Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Gepard má částečně zatažitelné drápy. K dosažení velké rychlosti (třeba aby ulovil gazelu) prostě potřebuje pořádný odpich, což by na měkkých tlapkách nedokázal. Proto píšu "tak napůl".

    Cassoulet je jídlo připravované v kastrolu / casserole: druh velkého hlubokého kastrolu nebo mísy používané k přípravě různých pokrmů v troubě; je to také kategorie jídel připravovaných v takové nádobě. Stejná pánev se často používá jak k vaření, tak k servírování. Nemusí být nutně červený.

    Mungo zde na Tiscali nemá nic společného s fazolí mungo.

    [36x]: 11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Amanita.muchurka.masak, Andre.Geim, Antipedagog, Armillaria.Hypoxiton.Azur, Axiomatismus.zenomysli, albach, bajonet, Cbnmx, Cmaro, cvbmk, cvbn, Cvbnmx, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Goryla.ZOO, Skoromochov.Armilov.Otzi, lagemas, Karkulka.acopak, Laktarius.Maximus, Masunta, Metelesku.Jednutiplesknu, megarameno.pedagospravedlnosti, mykolog, Pholiota.Mutabilis.Oma, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18.

  • janhrom

    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-evropske-banky-sypou-rusku-obri-sumy-penez-ctyrikrat-vic-nez-pred-valkou-40469679

  • Diwa

    No a to je problém celé EU !!! Jakmile má někdo jiný názor, chce si vše udělat po svém, tak mu budeme hrozit soudy a dáme mu nadávek že si od něj nevezmou ani kůrku chleba ! Je to prach sprostá diktatura ! Každý nadával na komunisty, ale tahle smečka EU je to samé a ještě horší !

  • Každý alkoholik má nějaké zdůvodnění na svou alkoholovou závislost, fazolko. I kuřáci na kouření. Třeba: můj děda kouřil a dožil se 90ti let. Ale bez kouření by to bylo jistě více...

    Gepard: nemá zatahovací drápy. Má je trvale vytažené jako pes. Dokonce zvuky které vydává, se podobají psímu štěkotu.

    Jídlo jménem cassoulet; je to takový pokrm z fazolí, do nichž
    se zapíchne kachní stehýnko, ne ovšem obvykle celé, k tomu kousek
    klobásy a je tam, myslím, také trochu vepřového masa. Poněkud to
    připomíná fazolový guláš nebo taky židovský šoulet. Římský je způsob jeho přípravy a podávání, které se děje
    v cassole, což je červený keramický hrnec, ve kterém se to
    i vaří. Kdyby vám to podali v něčem jiném, tak to není cassoulet a máte
    to vrátit a hned odejít. Pokud by vás fazolko baštili lidojedi, možná byste se stal cassouletem.

  • mun.go

    Vy neznáte dvojkovou soustavu?

    Má gepard zatahovací drápy, fazolko? - Tak napůl ...

    "Alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství."Horác Badman Hogo Fogo ve filmu Limonádový Joe

    (42x): 11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Amanita.muchurka.masak, Andre.Geim, Antipedagog, Axiomatismus.zenomysli, albach, bajonet, Bolek.Boletus, Cbnmx, Cmaro, cvbmk, cvbn, Cvbnmx, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Galerin.Nutum.Zorb, Goryla.ZOO, Skoromochov.Armilov.Otzi, lagemas, Karkulka.acopak, Laktarius.Maximus, Masunta, Metelesku.Jednutiplesknu, megarameno.pedagospravedlnosti, mykolog, polymorf, Pomleta.sepie, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18.

  • vanhorne

    Pepan ti tady soupnul palec 👍  🤣

  • To fazolka bude. Alkohol je návyková droga a dělá si s člověkem, co chce... Vyžaduje trvalý a stále větší přísun. Věřím, že po odchodu z práce pana ředitele, si ozlomkrky běží přihnout. Jedině, že by musel řídit auto - to věřím, že ne. V kabinetu asi má protekci ten žák, kteří přinese alespoň dospělou láhev fernetu. Kdo je na propadnutí, tak dvě.

  • Má gepard zatahovací drápy, fazolko ? A nenasávej zas..

  • KIMCID

    tak to by přeci nebyl žádný Jobbik :D

  • mun.go

    = 10

  • Orbán je živoucí ikona demokracie. Orbánizace je demokratizace. Evropa potřebuje více Orbánů. 

  • 1+1 = ?

  • 1+1 = ?

  • josef.chmela

    Z deště pod okap. Dnes jsme protektorát EU-USA.

    Opakovaný vtip není vtipem. Už to tady opakuješ nesčetněkrát. A máš 0 palců nahoru, opravdu geniální komentář.

  • goyim

    Klasicka zločinná USA a jejich ovlivňování voleb ze zahraničí, ať už formou neziskovek nebo přímým financováním politické opozice / extrémistů. Jedná se o porušení charty OSN, ale jak známe ho*notové USA, ti si s právem nedělají hlavu...

  • goyim

    Předseda Jobbiku si asi vzal něco tvrdšího a spletl si Maďarsko s Ukrajinou. To je ve skutečnosti fašounský stát, kde je diktát jedné strany a stáví se pomníky podílníkům na Holokaustu...

  • Kluci maďarští nedejte se. 

    Jebík se chce jen zviditelnit. On totiž Pan Orbán je aktuálně největším frajerem Evropy.Ukazuje nám všem kudy vede cesta.Kudy vede cesta z věčného poklonkování a přichlebování do Kyjeva.Kudy vede cesta z nedobrovolné ale vymáhané solidarity.Solidarity k někomu o koho tady v EU nikdo nestojí .Protože je to vyhlášená pumpa na peníze. Koule u nohy všem jinak mírně spokojeným státům EU. Spokojeným do února 2022. Aktuálně by většina běžných lidí utíkala!

  • Vám se asi stýská, protože tohle opakujete už po 136.

  • Kdyby si naši připokakánci dovolili myslet na nás, tak by je naše média také nazvali diktátorem.

    Zatím slintal Fiala jen skučí o populistech a dezinformátorech. Na víc se nezmůže, chudáček. 

  • Klídek Jobbíku, my to tady máme taky (říkáme tomu sice tříkolka -TOP a Lidovci, už se asi nepočítají) a žijeme dál. 

    Prosadí si co chtějí, i to, že je Země placatá. Prostě jen počkejte, ono to jednoho dne skončí a bude v Hungárii vládnout Jobbik. To si rozhodnou Maďaři podle svého. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit