Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po přečtení článku je mi fakt nevolno, nejen z odpovědí, ale i z otázek devótního "intervjůka": Tohle individuum, které dělí naše občany naší republiky na Romy a Neromy, se stalo řízením škodolibého Osudu ombusmankou (kam čert nemůže, nastrčí babu) a navíc prý své výplody přednáší na vysoké škole *13*. Ale čemu se divit v zemi, kde mzdová účetní úkoluje tajné služby a sekýruje "nejčistšího muže v ODS" ...
  • Tato paní, je stejně zbytečná, jako 75% státních ouřadů a navíc její smůla je ještě v tom, že ještě lidsky zcela odporná!!!!!!!
  • Přesně, kdo neuposlechne výzvy pro nastoupení do DEPORTACNIHO transportu zastrelit a ostatni nalozit a odvest za nejblizsi vnejsi hranici EU. A samozrejmne kazdemu vzit biometricke otisky a zalozit do celoevropske databaze PERSONA NON GRATA..
    Takove reseni je zrejmne pro politiky mooooc slozite a uz vubec nechapou, ze by tim vyresili "uprchlickou" krizi pac oni by si to rekli, ze je z EU vyhodili a dalsi uz by to nezkouseli aspon ne v takove mire!!!
  • je fakt hnusná stejně jako její odporné činy to bude karma ta je zdarma *1*
  • Hnusná odporná hloupá jak navenek tak uvnitř
  • Mimořádně odporný zjev.. Už to jednou smazali.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

    https://navratdoreality.cz/muslimove-v-birminghamu-2444.html#
  • Děkuji na "stotisíckrát", že soudruh cenzor byl včas na svém místě a bděle odstranil můj příspěvek o tom, že tato -píp,píp,píp - je "dobrá" pouze pro cikoše, muslimácké hadrníky, potížisty, flákače, ..... - prostě netáhla a gaunery všeho druhu.
    Dovolil jsem si navrhnout že tu -píp,píp,píp- nepřizpusobivou českému prostředí, vyhnat na pracák a zahnat do skutečného pracovního procesu, aby konečně zjistila jak se skutečně místo dementních žvástů těžce vydělává na "chleba" a její zcela nesmysný úřad rozehnat "ohněm a mečem" jako hnilobné -píp,píp,píp- zcela nepotřebné a normálnímu stavu ČESKÉ kotliny škodlivé.
  • Rekni decku ze sex je jen zabava, a ze kdyz ma ochranu, nebo kdyz si pak vezme pilulku, muze bez nasledku delat cokoliv s kymkoliv a myslim ze nejenom ze budou sexovat s kymkoliv a kdekoliv, ale projevi se to i v mnoha dalsich oblastech... To ze to vyslo jako studie je ale divne... Mam takovy dojem ze se to asi nemelo dostat mezi lidi:)
  • Kdyby se nechala ostříhat na ježka, bude vypadat jako vypitej chlap.
  • Tady se nevímproč mažou příspěvky napsané spisovně i když kriticky.Tohle koště a už jeho předchůdce kašlou na práva slušných lidí a nereagují.Vůbec nijak i když třeba justiční zločin proti lidskosti,proti právu na spravedlivý proces,ale i zločin proti právu na zdraví a jeho ochranu spadají do jejich kompetence.Asi jsou nepohodlné přiložené reportáže.
    https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . .

    https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo .
  • bohuzel toto je dikce moderni socialni politiky. Dle jejich logiky
    Lidem se musi umoznit sexualni hratky pokud mozno v co nejmladsim veku, vysvetlit jim to v dobe kdy jeste nic nechapou a neumi posoudit dusledky, aby se jim vstepilo, ze sex je zabava a nema to nic spolecneho s dlouhodobym vztahem nebo city k sexualnimu obektu.

    Tim se docili hned nekolika vyhod socialni politiky statu. Rozpad rodiny jako hodnoty (ziju s nekym jen dokud/pokud me to bavi) kompletni zmena uvazovani generace ve prospech myslenek "sex s kymkoliv kdykoliv je osobni neodpiratelne pravo na zabavu, deti to je zodpovednost a starost statu". No a zadelavani na dalsi generace volicu socialnich politik (vytvareni matek samozivitelek a deti zavyslych na socialni politice, tedy pokracovani zvysovani prerozdelovani od schopnych k zavyslym). No a jeste jsem zapomnel, ze rozvrat rodiny je nasoben tim, ze generace vyrustajici bez kompletni rodiny nebo v decaku je casto v podstate imunni vuci moralce...

    A to jsem to popsal z te hezci stranky....
  • Škoda těch peněz, co ve své funkci vyfasovala.
  • Budují tam za veliké peníze ploty, které jsou k ničemu.

    Normální by bylo ty, kteří v místě dělají potíže, prostě střílet. a rychle by tam nastal klid...co tam řidiči zkusí, je k nevíře.

    To nemají armádu, policii, nebo LE?
  • jak se tady To postavilo za ty 2 hlupaně co si chtěly vyvzdorovat studování zdravotních sestřiček ale v burkách. Tehdy se úplně pomátla. Takto machrovat na úřadě může, až si sama bude platit režii. Pokud ji platím nechtěně z daní, musí rozhodovat tak aby nenasí.ala lidi. V popsaném případě se jí to podařilo kvalitně. Takže Mařeno, výhradně za svoje .....
  • Jak se postupuje proti vlkům když se přemnoží a ohrožují lidi? Proste se postřílí.
  • Migranti u Calais zatarasili dálnici, řidič dodávky po nehodě zahynul

    Na dálnici u francouzského přístavního města Calais zahynul řidič dodávky. Havaroval kvůli umělým zátarasům, jež na vozovku vrší běženci ve snaze zpomalit auta směřující do Velké Británie a naskočit do nich.

    -Šabatová bojuje za práva VRAHŮ
  • 1049an
    Ona i tady lže, že to bylo kvůli hidžábu. A nebo nečetla rozsudek. *12*
  • 1049an
    Práva by měla jít ruku v ruce s povinnostmi, dámo. A ne, že se budeme hrbit před minoritou a předstírat, že se kvůli nám nestihla za několik set let začlenit. Nebo že budeme nadšeně přijímat a vítat středověké barbary a ještě se jim omlouvat, že jsme jim při našem podřezávání zakrváceli boty. Tzv. komplex bílého muže neuznávám.
  • Vážená paní Šabatová, měla byste se aspoň trochu zajímat i o ochranu většin. To je to, co nejvíc postrádám na současné společnosti (a co zřejmě leží na srdci panu Křečkovi), a co by měl mít ochránce lidských práv na starost. Moje dcery naštěstí chodily do školy v době, kdy dobře fungovaly pomocné školy, takže ti co nebyli schopni nebo ochotni pracovat na svém vzdělání dostali takovou péči, kterou potřebují, a ti schopní a pilní nebyli zdržováni ve vývoji. Moji vnuci měli zaplaťpánbůh i v této době kliku, že navštěvovali základní školu ("obyčejnou" státní, ale s výborným ředitelem a učiteli), která měla vynikající pověst, a ve které nebyl ani jeden Rom. Přitom zde rozhodně nebyla žádná segregace - spolužáky mých vnuků byla řada dětí z vietnamských nebo černošských rodin. Pokud by však moji vnuci takovouto kliku neměli a byli by nuceni trávit školní čas ve třídě s nepřizpůsobivými, tak bych obětoval celý svůj důchod a vozil bych je do nějaké vzdálenější školy, kdy by byla zaručena výborná úroveň vzdělání.
  • Miloš Zemiak zde ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit