Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marcelskrc

    Kuba si už před rokem zavřela své disidenty .Tak že je čeká samet.

  • Kubu čeká demokracie a svoboda = desítka lidí se stanou miliardáři,vš školství a zdravotnictví se po americku zpoplatní, čímž se stane nedostuipné milionům lidem, a miliony lidí skončí v lichvářských exekucích jako v čr, to je ta lepší verze havlofašistické demokratury, ta další je ukrajinská ,sysrská, alkajdy usa demokracie  

  • "Velká terasa nabízí malebný výhled na historickou čtvrť Havany, která hýří barvami a kde mnoho Kubánců žije v chatrných obydlích často zarostlých vegetací."

    Ano, to je pravda, byl jsem tam a viděl to, ale každý Kubánec má kde složit hlavu a dostane najíst. K tomu prvotřídní lékařská péče a vzdělání. Téměř nulová kriminalita. Nejnižší dětská úmrtnost na světě. Dokonce i na České televizi jsem viděl pořad, kde autoři doslova tvrdili, že "V porovnání s Latinskou Amerikou má Kuba jednu z nejvyšších životních úrovní". Kdo tedy srovnává Lucembursko, Monako, nebo Švýcarsko s Kubou je pomatenec. Navíc, rád bych viděl naší ekonomiku, kdyby na nás naši západní "kamarádi" uvalili sankce. Možná by se nám pak Kubánci pošklebovali, co jsme to za lazary. 

    A mimochodem, v úžasných spojených státech je několik set tisíc, možná přes milion bezdomovců, z toho v Los Angeles cca 50 000, New Yorku cca 78 000, v Las Vegas mezi 7 000 až 30 000. Americké úřady se radují, že prý poslední dobou počty bezdomovců klesají, ale neuvádějí, že tito lidé jsou šikanováni a terorizováni policií a úřady, a proto se raději "odstěhují" za hranice měst. Tím pochopitelně ze statistiky bezdomovců vypadnou.

    Ať žije západní, hlavně americká demokracie a americký způsob života, pryč s kubánským komunistickým peklem, protože plný žaludek, střecha nad hlavou a zajištěná rodina včetně zdravotní péče a vzdělání není to nejdůležitější. Nejdůležitější je svoboda slova, musíte si však dobře rozmyslet, co řeknete a demokracie, i kdyby se čtvrt republiky mělo válet na chodnících a pod mosty.

  • doufám, že si tam Kubánci zase nepustí ty americké vši co je chtějí zase vykořisťovat a okrádat

    • Jestli jo, tak to bude jejich konec. Vnučky, dcery, matky a babičky budou odsouzeny dělat obtloustlým upoceným amíkům prostitutky, nejlépe včetně orálu, aby uživily své rodiny, zatímco jejich manželé a otcové budou někde za pár centů leštit chromovaný nárazník nějaké americké káry. Jestli to dopustí, tak si za to budou moct sami.

      • Teď jste to těm "všiváckým" kapitalistům nandali vy dva bolševičtí agitátoři.

        Kdyby blbost nadnášela tak takovou chujovinu nikdy nenapíšete neb se budete neustále vznášet a k maštění takových komouš-zhovadilých kravin na klávesnici se nedostanete.

        • Marcelskrc

          A tys akorát přistál že :D

  • gaheris

    My si stavět přístřešky nemůžeme, nám zbyly už jen ty mosty! Neřekl bych že tam jsou bezdomovci jako u nás !!

    • Byl jsem tam, bezdomovce jsem tam neviděl.

  • Castrovský komunismus Kubě nepomohl, světlé zítřky plné blahobytu a spokojenosti zatím nepřišly. Na druhé straně mnoho Kubánců je poučeno a nepřejí si pád Kuby do žumpy nadnárodního kapitálu. Kuba i tak bude muset dělat reformy, ovšem bez klausovského nadšení pro šmelinu a tunely a ne ve stylu uplatňování Koženého Harvardských fondů. Prostí Kubánci jsou ve své většině lidé pozitivně naladění a jejich budovatelský potenciál roste, zatímco u nás rostou počty eurohujerských kolaborantů, kteří dál zvětšují svůj škůdcovský potenciál. Kuba má lepší budoucnost před sebou, zatímco u nás se lepší budoucnost stala minulostí a teď se již řítíme do eurohujerského septiku.
  • Marcelskrc

    Jeďte na Kubu dokud je nač koukat.Až tam padne režim prožijou si kubánci naše mafiánské devadesátky.Vše se tam do roka rozkrade.A pak to tam bude samej Američan

    • Právě že Kubánci se ve své většině poučili i našimi devadesátými léty a nechtějí opakovat naše chyby.
      • Marcelskrc

        doufejme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit