Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • volili jste ods a top? volili. tak plaťte. měli jste šanci zvolit si strany s programem referenda a zrušení imunity. hodili jste lístky do koše a zvolili jste opět stejné provařené korupční zjevy kteří tuhle zemi zatáhli za dvacet let do ekonomické žumpy. problémy eu jsou jen třešnička na dortu posledních deseti let. modrobolševici a jejich lokajové tady rabují už dvacet let. a vy se nepoučíte.....a stále se sebou necháte orat...no když vás to baví, no prosím jak je libo...může se ještě přitvrdit.....máš zaplacený daně ševče? nemáš viď? tak víš co? buď zaplatíš.....nebo půjdeš do želez!!!!!!!!!!!!!
  • Kolem eura je zbytečně moc cavyků.Ať to platí banky ze svých zizků když nezodpovědně pujčují . Banky na úvěrech potažmo úrocích z úvěru vydělávají nekřesťanské peníze.Jen česká republika platí kolem 60 miliard na úrocích z úvěru!! Když se to sečte u všech států tak je to astronomická suma.Stačilo by tak zmrazit úroky z úvěrů na několik let u bank a peněz by v únií bylo dost. Šílený plán na záchranu eura nemá racionální řešení jen se oddaluje agonie eura a nakonec budou navěky zadluženi všichni i ti co se chovali zodpovědně.
  • O takové půjčce by mělo rozhodnout referendum. A ne pár přeplacených úředníků, kteří neví co je to žít z ruky do úst.
  • Všichni co jste vystudovali vysoké školy, jste byli paraziti společnosti. To jsou slova pana Klause. A................Pane Klausi vy jste a vaše Lidia také byli paraziti, když jste studovali zadarmo vysokou školu. A vaši synové? Také paraziti. Dávejte si pozor na ústa, co vám z nich vypadne
    • Ne oni jsou stále paraziti. Na ČR jen zbohatli.
  • Nejlepší by bylo Schwarzenbergovi,veškerý majetek znárodnit.Pak jej poslat kopat uran pro Temelín.A ještě požadovat aby tam ,s radostí a láskou,oslavoval znárodnění ,na jiný datum,než se slavil za komunistů.
    • Už je starý na nějaké kopaní. Má aspoň vrozenou inteligenci od ostatních parazitů ve vládě a parlamentu.
    • Co by se tak dalo znárodnit tobě, lemplovská socko ??? Smradlavé fusakle.
      • Mně naopak je třeba po revoluci vyplácet důchod zasloužilého revolucionáře z toho,co se lumpům znárodní.
      • Klas to je vůl, ale co ty jsi za vemeno to se nevidí.
        • Vemeno jsi ty.Tato země je tak rozkradená a zadlužená,že jedině zopakování si komunistických padesátých let nás může zachránit od státního bankrotu.Chce to tvrdou levicovou vládu mladé generace.Tak tvrdou,že podle ní by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.Prostě si zopakovat znárodnění,měnovou reformu a zavírání všech lumpů do pracovních táborů.Jedině uvedené pomůže položit základ pro důstojný život budoucích generací.
  • kocouri
    Mám uplně jinej nápad a lepší.Po nástupu nové vlády vyvolat referendum o setrvání ČR v EU.Přiznejme si jedno!Evropská Unie nepřinesla pro naše občany nic pozitivního!Nic,co by jim prospělo !Naopak! Ze státu,který byl soběstačný ve výrobě potravin,EU udělala stát,který dováží potraviny i za cenu,že musel zavřít nově postavené továrny na jejich výrobu,viz.cukrovar v Hodoníně a Pražské cukrovary TDT.Máme také mesmyslné qvoty na mléko,které nás nutí dovážet mléko z Polska a Rakouska,totéž platí i o ostatních potravinách.Co nám dala EU? Zdražování uplně všeho,na co v krámě příjdete,včetně alkoholu a cigaret.Co nám nakázala?Zrušit pro menšiny zvláštní školy.Každá škola je základní s extra chováním k menšinám.Co nám vzala?Suverenitu a samostatnost!Za vlády KSČ jsme se klaněli na východ směrem k SSSR,nyní se klaníme na západ ke hranicím SRN a Francie. *10* *11* *12* *16*
    • Podle preferencí to asi nepude, protože, navrch má ČSSD a ti se drží EU jak lejno košile
      • kocouri
        Je tu možnost.Pomocí petice prosadit všelidové referendum.Strana ČSSD má ve volebním programu uzákonit zákon o referendu.
        *2* *15* *14*
    • A k čemu potřebujeme vládu?
  • Nevim o tom ze by Schwarzenberg figuroval nekde v nejake kradezi penez. Vsichni okolo jsou zlodeji a nejvetsi ODS. Jsou to kriminalnici. A tam je tech 90 miliard, ktery by jim mel pujcit do EU. ODS jsou ZLOCINCI!!!!
    • Nejvíc tady nakradla ČSSD. Ta má 4x víc korupčních kauz, v čele se Standou Čistým. *12*
      • Standa to ale vždycky myslel upřímně *3*
  • Skutečným příčinám západních demonstrací se západní média vyhýbají. To, co dohnalo lidi v arabských zemích, aby po desetitisících a pak po milionech demonstrovali na ulicích svých hlavních měst, byl požadavek lidské důstojnosti. Lidé na Blízkém východě odmítli akceptovat, aby směli místní rodiny diktátorů vládnout i nadále tak, jako by své země vlastnili. Mubarakovi a Ben Aliovi a rodina Kaddáfích a králové a emírové v Perském zálivu a rodina Assadových, ti všichni byli přesvědčeni, že mají majetková práva na celé své země. Egypt vlastnila firma Mubarak s.r.o., Tunisko firma Ben Ali s.r.o., Libye firmě Kaddífí s.r.o. Arabští mučedníci za demokracii zemřeli, aby dokázali, že jejich země patří obyvatelům, ne diktátorům.

    A na Západě je to přesně stejné. Protestní hnutí je zaměřeno proti "velkému byznysu" - a proti "vládám". Lidi si - trochu opožděně - uvědomili, že dlouhá desetiletí podporovali podvodnou demokracii. Poslušně hlasovali pro politické strany - které pak předaly svůj demokratický mandát a moc lidu bankám a finančním makléřům a ratingovým agenturám, které všechny podporuje nepořádná a nepoctivá skupina "expertů" z amerických univerzit a výzkumných institutů, kteří udržují lživé přesvědčení, že jde o nějakou globalizační krizi a nikoliv o obří finanční podvod, vnucený voličům.

    Banky a ratingové agentury jsou dnes diktátory Západu. Podobně jako Mubarakovi a Ben Aliovi, banky jsou pořád přesvědčeny, že země, v nichž fungují, vlastní. Volby, jejichž prostřednictvím získávají banky moc, jsou na Západě dnes stejně tak falešné jako volby, k nimž byli po dlouhá desetiletí nuceni chodit lidé v arabských zemích, aby tak potvrdili vlastnickou moc svých diktátorů.
    • Píšeš to tu sice hezky, ale ty se vážně domníváš, že nyní budou ve svých zemích jako Irák, Libye a další vládnout skutečně jejich obyvbatelé a ne ti kolonizátoři, kteří tam nešli přinést demokracii, ale šli tam pro naftu a jiné suroviny potřebné pro udržení jejich životního standardu, pro výrobu zbraní a další??!! Maximálně loutokové vlády, kde budou za nitky tahat opět jen zahraniční korporace pod rouškou pomoci, které je nejdříve zadluží až po uši a pak jim budou diktovat co budou chtít!!!
  • Pozor vážený, nebo u vás přistane mírová a demokratická bomba...........z důvodu změny smýšlení.
  • Za totality byl v modě vtip o tom jak na západ kašleme a z východu k nám přichází lejno.V současné době na západ cpeme co se dá, a z východu k nám opět přichází lejno.Lze konstatovat, že ta zeměkoule se otáčí opravdu nějak blbě!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit