Rusku. Výsledek byl stejný jako v roce 2014!!!!! Tehdy ale Ukrajina o tom nechtěla ani mluvit a svrhla výsledky referenda ze stolu!!!!! Kdy pán chytrolín a vševěd o Krymu něco věděl, možná by raději neotvíral svoji chytrou papulu a šel se raději učit dělat náilnické filmy od našich vzorů z USA.
    • On už má jiný starosti. Hlavně s výměnou pampersek. *1*
  • Pana Menzela jsem si vážil jako člověka co dělá ve svém oboru slušnou práci a tak budu tedy slušný..Pane Menzel, asi se mýlíte, svět se změnil, máte tohle ve svém věku zapotřebí ? Vždyť to byl naopak vždy "západ" co vyvolával ve světě kolonizace jiných zemí..v tomto případě hlavně směrem na "východ", často ve jménu katolického kříže, rozeštvávání, zotročování a krve jiných i na úkor a utrpení jiných už od cca 5stol.., světové války.. a dokonce i toho děvkaře a syfilitika Lenina financoval k vyvolání revoluce v Rusku a díky tomu se po něm k moci dostal i Stalin a i ten fanatický sociopat a psychopat Hitler, co v době, kdy vedl Německo do války, byl závislý na kokainu a denně konzumoval na 80 různých léků, včetně testosteronů a opiátů,!...Jestli "východ" dělal špatné věci, tak "západ" byl přinejmenším vychcaným spoluviníkem, provokatérem a často i iniciátorem všeho toho svinstva co rozdělilo sféry světových vlivů až do dnešní doby..
    • vanhorne
      " rozdělilo sféry světových vlivů až do dnešní doby"Zapad postavili take Berlinskou zed,velky kus Europe obehnali ostnatym dratem a kdyz lide chteli ze zapadu odejit strileli na ne na hranicich.
  • Typicky blbeček co neví co je prace a ma prachy za par nesmyslnych filmú *16*
    • Plivat je tak jednoduché. tvořit horší že.

      Zkuste udělat vy nějaký úspěšný film. Takto jen závidíte druhým.
      • jenže on už dávno a dávno dotvořil...
      • bezregistrace
        *6* *6*
  • bezregistrace
    No pokud ví co se mu děje doma může mluvit i o okolním světě pokud to neví tak ať si udělá pořádek v doma v kuchyni...
  • Toho Menzela by měla manželka šoupnout do domova důchodců. Jeho demenci už nejde ničím zamaskovat a tak dělá všude ostudu. Prej bude brzo schválená euthanasie. *1* *12* *1*
    • vysmívat se stáří může jen opravdový hlupák *4*
      • No, když ze sebe někdo dělá přemoudřelého mladíka???
      • vysmívat se blbosti je více než potřebné
        • Proto váš Zeman posměch neustále sklízí doma i v zahraničí. *15* *15*
          • Zeman je všeopbecně a zejmona v zahraniočí vážen, to víš, na prezidenty se zdravým rozumem dosud od nás nebyli zvyklí *3* *3* *3* *3*
            • Zeman sklidil v EU zasloužený posměch protože trapně popíral Ruské vojáky
              na Ukrajině.

              Tvůj problém že nesleduješ zprávy.
      • Jenom opravdový hlupák nedokáže dekódovat ješitnou rozežranost devadesátiletého stálemladíka. To je to, čeho se týká moje poznámka. Koukám, že sis taky šel pro d.menci a aroganci dvakrát. Ty budeš něco podobného jako šlechtic Menzel.
  • Co to ten Menzel plácá!
    • Jednak PAN Menzel a potom - neplácá. Ruská svoloč rozumí jenom hrubé síle a z Číňanů mají oprávněnou obavu - je jich mnoho, umějí, na rozdíl od vypitých ruských bezmozků jsou pracovití a ,... atd., atd,. ...
      • jednap Páni Ruspvé a jednak Menzel je na hlavu
        • Jednak se šmejde rusácký nauč aspoň nepatrně česky a za druhé urovnej si myšlenky - rusácký šmejd zůstane šmejdem i kdyby na ucho postavil.
          Rusácký odpad je jen povl nejspodnějšího zrna . zpět s ním do stepi, zemjanky,.... - nepatří do civilizovaného světa.
  • *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    "Ale co jsou motorkáři proti americké armádě, kde byli upravení a slušní chlapci?"
    !!! Ten má dost !!!
    Ještě mohl dodat, že byli krapánek radioaktivní!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit