Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marcelskrc

    Kuba si už před rokem zavřela své disidenty .Tak že je čeká samet.

  • Kubu čeká demokracie a svoboda = desítka lidí se stanou miliardáři,vš školství a zdravotnictví se po americku zpoplatní, čímž se stane nedostuipné milionům lidem, a miliony lidí skončí v lichvářských exekucích jako v čr, to je ta lepší verze havlofašistické demokratury, ta další je ukrajinská ,sysrská, alkajdy usa demokracie  

  • "Velká terasa nabízí malebný výhled na historickou čtvrť Havany, která hýří barvami a kde mnoho Kubánců žije v chatrných obydlích často zarostlých vegetací."

    Ano, to je pravda, byl jsem tam a viděl to, ale každý Kubánec má kde složit hlavu a dostane najíst. K tomu prvotřídní lékařská péče a vzdělání. Téměř nulová kriminalita. Nejnižší dětská úmrtnost na světě. Dokonce i na České televizi jsem viděl pořad, kde autoři doslova tvrdili, že "V porovnání s Latinskou Amerikou má Kuba jednu z nejvyšších životních úrovní". Kdo tedy srovnává Lucembursko, Monako, nebo Švýcarsko s Kubou je pomatenec. Navíc, rád bych viděl naší ekonomiku, kdyby na nás naši západní "kamarádi" uvalili sankce. Možná by se nám pak Kubánci pošklebovali, co jsme to za lazary. 

    A mimochodem, v úžasných spojených státech je několik set tisíc, možná přes milion bezdomovců, z toho v Los Angeles cca 50 000, New Yorku cca 78 000, v Las Vegas mezi 7 000 až 30 000. Americké úřady se radují, že prý poslední dobou počty bezdomovců klesají, ale neuvádějí, že tito lidé jsou šikanováni a terorizováni policií a úřady, a proto se raději "odstěhují" za hranice měst. Tím pochopitelně ze statistiky bezdomovců vypadnou.

    Ať žije západní, hlavně americká demokracie a americký způsob života, pryč s kubánským komunistickým peklem, protože plný žaludek, střecha nad hlavou a zajištěná rodina včetně zdravotní péče a vzdělání není to nejdůležitější. Nejdůležitější je svoboda slova, musíte si však dobře rozmyslet, co řeknete a demokracie, i kdyby se čtvrt republiky mělo válet na chodnících a pod mosty.

  • Marcelskrc

    A tys akorát přistál že :D

  • Teď jste to těm "všiváckým" kapitalistům nandali vy dva bolševičtí agitátoři.

    Kdyby blbost nadnášela tak takovou chujovinu nikdy nenapíšete neb se budete neustále vznášet a k maštění takových komouš-zhovadilých kravin na klávesnici se nedostanete.

  • Byl jsem tam, bezdomovce jsem tam neviděl.

  • Jestli jo, tak to bude jejich konec. Vnučky, dcery, matky a babičky budou odsouzeny dělat obtloustlým upoceným amíkům prostitutky, nejlépe včetně orálu, aby uživily své rodiny, zatímco jejich manželé a otcové budou někde za pár centů leštit chromovaný nárazník nějaké americké káry. Jestli to dopustí, tak si za to budou moct sami.

  • Marcelskrc

    doufejme

  • doufám, že si tam Kubánci zase nepustí ty americké vši co je chtějí zase vykořisťovat a okrádat

  • gaheris

    My si stavět přístřešky nemůžeme, nám zbyly už jen ty mosty! Neřekl bych že tam jsou bezdomovci jako u nás !!

  • Právě že Kubánci se ve své většině poučili i našimi devadesátými léty a nechtějí opakovat naše chyby.
  • Castrovský komunismus Kubě nepomohl, světlé zítřky plné blahobytu a spokojenosti zatím nepřišly. Na druhé straně mnoho Kubánců je poučeno a nepřejí si pád Kuby do žumpy nadnárodního kapitálu. Kuba i tak bude muset dělat reformy, ovšem bez klausovského nadšení pro šmelinu a tunely a ne ve stylu uplatňování Koženého Harvardských fondů. Prostí Kubánci jsou ve své většině lidé pozitivně naladění a jejich budovatelský potenciál roste, zatímco u nás rostou počty eurohujerských kolaborantů, kteří dál zvětšují svůj škůdcovský potenciál. Kuba má lepší budoucnost před sebou, zatímco u nás se lepší budoucnost stala minulostí a teď se již řítíme do eurohujerského septiku.
  • Marcelskrc

    Jeďte na Kubu dokud je nač koukat.Až tam padne režim prožijou si kubánci naše mafiánské devadesátky.Vše se tam do roka rozkrade.A pak to tam bude samej Američan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit