Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když budou předčasné volby, to pan "všeci kradnú" ani nebude stačit napéct koblihy. Možná mu Becherovič půjčí nějaké pekaře, sorryjako.
  • Domnívám se, že Kalouskovo mnutí rukou je předčasné. Po volbách pozná co to je křičet předčasně "hop", aniž by přeskočil. A to bude nejsladší odměna pro Babiše a celý národ, protože konečně Kalouskovi, po Rathovi, největším cirkusáku v Parlamentu, bude konec. Zda si i potom bude mnout ruce, nebo narychlo přejde opět do nějaké jiné strany, aby měl šanci aspoň v dalších volbách. Spravedlivé bude, když už žádnou šanci od nikoho nedostane. Svoje si již vyčerpal až-až.
  • Sobotka a Kalousek nadávají na Babiše kvůli korunovým dluhopisům,ty korunové dluhopisy zřídil Kalousek.Kalousek by si měl sypat popel na hlavu.
  • Kalousek,Sobotka etc už měli dávno bručet gauneři.
  • má nárok akorát tak držet hubu. Kdopak nám v divoké privatizaci rozdával státní majetek dle své libovůle. Kdopak nám z bezvýznamného šmudly s holým zadkem, nějakého Bakaly udělal milionáře? Vlastníka tisíce bytů? A nyní tady toto socanské NIC, tady toto potápějící se ho.no uděluje lekce z morálky? Komediant. Vypelíchaný klaun převlečený za Zubatou pleš táhne na poslední vystoupení v šapitoo.
    • Teda Tys mu to nandal. Zaslouženě.
  • cca 500 firem a bankovních institucí využilo Sobotkovsko Kalouskového zákona na nezdanění příjmů. Jediný Babiš dal fakta na stůl. A když chtěl vše zdanit tak se ostatní ohradili , protože by všech těch 499 se ohradilo a vytáhlo na Sobotku s Kalouskem spínu , že by museli odejít. Tak se sestavil konsil , který z toho udělal předvolební bombu. Je mi jasné že Babiš je jako každy podnikatel nakloněn zisku obzvlášť když je to podle platné judikatury.Pokud nejsou revevantní podklady na základě kterých by byl Babiš žalovatelný a odsouzený , tak ať Sobotka s profláknutou ODS mlčí. Žádná sebereflexe u těchto stran jen touha po moci.Jen blázen může věřit Fialovi ,že to myslí dobře .O Kalouskovi ani nemluvě.Běžte proto prosím k volbám a nenechte nanich souchou nit. *7*
  • Ovce, volte Stbáka Bureše a pak se nedivte...
  • Dosud chytrolin Fiala nezveřejnil,kolik ho stála faktura za objednaný průzkum.Všichni přece ví,že volit ODS nebo TOP09 může jen nezodpovědný a zhýralý tvor.Na spáchaná
    ekonomická "zvěrstva" těmito politiky v nedávné minulosti,nemůžou přece občané u voleb zapomenout !!!!!
  • Deník, který vlastní Penta Investments, zveřejnil výbušný 59stránkový dokument, který klade 22 podstatných otázek o obchodních aktivitách ministra financí Andreje Babiše. Kde například vzal peníze na nákup Agrofertu? Ano, to je dobrá otázka. Podle Deníku jsou autory dokumentu poradci premiéra Bohuslava Sobotky, z dokumentu samotného to ale nevyplývá. Pokud bylo toto časově jistě náročné cvičení provedeno v pracovní době státními zaměstnanci, neměli by daňoví poplatníci vědět, za co platí? A vzhledem k tomu, že dokument se z velké části spoléhá na zdroje, o kterých se šušká, že mají blízko k ČSSD (Aktuálně, Deník Referendum, Echo24, Forum24, HlidaciPes, iHned, Respekt, Seznam), neměly by vládní peníze směřovat i ke zjištění, kdo je financuje? „Kde vzal Andrej Babiš peníze na nákup Agrofertu?“ je dobrá otázka. Stejně jako kdo financuje antibabišovskou kampaň a proč.
  • Koukám, že si Bureš už nechává narůst knírek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit