Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posserte napiš zase něco ať se zasmějeme.
  • už zase tady ty rakovino opruzuješ stále stejným blábolem. Zalez špíno
  • No vidíš jak si sprostý, prcek Putin by z tebe neměl radost, půjdeš na převýchovu do klece opičko, tam se budeš učit jen slušná slova, aby prcek Putin měl zoceleného opičáka Suchoje.
  • léčíš si komplexy co? Chudinko to USA ti nedá spát a ž ti z toho vyskákaly bradavice opruzenino opuchlá.
  • nemluv jenom o amerických, mluv o český hercích jakou mají dneska mluvu a ten sex a drogy to máš všude i v tom tvém zaslíbeném Rusku, internet troubo jak vidím máš, tak si zajeď na jejich stránky. Tolik brutality se jen tak nevidí, hlavně řidiči se tam májí v lásce, berou si hned na pomoc bejsbolovou pálku a sekyru. Zato ty si kakal pořád na západ a skákal šipky do ruský prd@ele za totality a teď se s tím nemůžeš vyrovnat.
  • vždyť se na to nemusíš dívat, přepni si televizi na jiný program a vyber si co tě baví a neopakuj jako kafemlýnek o amorální bídě americké kinematografie . Zase chceš lidi zavřít do nějaké ruské kolonie, kde se budeme dívat jen na to co nám dovolí? Mimochodem ty ruské filmy stojí vesměs všechny za starou belu a jsou tam sprostý jako dlaždiči, tak zalez do zemljanky a neotravuj stalinistický pohrobku.
  • Josefe to je tim, žes jel šalinou. Kdyby jsi jel tramvají, jako každej normální člověk, tak by se ti to nestalo. *1* *1* *1*
  • Suchoji, tak starou nemám, nejmenuju se jiřin, ale Jiří, můj děda byl určitě větší inteligent než Tvůj starý otěc, vtipnej teda taky nejsi a ostatním slovům nerozumím, jsem z Čech, v o l e. *12* *12* *12* *12* *12*
  • Jinak rejnoku, ty musíš bejt ale Zdělanej! *1* *1* *1* *1*
  • To má proti nám ale dost výrazné zpoždění. *2*
    U nás v diskuzích je sprosté slovo dokonce už i mírumilovný přežvýkavec, který dává mléko. *8*
  • Když zakáže sprostá slova, jak mu potom budou poddaní říkat?
  • a pro koho jsou ty amícký stupidní pořady, kde je přednatočený smích a potlesk????? to je pro nedebily??????aby nezapomněli kdy se smát?
    víš co, dej si jednu přes hubu,jsi hamburgerovej duševní zmetek.
  • Co k tomu dodat ?Jen že jsi hlupák sečteno podtrženo přečteno spočítáno.
  • Ryšavý zakrslík Putner musí skončit i se svou ožraleckou prolhanou říší, nejlépe jako oběť asijského islámu, Číny a Indie, které se podělí o Sibiř. Estébáckého pravoslaví nebude škoda.

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • ÁÁÁ, , vidím že pán má ještě navrch rozdvojenou osobnost,hi,hi,hi,hi, *1* kolik niců?????tak se přiznej, ty kozomrde kapitalistickej..... *3*
  • Ale že se jim to daří,ten antiamerikanismus budovat,co????? za to můžou asi jen ty filmy, že?
    smím se zeptat? ty máš důchod na hlavu, ?????
    amerika, tedy přesněji SS-spojené státy, jsou již dnes čistokrevnou říši lidského úpadku a čirou říši zla! už ten jejich začátek, taková genocída původních obyvatel......a vy mlčíte, pseudoamícké falešné pakundy..... co po vás chtít, jste marnost tohoto světa, jste odpad......
  • Tu "amorální bídu amické kinematografie" je třeba vidět na vlastní oči a ne opakovat ubohou ruskou propagandu.
    Sám jsem byl velice překvapen při zjištění jaký obrovský výběr nabízejí např. americké televisní kanály, jaká nádherná vysoce umělecká díla, hluboce psychologické filmy a seriály bez laciné sentimentality. U nás např. známe Formanův film Amadeus, který do této skupiny zapadá. A pak tam jsou laciné a primitivní nahrávky, často vyráběné na zakázku třeba i pro země, kde násilí je vyžadováno. Americké TV kanály mají obrovskou nabídku a záleží na divákovi a jeho kulturní úrovni co si vybere.

    Ty kvalitní americké filmy jsou drahé a tak naše TV raději kupí ten levný šunt. A proč by to neprodali, když se najde nějaký omezenec, který to koupí. Může to být dokonce i cílený výběr podřadného braku k podpoře antiamerikanismu.
  • NO NIC NEPLETU SE jseš na konci ještě chvíli a seš na tom Nuseláku...
  • o čem si pak budeš povídat se svoji starou???? inu, jako vždy, jen o h@vnech,jen o h@vnech,jiřine *3* už tvůj děd byl pitomec, ty pokračuješ v rodový tradici!!!! *1* jsi kapitální kus hovězího mentálního maroda.... můhe,e,he,he,he,jéééééé, *1*
    ps. víš jaký je rozdíl mezi tvýma botama a kondomem:????? nevíš????? žááááááádnej,!!!!! v obou stojí čur@k *1* *1* *1* *1* *3*
  • Ano, tvá reakce odpovídá tvé mentální výbavě......takže je to v pořádku *1* *1* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit