Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle sem dáváš už podruhé a to je špatně,měl bys ve věci najít nový úhel.Jak si například vysvětluješ,že Bilderberg,což je Židovská skupina která naváží muslimské migranty do EU vytváří tak  v Evropě situaci nebezpečnou pro normální židovské věřící?

  • Hamáček nás sleduje a ví jak na nás,prostě v nás vidí nepřátele asi jako celá ČSSD.Je potěšitelné vidět ,že ČSSD není jen strana plná žluči a vzteku,ale má i nosnou myšlenku a přátele-islám a muslimy.

    Alláh akbar Hamáčku!

  • Mu.go,děkuji za ty odkazy,důkladně jsem je prostudoval-je s těmi Židy potíž,a ještě bude.Přitom jim nikdo nic zlého nepřeje.Hodně z nich se dalo pokřtít a ostatní se většinou chovají saprofyticky,ale nevčleňují se,což je škoda.Muslimové se rovněž nevčleňují a působí paraziticky.Je to tedy větší zlo a škoda jich není.


  • citát:"Co se to stalo se světem, který dal před více než tisícem let lidstvu takové velikány, jako byl třeba matematik Al-Chorezmí, astronom Al-Battání, optik Alhazen, geograf Al-Idrísí nebo filozof a lékař Avicenna?"

    Asi takto-historie jsou dějiny lidí a odvíjí se od jejich vlastností a schopností.Odpověď na výše položenou otázku je ,že vymřeli.Tehdy to totiž byli lidé haploskupiny R1a,zatímco dnes jsou ta místa obývána lidmi jiných haploskupin.To je totéž jako v Řecku,Římu nebo v Makedonii.Prostě jsou to jiní lidé.Proto myslí jinak,jednají jinak a dělají jiné věci.V Římské říši vymřeli Latinové kolem r. 200 BC,antičtí Řekové asi 200 let předtím a  k tomu zlomu u Arabů došlo někdy ve 14.stol.

    Vymřeli možná válkami,ale spíš epidemiemi nebo ztratili vůli.Po nich byli míšenci,propuštěnci,cizinci.Tak jak to naplánovali v Bruselu i pro nás. 

  • V úvodu naší diskuse mluvím o Mohammedovi (a Marxovi - to byl ale neznaboh par excellence).

    I diskutovaný článek se islámem zabývá... 

  • Takže vy moje tvrzení: "Souložení s vlastními dcerami je základem euroatlantické civilisace a je popsáno v Bibli:..."  komentujete slovy:"...tak jakože Korán ("svatá kniha" islámu, o kterém je řeč) je jedním z "kořenů euroatlantické civilizace"?"?

    V tom případě máte pravdu, pravě:"Tvl. to je síla..."

  • ...tak jakože Korán ("svatá kniha" islámu, o kterém je řeč) je jedním z "kořenů euroatlantické civilizace"?

    Tvl. to je síla...

  • Proč se nezmiňuji? Asi proto, že činnost egyptských faraonů neumísťuji do kořenů euroatlantické civilisace. Když už tedy přidat, tak něco z toho, co praktikovali již staří Římané.

  • A že se nezmiňujete, že příbuzenská plemenitba byla běžná např. u egyptských faraonů - proto se také můžete kochat figurálním zobrazením Tutanchamona (též psán jako Tutanchaton)...

    Bez zajímavosti není ani diagnosa Marfanova syndromu u faraona Achnatona, již lze diagnostikovat z jeho soch i vyobrazení...

    Příbuzenská plemenitba nezůstala bez následků ani v pozdějších dobách. Rodů, které pronásledovaly dědičné choroby, neplodnost a nejrůznější postižení, lze mezi vládci velkých i malých říší najít bezpočet. Hemofilií čili chorobnou krvácivostí.trpěli i mužští potomci britské královny Viktorie (včetně careviče Alexeje, na kterého gen hemofilie přenesla jeho matka, princezna z britské dynastie - zavražděného bolševikem Jakovem Jurovským, který povraždil se svou partou i celou carskou rodinu)  

    Ilustrativní pohled do neblahého vlivu dědictví chorob v příbuzenských manželstvích nabízí osud španělské větve Habsburků, která vymřela 1. listopadu 1700 s pětatřicetiletým Karlem II. Španělským. Pro Evropu to byla zásadní událost, protože o uvolněný trůn se utkaly mocnosti v tzv. válce o dědictví španělské. 

    Karel II. byl sice dvakrát ženatý, ale zemřel bez dětí a bez dědiců. Trpěl celou řadou postižení a neduhů. Měl například obludně zvětšený jazyk, takže jeho řeči bylo stěží rozumět. Byl dementní a impotentní.

  • Souložení s vlastními dcerami je základem euroatlantické civilisace a je popsáno v Bibli:

    Tak obě Lotovy dcery otěhotněly se svým otcem. I porodila prvorozená syna a nazvala ho Moáb (to je Z otce zplozený); ten je praotcem Moábců až podnes. A mladší porodila také syna a nazvala ho Ben-amí (to je Syn mého příbuzného); ten je praotcem Amónovců až podnes. (Genesis 19,30-38)

    Poznámka: Cituji jen úryvek - z celého textu je samozřejmě možno odvodit, že nešlo o jev zcela běžný.

  • Marx a Mohamed mají společné i to, že souložili s vlastními dcerami!

    Jakou smysluplnou nauku mohli takoví gauneři vyprodukovat? 

  • No.......to zrušení soukromého vlastnictví a to i za cenu násilí, si vymysleli bolševici nebo o tom psal už Marx?

  • Rozhodně nejsem žádný znalec a vykladač koránu.

    Mám ale pochybnosti, zda jde srovnávat právě Korán jako knihu a islamismus jako nějaký pokřivený směr myšlení a jednání. Patřící svými praktizujícími manýry do středověku. 

    To je jako srovnat Marxův kapitál a tu parodii, kterou z toho ve 20. století udělali bolševici, kteří tu knihu vlastně ani nečetli. Nebo srovnat bibli a teatrální majetkové tanečky současných prelátů. 

    Prostě nejsem asi znalec těchto vazeb, ale přemýšlím o nich. 

  • Všichni teroristé, ať již jsou příslušníky IRA, ETA či RAF, jsou muslimové? Děkuji, dobrý muži, to jsem netušil.

    V Bibli jest psáno (Matoušem):  

    34 Nemyslete si, že jsem přišel, abych na zem přinesl pokoj. Nepřišel jsem přinést pokoj, ale meč. 

    35 Přišel jsem, abych rozdělil člověka proti jeho otci, dceru proti matce a snachu proti tchyni. 

    36 Člověk bude mít nepřátele ve vlastní rodině.


  • Autor si měl položit jinou otázku. Jde moderní věda a středověk dohromady? Stačí se podívat do Koránu a najdete tam stovky míst kde se píše, že nevěřící (ten co nevyznává Korán) musí být bez podmínečně zabit. Je toto i v Bibli co myslíte?


    A všimněte si, že všichni muslimové nejsou teroristé, ale všichni teroristé jsou muslimové.

  • senil666
    Evropa nemá už žádnou
    šanci se dostat ze spárů spojených sil politického islámu a těžce
    kriminálních islámských klanů. Některé evropské vlády jim dovolily celá
    desetiletí jednat a podnikat co jen chtěli. A nejeden politik se jimi nechal
    korumpovat. Nyní je již velmi pozdě něco proti nim začít dělat.


    https://www.epshark.cz/clanek/3014/evropu-arabske-bandy-a-klany-rozlozi-na-soucastky
  • Odobne exoty najdeš i v křesťanství.

    On je problém hlavně to, že Češi si rádi dělají srandu že všeho, a nějak nemáme důvěru k lidem co berou věci smrtelně vážně, ještě méně pokud je berou vražedně vážně.

  • Přemek Janýrů a intelektuální guru?

    Tvl. - to je síla!

  • Jde: korán proti modernímu kulometu.

  • on už jenom islám a Evropa nejde dohromady, to je ten důvod proč naši předkové proti této zrůdné ideologii bojovali a my jsme jim plivli do tváře, je mi zle z dnešních kurev, sluníčkářů, pirátů, feťáků, sorošovců, globalistů, havloidů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit