Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redaktoři ČT Nora Fridrichová a Marek Wolner jsou absolventy amerického (vymývacího) programu amerického ministerstva zahraničí pod názvem "International Visitor Leadership" pro vybrané nadějné kádry ochotné sloužit zájmům USA a proti vlastním zemím. Václav Moravec se zase pražských kavárnách běžně scházel s americkým ambasadorem Schapirem, který mu dával instrukce na propagování amerických tezí a při jedné z těch návštěv tam taky Moravec dostal od Schapira za úkol kopat do Zemana hned potom, co Zeman poslal schapira do zádele, když se mu snažil rozkazovat. Moravec byl taky jedním ze spiklenců, kterého Schapiro pověřil zajištění mediální štvanice v ČT proti premiéru Nečasovi než byl svržen policejními plukovníky a dalším ze spiklenců, chodícím si pro instrukce k Schapirovi, olomouckému státnímu zástupci Ivo Ištvánovi (ten je mimochodem taky absolventem amerického vymývacího programu International Visitor Leadership). Technici ČT cíleně vyhledávají v obrazových materiálech s prezidentem Zemanem jeho přirozené lidské grimasy, které potom upravují tak aby prezident na nich vypadal, jako mentál nebo opilý anebo že je v posledním tažení a potom ty záběry při každé příležitosti pouští na obrazovky aby ho zesměšňovali. Tohle totálně zkompromitované médium, které je vydáváno za veřejnoprávní už od tzv. televizní krize slouží k propagandě cizích zájmů a zájmům vybraných kavárenských politikův čele s Kalouskem. Jinak ČT má přezdívku průtokový ohřívač na naše peníze. ČT už jen k vůli tomu je zralá na zrušení nebo zestátnění a vyhození z ní na dlažbu protičeské páté kolony sloužící proti zájmům ČR.
  • Česká televize není nikým omezena. Je to veřejnoprávní medium, tedy její zpravodajství by mělo být vyvážené. To ale znamená, že se poskytne prostor různým názorům. Dosavadní praxe ČT je, že na cokoliv jsou přizváni nositelé jen jednoho názoru, Prezentace názorů na Lvech byla jenom ze strany kritiků prezidenta Zemana. K jakýmkoliv zprávám přichází někdo z TOP09, nejlíp pan Kalousek. Ani to neodpovídá skutečnosti, že TOP reprezentuje 7poslanců z 200 v PS. Boj za TV je zbytečný protože kritika neexistence kontroly 7mld vynaložených z koncesionářských poplatků není boj proti TV, pouze boj za finanční kázeň.
    • Miloše Zemana zvolila většina volících. Když si ale vezmu čas, který dává ČT jeho podporovatelům, nebo i jemu samému ve srovnání s pány Kalouskem, Pospíšilem, Fialou apod., tak nemohu ČT jako objektivní vidět!!!
    • S tím omezením bych to řekl jinak: ČT je omezena omezeností svých komentátorů a těch, kteří zvou "komentující" (ale naprosto bezvýznamné) politiky.
    • Tleskám Vám za článek a dávám ***** *14*
  • CT by v první řadě měla zveřejnit kam naše koncesionarske poplatky tečou, kolik končí na účtech umělců kteří se za ni tak bijí. A pokud nechce zveřejnit kam tečou prostředky tak zrušit poplatky a ať si na sebe vydělá sama.
  • česká televize je televizí těch pražských , kavárenských K U R E V , tak at si jí sponzorují sami , tato země nepotřebuje kurevsko-kavárenskou televizi plnou protekčních nýmandů aa šašků .
    • Hledáte-li nějakou K U R V U musíte na pražský hrad. Tam se jedna taková odporná filcka peleší už druhé "volební" období. A kurevsko-hradní putyku plnou nesmyslných žvástů dementního uslinatného prolhaného křiváckého naboba najdete na stejné adrese. Ten odporný šašek jakýsi komoušský-konfident STB zeman vám jistě vše řádně vyzvracením nějakého svého tupého žvástu vysvětlí.
      • Tomuto příspěvku říkám názor hodný "správněho" démonkrata. Poplivej, pošpiň, pomlouvej- to je zásada dnešních, shora zmíněných.
      • Lenine, Lenine, vždy po přečtení tvých příspěvků jsem si myslel, že jsi hunda, změnil jsem názor, ty jsi natržená hunda.
        • je vidět že jsi moc rozumu nepobral. To vy tam pod mostem máte všichni takovou vytříbenou mluvu?Musíte se víc snažit, akademici.
          • Takže když by se jednalo o kavárenské K U R V Y je to nejspíš správně. Je-li však konstatována kde se skutečná K U R V A nachází, je to špatně??
            Divná logika - Chewingum konstatoval svůj názor, já jsem si dovolil pouze upřesnit místo skutečného nálezu/výskytu. Neb jiná tak obrovská v Čechách není.
            A že v česku je některým lidem zatěžko používat mozek a opovrhují "akademiky", to ta vaše partička potvrdila při volbách té obludné hradní nestvůry.
            • Ten akademik musí mít úroveň a to korytáři třesoucí se na brebendy i akademik neměl.Jsme prdítko a zde každý zná každého.
  • neznám... znám jen hlásnou troubu TOP09 a havloidů, placenou z peněz daňových poplatníků
  • na obalamucení lidí. To třeba celý loňský rok, mlátil hubou Václav Moravec.Na téma Pan Babiš. Nejprve obviněn v ČT "z deliktu poškozování hospodářských zájmů EU". Háček je v tom, že žádný takový pojem v unijním právu neexistuje.Poškodil španělského zemědělce, nebo pijáka uza v Řecku? Asi jako rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví. Pak přišlo doporučení imunitního výboru k zahájení tr. stíhání. V jiných případech - kdy, kdo proč. 3 věty. Ne - zdejší podvraťácká TV vysílala skoro 4 strany textu čteného mařenou Němcovou, jak máme a v jakých souvislostech chápat kriminálníka Babiše. Slovem návod. Jak za komunistů.A toto všechno z koncesionářských poplatků? Vypráskat profesionální darmožhrouty z Kavčích hor!
    • Přejmenovalo se letiště, změna by měla být i tato z Kavčích hor udělat Stračí hory.
    • Velkohubé řeši absolutně neznalého člověka.
      • Rozporujete-li něčí tvrzení, je přinejmenším slušné uvést argument.
        Jinak jde o standardní výkřik do tmy nehodný pozornosti.
        Zřejmě k té chytřejší části národa, jak jste naznačil v jiném příspěvku, opravdu nepatříte.
  • Zpravodajství ČT1, ČT2 a ČT24 mi leckdy připomíná televizní zpravodajství za totality. Někomu se dá prostor, jinému ne a když není co vysílat, tak se tam dá nějaký lokální blábol. Abych byl konkrétní, tak TOP09, ODS, STAN či KDÚ-ČSL a jejich představitelé jsou v televizi poměrně často. SPD či KSČM minimálně. O tom, že v ČR existuje nějaká organizace DOMOBRANA, tak o tom se ve zprávách nedozvíte, že v Itálii jsou demonstrace proti uprchlíkům a jaký nepořádek tam migranti dělají, tak o tom taky žádná zmínka. Furt je nám předkládáno jaké výhody nám plynou z EU, ale že dotace vlastně deformují trh a jdou do kapsy jen majitelům velkých firem a že velká část dotací jde neziskovkám, tak o tom také žádná zmínka.
  • Hezkej článek, dávám palec nahoru a demonstrantům "televizi nedáme" bych vzkázala, že jim ji nikdo nebere, akorát nechci platit poplatky, tak že by některý z nich převzal platbu za mě, tím by nejlíp dali najevo, že to myslí opravdově a ví o čem demonstrují. *3*
  • Každý dnes ví, že vyváženost zpravodajství a ani diskusních pořadů dnes v ČT prostě NEEXISTUJE. Téměř v každém je vidět jasné zaměření redaktorů i moderátorů. Bodejť, když místo dialogu o strukturách ČT tu máme od r. 2001 vystávkovanou diktaturu.. Nezbývá než si počínat stejně a začít jako tenkát oni. Založit občanskou iniciativou Česká televize a vyhlásit
    petici požadující okamžité odvolání Rady ČT...
  • Erik Best není rozhodně žádným velkým fanouškem prezidenta Zemana. Ale to jak se chová ČT, tedy bezvýhradná podpora Zemanových protikandidátů před prezidentskou volbou, neustálé zdůrazňování že máme předsedu vlády a ministry v demisi (zajímavé, že tohle v jednom kuse trapně nemleli u dřívějších vlád v demisi), a zvaní jednostranně zaměřených komentátorů je zjevně i na naprosto nestranného Erika Besta trochu moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit