Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Langšádlová svým verbálním projevem vyvolává pochybnosti, možná je už zralá na psychiatrické vyšetření, když ve své paranoidní hysterické nedůtklivosti vidí všude ruské agenty. Ostatně mánie kolem přítomnosti ruských špiónů na našem území není nic nového. Již putimský strážmistr Flanderka viděl ve Švejkovi ruského špióna, takže špionománie má v naší české kotlině bohatou tradici. Dnes by měl Švejk štěstí, protože dle Flanderkova resultátu nebyl placeným špiónem Ruské říše, takže by ho Langšádlová nenechala pověsit, ale i tak by to s ním nepochybně bylo hodně vachrlaté, o čemž svědčí to správné langšádlovské rozhořčení nad impertinencí ruských špiónů, kteří si zde v ČR klidně roztahují své faldy a Langšádlová se tak zcela nevinně ocitá v sevření noční můry. Nezbývá nic jiného, než si přát, aby bylo u nás odhaleno co nejvíce ruských špiónů, protože čím více jich bude odhaleno, tím lépe bude Langšádlová v noci spát, k čemuž nám dopomáhej Bůh.
  • Správný názor.Tyto názory mají TOP 09 a ODS
    • Předpokládám, že se vyjadřuješ ironicky, anebo jsi provokatér. Vyjmenováváš zde dva nejvíce zkompromitované politické subjekty na naší politické scéně. Úplně nejhorším subjektem je TOP 09, kterýžto podvodný marketingově-politický projekt politického hochštaplera Kalouska snese srovnání snad jen s protektorátním Národním souručenstvím, jehož šéfem byl známý nacistický kolaborant E. Moravec.
  • Vidím, že sem nemá cenu psát názor. Přemnožili se tu Putinovi pohůnci.
    Tak jsem chtěl svůj příspěvek smazat. Ale ouha, nevím jak.
    Poradí mi někdo? Předem děkuji :-) Táta
  • Zlý soudruhu

    Žádné NovoČesko - Putinem okupovaná kolonie neexistuje a existovat ani nebude.
    Jsme členy NATO a každý Ruský tank bude přivítán protitankovou střelou.

    Stejně tak neexistuje NovoRusko. To území už jméno má - Ukrajina.
    • Platí to dříve pro Simonu/a tsychycká deformace až na půdu.
  • Dobré ráno Novočesko.
    • Dobré, zdraví tě Novorossia :-)
    • taky zdravím,je tu zase parta agentů CIA tak se nediv *15* *15* *15*
      • To jsem nepsal já, ale souhlasím. Akorát bych napsal místo "agentů CIA", blbů. Protože snad ani CIA by takové tvory jako je Simon(a), jako anonym, Stanley a pod. nezaměstnala.
        • Simona.

          Jsme členy NATO a to nás před diktátorem fašistou Putinem ochrání.
          Můžete se vztekat ale nic na tom faktu nezměníte proruští vlastizrádci. *1* *1* *1*
          • Tak nevím koho jsem to viděl na záběrech z Ukrajiny HAILOVAT Simona nebo Jasenyuka. Ne určitě to byl fašista Jasenyuk.
  • Rusům patrně hodně teče do bot když vyvíjí takovou aktivitu.
    Odstaveček ze článku na Centrum CZ:
    Loni na našem území proběhlo 131 armádních přesunů, transportováno bylo 1631 zahraničních vojáků, 601 kusů techniky a neštěkl po nich ani pes. Teď psi štěkají o sto šest.

    *1* *1* *1* *1* *1*
    • Snad jo, ale nedělali z toho takovou demonstraci a přehlídky. Většinou se přesouvali po železnici jezevčíku.
  • 7 ze 7 rusofilů se shodne na tom že žádný ruský agent v ČR nikdy nebyl a nebude. Stejně jako se 7 ze 7 shodne že všichni agenti kteří špízují v ČR jsou pouze agenty USA.

    By mne akorát zajímalo co by tady USA špízovalo když se na všechno může jako náš spojenec v NATO zeptat a bez problémů dostane odpověď.
    • Máš pravdu jsou zde i agenti Polska, EU a dalších spřátelených zemí jako Kanady a třeba Wošingtonu, Chicaga a dalších.
    • Stačí se normálně zeptat nějaký báby z vesnice. Ty podávaj ucelené informace. V neděli jdou ke zpovědi a v pondělí už všechno vědí ve Vatikánu.
    • Tak potom mně Stenlíku vysvětli, proč Amerikáni odposlouchávali Merkelovou a další politiky EU, když jsou takoví spojenci? Proč se jí tedy nezeptali s kým a co si povídá po telefonu? A nikdo netvrdí, že v ČR není žádný ruský agent, to si vy rusofobové zase moc vymýšlíte. Jsou zde, zrovna tak, jako v rusku jsou agenti jiných států, zřejmě včetně agentů našich a zrovna tak, jako i u nás jsou agenti jiných států i včetně tvých, tak zbožňovaných, USA.
      • Kontrolní otázka soudruzi....
        Zbožňované USA ??? Má spolešného s placenými Ruskými agenty v ČR co ???
        Merkelová má společného s placenými Ruskými agenty v ČR co ???
        *1* *1* *1* Já jen abych neumřel hloupý *1* *1* *1*
        *1* *1* *1* A proč vás hlasuje furt 7 *1* *1* *1* Střídáte se na šichty ?? *1* *1*
        • Tak to jsem nepochopil Stáníku. Zřejmě je tvá inteligence nebetyčná. Ty budeš ten pravý a nepostradatelný člověk Nového Světového Řádu.
          • Nepřekvapils.
            Tak že až ti příště přijde instruktáž z Kremlu zkus je poprosit aby ti přeložili nadpis článku pod který to máš umístit. Pak to vypadá dost blbě když pod článek o proruských vlastizrádcích vypisuješ o Merkelové a USA.
            Tvoje zakomplexovanost je nudná a omletá. Až příště bude článek o Čínkých hůlkách nezapomeň překvapit třeba Obamou a Kličkem
  • Zpráva o původu individua-tečka gay celebrita


    Sperma: pochází od individua, biologicky dosud neznámého, r.1943, oblast: mongolská step.
    vajíčko: od osaměle za polárním kruhem žijící eskymačky, oblast ostrovů Karla Alexandra, r.1943. Oba hluboce zmrazené preparáty převezeny 2. května 1945 do Jižní Ameriky, kde byly uskladněny pod e.codem - RET23445 V r. 1960 se začalo s preparáty experimentovat, čehož výsledek je výše jmenovaný exemlář. Celkový popis exemláře: Deformovaná lebka, mozek o velikosti čolka, kostra nepevná, chrupavčitá, z tohoto důvodu je nutné, aby RET23445 byl neustále ponořen do roztoku formaldehydu. Oči - celkem tři, stále vypoulené, bez víček, dvě po stranách lebky, třetí na zádech. Šest končetin, zakončení opatřena plovacími blánami, náznak žaber.
    Asi po sedmi letech strávených v laboratorních podmínkách, byl výše uvedený jedinec zakoupen projíždějící cirkusovou společností.

    Humanitární nadace Dr. Josefa Mengeleho,
    zpracoval: SS Standartenführer Günter von Roth.
    • Zlej Trolle alias Bohouši,tvoje schizofrení tečkofobie právě postoupila do nové dimenze,blahopřeji *4*
      • Was bedeutet es! Schweinerei!
  • Jo jo to mi připomíná Ruského agenta Hrušínskéko po dopadení Marvanem ve Švejkovi. *3* *3* *3*
    • Přesně tak se Langšádlové jeví všichni, kdo nemají na klopě placku s agentem Bildenbergu nebo s americkou vlaječkou. Na rozdíl od Marvana ve Švejkovi je ale střízlivá (pravděpodobně) a o to je to horší.
  • Tahleta paní Langšádlová zřejmě vidí ruské agenty za každým stromem. Tak, jako včera Stropnický v Hyde parku, který ovšem na druhou stranu tvrdil, že o jiných, než ruských agentech u nás žádné zprávy nemá. To byla jedna z jeho perel. Podle těchto dvou našich politiků (a zřejmě ještě dalších), je ruský agent každý, kdo 100% nevěří zprávám v tisku a na Nově a kdo nebude jásat s americkou vlaječkou na krajnici při přejezdu vojenského konvoje. Prostě každý, kdo chce používat svůj rozum a kdo se nespoléhá jen na informace předkládané mu v mainstreamových médiích. Takový člověk je pro ně nebezpečný, ten vybočuje z ustrašeného stáda a je potřeba ho zdiskreditovat, třeba zrovna nálepkou ruského agenta a vlastizrádce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit