Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janhrom

    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-evropske-banky-sypou-rusku-obri-sumy-penez-ctyrikrat-vic-nez-pred-valkou-40469679

  • Diwa

    No a to je problém celé EU !!! Jakmile má někdo jiný názor, chce si vše udělat po svém, tak mu budeme hrozit soudy a dáme mu nadávek že si od něj nevezmou ani kůrku chleba ! Je to prach sprostá diktatura ! Každý nadával na komunisty, ale tahle smečka EU je to samé a ještě horší !

  • KIMCID

    tak to by přeci nebyl žádný Jobbik :D

  • Orbán je živoucí ikona demokracie. Orbánizace je demokratizace. Evropa potřebuje více Orbánů. 

  • goyim

    Předseda Jobbiku si asi vzal něco tvrdšího a spletl si Maďarsko s Ukrajinou. To je ve skutečnosti fašounský stát, kde je diktát jedné strany a stáví se pomníky podílníkům na Holokaustu...

  • Kluci maďarští nedejte se. 

    Jebík se chce jen zviditelnit. On totiž Pan Orbán je aktuálně největším frajerem Evropy.Ukazuje nám všem kudy vede cesta.Kudy vede cesta z věčného poklonkování a přichlebování do Kyjeva.Kudy vede cesta z nedobrovolné ale vymáhané solidarity.Solidarity k někomu o koho tady v EU nikdo nestojí .Protože je to vyhlášená pumpa na peníze. Koule u nohy všem jinak mírně spokojeným státům EU. Spokojeným do února 2022. Aktuálně by většina běžných lidí utíkala!

  • Klídek Jobbíku, my to tady máme taky (říkáme tomu sice tříkolka -TOP a Lidovci, už se asi nepočítají) a žijeme dál. 

    Prosadí si co chtějí, i to, že je Země placatá. Prostě jen počkejte, ono to jednoho dne skončí a bude v Hungárii vládnout Jobbik. To si rozhodnou Maďaři podle svého. 

  • ""Maďarský premiér je nepřítelem národa, který si ho bohužel sám zvolil do čela vlády," řekl Gyöngyösi."

    .

    Milý maďarský příteli, my udělali u posledních voleb stejnou chybu a taky doufám, že většina voličů si to uvědomuje a napraví to u dalších voleb.

    • Víte o lepším Maďarském vůdci ?

  • Maďarům můžeme jen závidět. Mají "diktátora" jedné strany, který má jako svou prioritu blaho Maďarska a jeho občanů. Proto taky je pořádnou osinou na zadku Bruselu i Washingtonu. Jinak moc nechybělo a Maďaři mohli mít diktát několika stran, účelově stvořeného slepence naprosto nesourodých stran, ve službách Bruselu a Washingtonu, možná i kyjevské fašistické junty. Tedy to samé co u nás. Na Maďary byl totiž zkoušen před volbami stejný trik s opozičním slepencem zrádců a zaprodanců, placených americkou neziskovkou Action for Democracy. Na ovlivnění voleb v Maďarsku dostal opoziční slepenec v přepočtu 100 milionů korun. Naštěstí ten podraz v Maďarsku nevyšel. 

     https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/100-milionu-Kc-z-USA-Proti-Orbanovi-Bomba-v-Madarsku-722481

    • goyim

      Klasicka zločinná USA a jejich ovlivňování voleb ze zahraničí, ať už formou neziskovek nebo přímým financováním politické opozice / extrémistů. Jedná se o porušení charty OSN, ale jak známe ho*notové USA, ti si s právem nedělají hlavu...

    • Kdyby si naši připokakánci dovolili myslet na nás, tak by je naše média také nazvali diktátorem.

      Zatím slintal Fiala jen skučí o populistech a dezinformátorech. Na víc se nezmůže, chudáček. 

  • Předseda Jobbiku má zřejmě pravdu. Orbán je psychouš, prahne po moci a aby nebyl nařčen z přílišné hrabivosti, přihrává majetek a funkce příbuzným. V dřívějších dobách byl bojovníkem proti vládě komunistů. Tedy z principu tohoto svého rysu netíhne k Rusku. K Rusku tíhne ovšem na základě objektivní geopolitické, nesionistické, úvahy a Rusko mu například levně dodává ropu. Kéž by tohoto byl schopen náš volský potah ze Strakovky - měli bysme levnou ropu, elektřinu, Green deal na úbytě, imigranty na úbytě, nějaké emisní průkazy ohledně uhlíkové stopy a 15minutová města by nehrozila, nehrozilo by zdůvodňování bance - na co že si chcete vybrat peníze (?), očkování pokusnou biologickou zbraní také ne, a téměř žádnou podporu Ukrajině, z Ruska bysme si nevyráběli nepřítele. Tedy zbylo by i dost peněz pro pohádkový život dynastie Orbánů. Maďarko chce vystoupit za dva až tři roky z EU. Pokud si pamatuji, tak Maďarsko nechá doběhnout bojeschopnost u svých Gripenů a pak se bude rozhodovat o nákupu moderních letadel. Ta budou už generace 5++, nebo tak nějak. Je morálnějším diktátorem než třeba turecký sultán wahhábista Erdogan. Když si přečtěte něco a německé ministryni obrany nebo o kanadském předsedovi vlády, německém premiérovi, o Tuskovi, o představitelích Litvy, Dánska a mnoha dalších, tak je Orbán hvězda. A podle mě z toho pramení jeho podpora ze strany občanů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit