Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tam na tom místě by měl být umístěn veřejně přístupný hasicí přístroj vhodný na benzín.

  • Když je něčeho (někoho) moc, tak je toho prostě příliš. Člověk aby se bál pustit televizi, nebo zapnout rádio. Palach, Palach, Zajíc, Plocek, upálení, sebevražda, Palach..........

    Každý civilizovaný a svéprávný člověk ví a chápe souvislosti, nechte si tu propagandu nebo se nakonec obrátí proti Vám. 

    Byly doby, kdy jsme koukali všude na tři vousaté pány - a jsou minulostí. I tohle bylo před 50 lety. 

    Je jasné, že některým monstrozním rádoby žurnalistům by se líbilo, kdyby se pořád něco takového dělo - bylo by o čem psát. 


  • Výborně Pane Prezidente Zemane, další bbbbbblbec je na infarkt!

    • pavel.zajda.7

      Pan Zeman je nejlepší prezident v dějinách našeho státu, takže souhlas.

    • pavel.zajda.7
      Jakou osobu oslovujete? Abychom si to vyjasnili, máte na mysli tu ožralou ruskou undu z Hradu?
      • no ona ta ožralá ruská unda byla lepší než ten bolševickej bonzák co nám ho vybrala kavárna.

      • Ne, myslíme tebe ty pračuráku.

  • Na Sputniku prý psali, že prvotní příčina tohoto činu byla ta, že se stydí za tu ožralou swiní na Hradě a nemůže se s tím vyrovnat.
    • Je taková poučka. Zparchantělí rodiče, mívají zparchantělá děcka.Na tebe to sedí přímo skvěle.

  • Výživné.Opravdu nás tento režim refoprmoval tak důkladně, že  někteří už musejí nutně vyhledat psychiatra,nebo se taky upálit.

  • Další blbec to dnes taky zkusil, za chvíli tu nezbyde žádnej vymaštěnej chrchloid!

    A to je dobře!

  • Ten člověk udělal hloupost a také na ni nejvíc doplatil.Překvapuje mě kolik lidí tady vlastně brání extrémní názory jak z Rudého práva a např.pán Okoun dokonce rozjel úvahu že zatíží ten člověk zdravotní systém ,  každého kdo udělá hloupost  nebudeme léčit?No pane Okoune snad se nikomu z Vaší rodiny či Vám nic nestane vlastní hloupostí a každý na Vás bude koukat a nepomůže , včetně lékařů ,bohužel jste nenávistné komentáře ještě vyšperkoval a každý správný komunista po roce 68 z Vás bude mít rozhodně radost.

    • Udělal naprosto stejnou hloupost jako Palach.

      • Vy jste byl v 68 18 letý že soudíte?Že na to koukáte stejnýma očima?.Je až zarážející co si příznivci komunistů a podobné sebranky dovolí 30 let po 89 a zpochybňování všeho co jim nejde pod fousy a to včetně premiéra a prezidenta.

  • Kdo načechrává hladinu nové módní vlny upalování po vzoru Palacha ? Každý soudný člověk si jistě umí odpovědět sám.
  • Člověk co chce následovat Palacha svým upálením se mi nezdá rozumné, ale poslouchat od rána do večere televizní masáž redaktorů může slabšího člověka dovést až k sebevraždě aniž by k tomu měl důvod. Tenkrát to mělo své opodstatnění, ale dneska je to každému fuk.   

    V srpnu 1968 mi bylo 12 let a Sovětský voják vytáhl pistoli a chtěl mne zastřelit jenom pro to, že jsem šel očumovat tank ve kterém zrovna seděl a nesl jsem mu leták ať jdou domů. Tenkrát jsem už znal nějaké to ruské slovíčko a řekl mi, ostro streljame. Když jsem odcházel tak jsem čekal kdy mi zásobník vystřílí do zad. Když jsem to řekl doma dostal od otce pěkných pár facek proč jsem tam lezl. Dneska tomu rozumím za co to bylo.    

    • Osobně by mě zajímalo, zda "demokratická média" v čele s ČT1 zasednou a alespoň interně si rozeberou dopady své ideologické masáže ohledně "oslav" upálení Jana Palacha.

      Uvědomují si ti navonění fešáci v perfektně padnoucích oblecích, že mají na rukou krev a utrpení?  Cítí alespoň elementární zodpovědnost za to, co hlásají a jak to dělají? Nestačila krátká, slušná pietní vzpomínka? Musela to být dvoudenní intenzivní masáž národa? Co se tím sledovalo?

      Nemám valné mínění o kvalitě diskusí na internetu, ale podívejte se milé dámy a pánové z CT1 co si Vaší práci v tomto případě  převážně myslí obyčejní lidé!!! 

      Sup je sám o sobě krásný a velmi užitečný pták. Proč nemá ale všeobecně dobrou pověst? Odpovíte nám redaktoři agitační a ideologické redakce veřejno právní - tedy naší televize? Není na místě sebereflexe a omluva? Nepřehnali jste to prosím? 

      P.S. Psal jsem i do ČT - samozřejmě bez úspěchu a jakékoliv odezvy. 

  • Doporučuji všem co sebeupálení, sebevraždu, považují za hrdinství , aby navštívili chirurgii ve své spádové oblasti (popáleninové pracoviště) a poukd po schlédnutí několika stavů a katastrofálních následků ve kterých se nachází i pozůstalí neprocitnou aby odsoudili tento akt jako pomatení , s psychickou poruchou, doporučuji konzultaci s lékařem. Ve 20 LETECH s rodinným zázemím  spáchat sebevraždu není hrdinství ale kravina. Mohu si vážit lidí co něčeho dosáhli ale tady je to akt jen zoufalství bez výsledků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit