Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ryba
    Li dé našeho státu mají možnost sledovat řadu český pořadů z nichž řada je i soukromých.Za to platí poplatek 135Kč za měsíc bez ohledu na to,kterou TV sledují nejčastěji.Je asi krajně nespravedlivé,když celých 7miliard Kč ročně dostává česká TV a ostatní si musí na sebe vydělat pomocí reklam,které jsou nudné a kvůli nimž musí lidé odcházet od rozkoukaných pořadů,aby si nekazili náladu a spokojenost ze sledovaného pořadu.Rovněž si česká TV uškodila svými pořady,kdy EU a tedy i naše republika byla ohrožena řízenou vlnou úprchlíků z Afriky.Tehdy TV nestála jasně na straně obrany občanů EU a tedy i občanů našeho státu.Rovněž ji nepřispělo to,že stranila nevýznamné straničce TOP09 jak před volbami tak po nich.A k její nepopularitě přizpívá i to,že její hospodaření je neprůhledné a její kontrola není z ogánu státu třeba NKU ze zákona možná.
  • Běž si raději vylěčit chlamídie ty vagíne.
  • NESOUHLASíM nevíš co píšeš, jenom samý negativa, žádný agrumenty stará škola Štbé
  • Láska k fašistům je oficiálně šířena, například právě Českou televizí.
    Proč to tvrdím?
    František Matějka již poměrně dávno poukázal na uplatňování fašistických metod v řízení EU.

    Kdo šíří nenávist a hlásá, že někteří lidé by se měli střílet?
    Stejnou nenávist šíří již léta Zdeněk Svěrák:
    "Hoďte na něj deku, nebo ho zabiju!" (Němý Bobeš, 21.11.1971, Praha)
  • ČT žumpa smrdí od hlavy i v bezvětří. Nutno deratizovat a provést audit.
  • K faktické poznámce.
    Stočné neplatím, nikdo nic na mne nepožaduje protože nemam smlouvu. Slušná provozovna to není protože to není provozovna. Ostatní nechám na posouzení každého co si to tady přečte. Vodné a stočné dělá kolem 90 Kč. jak jsem uvedl. Vodárna mne stála 100 tis. vše jsem si dělal sám pouze mater. a kopaná studna skoro nic. Je to naprostá banalita jako celý život sám.
  • Už z rozporuplných příspěvků je víc než zřejmé, že demokracie , ta skutečná může vzniknout jen z názoru všech lidí a respektování tohoto výsledku. Proto je nutné podpořit vznik referenda!!!!
  • Na Lvech se vyjádřila naše elita.Tato elita podepisovala antichartu a nyní opět něco podepisují.Bože chraň nás od této všeho schopné verbeže.
  • Tomuto příspěvku říkám názor hodný "správněho" démonkrata. Poplivej, pošpiň, pomlouvej- to je zásada dnešních, shora zmíněných.
  • Boj o Sýrii je rozehraný. Koho zajímá, že volby vyhrál s cca 80% Asad, koho zajímá, že Ruská armáda na rozdíl od jiných armád je tam oficielně, koho zajímá, že povstalci jsou součástí IS, koho zajímají Kurdové, kteří jediní proti IS spolu s Rusy bojují....Koho zajímá, že Turecko, člen NATO vyhání desetitisíce Kurdů.... Chemický útok se zařídí tak, aby se to na Asada dalo hodit. V tom jsou přátelé z NATO experti. Ještě že Putin tyto hry ovládá mistrně. Nevyprovokují ho. Pravdu se nedozvíme tak jako tak. Od ČT už vůbec ne.
  • Ten akademik musí mít úroveň a to korytáři třesoucí se na brebendy i akademik neměl.Jsme prdítko a zde každý zná každého.
  • Naprostý souhlas s vámi.Já mám stejný problém s UPC.Dostanu od nich dopis,že bych hned dal facku jejich řediteli za baziliškovský text,kdy mě hned urazil,že si myslí,že zákazník je blb a podruhé,že mi tuto službu zdražuje a jinak,,,,a co činí telekomunikační úřad?Není to náhodou nový druh šmejdů.Každý občan si vybral službu,kterou si může dovolit a ne,že mu jí bude firma neustále navyšovat a stane se tak jejím rukojmým.Je potřeba těmto praktikám již konečně říci dost a udělat pořádnou demonstraci až se tato deformacie otřese v základech na hlíněné noze.
  • A co říká Váš psycholog? Vše v pořádku? Prášky zabírají?
  • Názor na čt1 a čt24 jsem si udělal při volbě presidenta Putina a jejich žvástů na jeho osobu.Myslím,že 76% jim vzalo dech.Musel jsem přepnout na Němce,abych věděl pravdu.Opravdu mě nemusí o tom informovat p.Zeman,protože on je od té žumpy dál minimálně o koňskou délku.Opravdu tam se dá dívat pouze na pěknou holku z Moravy.Jinak je to bída a utrpení.Demonstrujme za zrušení poplatků pro tyto média sedmilhářů.
  • Ještě dodatek pro ty, kdož jsou stejně líní se zaobírat fakty jako blanka.k a jiné alenky:
    Česká televize je firma jako každá jiná a má IČ 00027383.
    Zde je odkaz na živnostenský rejstřík:
    http://zivnostensky-rejstrik.cz/ceska-televize-27383/
    a zde odkaz na ministerstvo půmyslu a obchodu:
    http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CASTOBCE=&OBEC=&ULICE=&CDOM=&COR=&COZ=&ICO=00027383&OBCHJM=&OBCHJMATD=0&ROLES=P&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&VYPIS=1&PODLE=subjekt&IDICO=187a80c463efb67bc73b&HISTORIE=1
  • Miloše Zemana zvolila většina volících. Když si ale vezmu čas, který dává ČT jeho podporovatelům, nebo i jemu samému ve srovnání s pány Kalouskem, Pospíšilem, Fialou apod., tak nemohu ČT jako objektivní vidět!!!
  • Česká televize je nejlepší televize v České republice, máme jí všichni rádi, je to národní česká televize bez vtíravých reklam ČT1, ČT2, ČT24, ČT SPORT, ČT ART *4*

    Děkujeme ! ! ! *3* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *6* *7* *8* *6* *6* *5* *5* *5* *4* *14* *14* *14* *3* *15* *2* *1* *3* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *7* *8* *7* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *15* *2* *1* *1* *4* *5* *5* *4* *4* *4* *14* *14* *6* *7* *7* *6* *8* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • To je hluboký omyl.
    ČT a ČR byly po revoluci ustanoveny do funkce t.zv. veřejnoprávních médií živených koncesionářskými poplatky oděleně od státního rozpočtu.
    Je pravda, že si tento fakt různí Komersové spletli s privatizací do rukou odborové organizace zaměstnanců.

    Můžete přičinit nějakou podrobnost k tézi, že:"... Klaus i Zeman po revoluci dovolili rozkrádat naši zem pomocí privatizace."?
    Děkuji.
  • ještě že jsi pošťáka jinak by se za tebe táta styděl
  • Správná připomínka.
    Potom je ale předřečníkem uváděná částka (90 Kč/m3) hodna bližšího zkoumání.
    Skutečně je v ČR podnik vodáren účtující samotné vodné ve výši 90 Kč/m3?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit