Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatímco ministr Babiš je nejpopulárnějším politikem v Česku,Kalousek s Fialou jsou nejodpornějšími "politiky". Každý je odměněn tak,jak si zaslouží.A u voleb to bude stejné !!!! Takového lháře Kalouska,může volit jenom tvor podobný jemu samotnému.
  • Od samého začátku přece všichni věděli, kdo je Babiš a co dělá!!! Teď mu vyčítají, že využil hovadský zákon, který prosadil Kalousek za podpory Sobotky, Fialy a spol.!! Je to předvolební hra, která je snad smete z politické scény. Nemám Babiše rád, ale v tomhle mu dávám za pravdu.
  • A zase-jako ryba ve vodě se cítí Kalousek.Mistr nad mistry v rozmíchávání nešvárů v koalicích.Vzpomeňme jenom Paroubka ,Grosse a nyní Babiše.Přitom je zajimavé,že aféry Kalouska-a ty byly,ne že nebyly-se vytratily,novináři "ztrácejí paměť".Právě proto se Kalousek potřebuje dostat opět do sněmovny,aby mohl opět kalit politické vody."Mistr nad mistry".A p.Sobotka mu to žere.
  • Lidi nebuďte hloupí , vláda "pravice" pod vedením Kalouska a Fialy je jen dalším kolem rozkrádání státu !!!!!
  • jak se vždycky najde nějaký podržtaška co přistrčí mikrofon k nevymáchané hubě Kalouska. A ten ze samé radosti že zas má slovo, zas práší hlouposti. Ale extra blbé. Že ten Mirda nezajde mezi lidi. Jen tak ...... Jejda to by byla převeliká legrace.
  • Je od věci, že Sobotku postrkují pánové Fiala a Kalousek ke konání sejmutí Babišovy hlavy.
    Krátkozrakost pana Sobotky jen dovrší jeho sebezničení před volbami...Chce-li kdokoli obhajobu Babiše stavět do pozice lží, jen dotvrzuje jeho zášť nespravedlivého nahlížení ve věci. Lidé ještě dokáží uvažovat a spravedlivě vyhodnocovat fakta. O to více budou
    rezolutnější při volbách. Vůči komu? Nemusím již ani uvádět. Chytrému napověz, do blbého kopni... A to platí i zde...
  • spermie. Až se bude udělovat Nobelova cena v nasírání lidí, je absolutním kandidátem. A celá TOPka bude sedět v první řadě na sále. Tolik bajky. Realita - je v tom že Mirkovi už několikrát zasvištěla vzduchem facka nebo hrubá poznámka přednesená veřejně. Ale je profesionální komediant. Naposledy když chtěl prorazit policejní kordon u Hradu. Vytahoval všechny legitimace včetně zahrádkářské. A ono se nepodařilo. Kluci zásahoví děkujem. Za brutální násilí v jeho případě by na vás zdejší lid uspořádal sbírku.
    • tak toto sedi.
  • Kdo má z Babiše strach? Notorik Kalouse, exrektor m Fiala, podobný "pravicovému Klausovi a
    jeho křivácké fašisticko-komunistické rodině, čůza z ODS, exšéfka Senátu, či dosud nepotres-
    taní fízli z KSČ/Magorů? - Zneuznaný a uražený trouba Sobotka se nedočká vděku od Zemana
    v demisi, který si pamatuje, jak ho v 2003 část ČSSD odmítla! To se uvidí v podzimních volbách!
    • Co si naše stádo zvolilo, to nás representuje vůči světu. Nemůžeme potom očekávat, že na nás svět bude pohlížet jako civilizovanou zemi.
  • Naopak, odvolat ho je sebevražda, proto odvolán nebude. I kdyby Bohuš chtěl, Zeman to nepodpoří.
  • Dosud chytrolin Fiala nezveřejnil,kolik ho stála faktura za objednaný průzkum.Všichni přece ví,že volit ODS nebo TOP09 může jen nezodpovědný a zhýralý tvor.Na spáchaná
    ekonomická "zvěrstva" těmito politiky v nedávné minulosti,nemůžou přece občané u voleb zapomenout !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit