Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidovec Herman je (což se moc neví) předsedou pobočky německé organizace Ackermann Gemeinde, která je jednou ze základních součástí sudetoněmeckého landsmanšaftu. Napřed sudetoněmecký landsmanšaft navštívil Herman, kde pozdravil Sudeťáky vřelým oslovením "drazí krajané", teď zase Bělobrádek. Je to divné. Větřím, že lidovci se Sudeťáky kují nějaké pikle "o nás, bez nás". Herman se ostatně ani netají tím, že by se mu naše zem líbila, jako další spolková země Německa.
    • Herman = Henlein
  • Jo tak vy z Landsmančaftu nás nebudete nutit? Aha, to je od vás pěkné! Milý Posselte, jestlipak jsi postřehl, kdo rozpoutal 2. světovou válku? Ne? Tak já tito připomenu! Byli to tví soukmenovci v čele s führerem Adolfem! A víš co se dělo v pohraničí roku 38? Kdo koho vyháněl?
    Co se dělo po r.39? Znásilnili jste Československou republiku, i když den předtím vyjádřili bratia Slováci svoj vzťah ku Germánskím priatělom (samozřejmě, ne všichni byli tací, ale dost jich bolo). Šest let na vás pracoval veškerý průmysl, rabovali jste, co se dalo. Zkonfiskovali jste veškerou výzbroj. To bylo terno!
    Už jen za poslech rádia byl trest káznice, koncentrák a smrt!
    A my bychom se ti a tvým "kameraden" směli omlouvat? To je drzost nejvyššího řádu.
    Už jsi zaplatil všechny válečné škody, reparace. Životy lidí, ty nezaplatíš.
    Použil bych nevybíravá slova, ale nestojíš ani za ně.
    Na konec bych byl rád, kdyby Bělobradek jel na sraz a mohl zůstat s vámi až do soudného dne i s herr Herrmannem. Nezmýlil jsem se v nich.
    • Bohužel jsou mezi mámi tací, placení všelijakými oklikami landscmanšavtem - na filmy, fjědecké práce, politické činnost atd. Je zde ještě otázka narovnání zločinů z olupace?
      Nejhorší je, že tyto prostředky čerpají různí pseudoumělci a katolická církev. Například na údajné oprava církevních staveb, které nebyly nikdy opraveny. Ale k tématu. Belobradek byl pozvan nebo pověřen na tento sraz a když tak kým. V jakém vztahu je tento "s prominutím stát" k tomuto uskupení? Nebo se tam vedřel pouze na žranici a vyikasovat volební příspěvek??? Pane Sobotka jak je to ve skutečnosti. Slutečnost je , že potápí ČSSD do Marianského příkopu.
  • Bělobrádku? I ty lezeš sopčákům do zadku? Tuhle tě vidím na plakátě s namalovaným kosočtvercem přes ústa. Si říkám fuj! Ale kdeže, jak jezdíš řečnit skopčákům na sjezdy - říkám "tak to sedí". Velká p.ča přes lidoveckou hubu je moc dobrý nápad.To se to leze novým lidovcům do německého zadku. No myslím že takto trefných malůvek bude přibývat.
  • z KDU tak vy si nedáte pokoj. Pořád se budete kamarádíčkovat s tím odpadem z DDR? Skopčáci byli a jsou nebezpečím pro EU. Aktuálně pro to, že se chtějí podělit o hromady vyžírek z gumových člunů. Ještě že se nám bělobradci profilují takto před volbami.
  • a to už jim zůstane. Dříve se tomu říkalo kolaboranti. Leccos se dá překousnout. Ale lezení skopčákům do vyžhraných zadků je neomluvitelné. Až tam budete pambíčkáři řečnovat, pamatujte že my tady budeme nekompromisní.Tady se nazapomíná. Kdyby jste se tisíckrát obraceli k tomu nahoře a ruce spínali ....... budete na věky odpadem zdejší společnosti. A lehce přijde doba kdy nastane "vyhnání KDU z ČR".
  • Ať už jdou němčouři doprdele, první světovou začali, druhou světovou začali, obě prohráli a teď další malér co skončí masakrem je na obzoru a zase začali němci v čele se šílenou Makrelou ! Už by měli dát pokoj, jim nestačí že je mohamedáni mydlej hlava nehlava a tak jim za to ještě platěj ! Poselt by měl držet hubu a krok a zajímat se co doma a ne kecat blbosti revanšista jeden !
  • Budou tam závody v hajlování?
    • První místo Herman druhé Bělobrádek .....
  • Bělobrádku vem si sebou Hermana a zůstaňte už navždy u vašich nácků v Německu a bude od vás alespoň pokoj.KDU to je strana největších zrádců Českého národa a ještě se najdou jim podobní kteří je volí je to hanba voliči KDU.Strana starostů není o moc lepší když jim leze do zadele
  • KIMCID
    Herman a Bělobrádek vlastizrádci!
  • P.B.Posselt se co do výrazů k ČR hodně zlepšil,v minulosti byly jeho výroky ohledně- vysídlení sud.Němců -velmi bojovné.Je faktem,že to bylo hlavně Bavorsko,největší spolkový stát Německa,který vstřebal největší část vysídlených,sudetských Němců.A generace přímých vysídlených ,sudetských Němců stárnou a na scénu se tlačí generace ,která se již narodila v Německu.Přesto Němci rádi vzpomínají na svoji bývalou domovinu.Proč ji muselo mnoho z nich opustit si stále nepřipouští hodně těchto Němců.Přirozeně,že ta vina odsunu se klade tehdejší ČSR,přičemž svůj hlavní díl viny si oni nikdy nepřipustí.Vždyť sudetské Němce pasoval Hitler mezi nadlidi,výjimečné to tvory,kteří se tomuto nesmyslu ve velkém množství přidali.Jak nazvat návštěvu sudetského sněmu v Bavorsku p.Bělobrádkem a p.Hermanem v době 75.výročí kruté Heydrichiády??Ničemností a pohrdáním všech padlých a zavražděných ČSR občanů,v temném světle tragických události v Lidicích a v Ležácích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit