Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že OSN mlčí k puči USA na Ukrajině k puči USA v Sýrii a k tomu že USA
    roky sponzorují Islámský terorismus. Na straně Kyjevské armády bojují fašistické
    bojůvky kterým dal stát zbraně. To vše odporuje mezinárodnímu právu.

    To však páté koloně USA v podání lidskoprávních organizací nevadí. Ty útočí jen na
    Rusko Čínu Kubu a KLDR.
  • Pro i-mejlka ,
    vážený , je vidět , že pouze papouškujete prožidonacistický zpravodajský marasmus televizní žumpy Čt na vymývání mozků !
    Sledujte necenzurovany informace a videa z okupované Palestiny na internetu . Jedině tak poznáte zrůdnost nacistickyho režimu židostánu v okupované Palestině !
  • Za zvěrstva páchany na Palestincích je přímo odpovědný židonacistický dobytek NETANJAHU !

    Tato fanatická , nacistická podsvině , měla už hodně dlouho viset na šibenici ! A sním všichni , kdo židonacisticky zločiny bagatelizují , včetně čechostánskych vládních kolaborantů , kteří se s nacistickou židozvěří pakrují !

    ŽIDONACISMUS překonává brutalitou NACISMUS §§
    • Ať Tě nepřetáhnu po koulíchj? Pepine!
    • Pepine, neskonylý blbe dementního agenta a komunistického kolaboranta V.Klause, máš slepičí mozek jako zločinec, bolševický bastard Putka Putin, zjevně již chcípající!
      Organizace Human Rights Watch opomíjí to, že za vším jsou stoupenci Mohammeda, vraha a
      pedofila, islamistického bastarda! Spící agenti této zločinecké organizace u nás si nebusdopu
      žíot v klidu! Doba jejich hájení již minula! Budou vypáleni, nejen v Teplic ích!
      • Jujky, to je urážek, vulgarizmů, ale myšlenka žádná. To je stejné, jak katolické stvůry ( křižáci ) vraždili svého času pobaltské slovany a schvávali se za christianizaci.
    • nevím, kdo je tady ten nácek... židé mají s námi svoje zkušenosti.... pogromy... vyhlazování za 2.svět. války. Založili sií vlastní stát i se záměrem, že když jsme se jich v dobách minulých jich nezastali, že si už to nenechají líbit, že si musí pomoci sami. Každý má právo na obranu...
      • Ano, Židé mají svoje zkušenosti s pogromy a genocidou za druhé svět. války, ale mnozí z nich se z toho vůbec nepučili, - viz. Kolomojský, POrošenko , Achmetov, protože ve svých soukromých gardách - PLuk AZOV, Dněpr, DOnbas mají fašisty banderovce a upálení stovky lidí v Oděse bylo na příkaz Kolomojského jeho plukem AZOV, takže ukázka, do jakých zrůdností jsme se v té EU dostali a do za vydatné finanční i jiné pomoci od USSá -. 5miliard dolarů dali jen na majdan v Kyjevě , aby svrhli zloděje, ĺeč legitimního prezidenta Janukovyče a nahradili ho vory v zakoně s fašisty banderovci. TO je opravdu pro Ukrajince, Evropany i celý svět výhra. Evropa rapidně hnědne a válka nám klepe na dveře. HNUS.
      • To je psaní jak rozprávka. Projděte si histori Izraelitů a poteče krev proudem. Od 2. sv. války mají s židovským státem svoje zkušenosti i jejich SOUSEDÉ. Politika státu Izrael je založena na okupaci částí sousedních států, preventivních válkách, genocidě arabského obyvatelstva a státním terorismu. No a islámské teroristy si vypěstovali společné s USA. Jen ať se za každou cenu válčí.
  • Pro Alenka ,

    vážený , Palestinci vystřelují raketky na vlastní území , ktery jim zabrala a okupuje zfanatizovaná židonacistická zvěř !

    Z Palestinských prskavek se mohl tak akorát nějaký židodobytek possrat strachy , nic víc .

    Zato fanatickym odstřelováním a bombardováním Gazy židonacistickou zvěří , bylo zabiti přes 2000 civilistů , žen a dětí !
    • Bolševický putka-bastarde Pepine! Kdo financuje HRW?
    • To je vidět, že jste Pepine jen zblbnutej antisionistickou propagandou. Izraelci mají nárok na celou palestinskou zemi a to už od dob krále Šalomouna, respektive od doby, kdy byl Izmael vyhnanej do divočiny a právoplatným potomkem se stal izák. To, že se po roce 1948 navrátili židé do své země nemůžou arabové zkousnout.
      • tak tohleto je argument hodný nositele Nobelovy ceny..za blbost...tak běž a řekni amíkům ať táhnou jinam, vždyť Amerika kdysi patřila indiánům, než je bílí povraždili a nahnali do rezervací...
        být stejný vymaštěnec jako ty a uvažovat jako ty tak ti řeknu, že Žid má nárok akorát tak na plechovku Cyklonu...
  • Těm je to jedno!
  • Je to marné,je to marné.Palestinský Hamás vystřelí na Izrael skoro 4 tisíce raket a je to posuzováno mnohými "mírovými organizacemi"jako obranné opatření ubohých Palestinců.Velké peníze,které Hamásu posílají ropné státy,EU a tím i náš stát,se nedávají na mírové účely,ale na stavbu tunelů pod Izrael a na zbrojní výdaje -to jest hlavně na rakety.Palestinci v Gaze nejsou všichni váleční fanatici-ne všichni chtějí jen boj a nic jiného je nezajímá.Ale jejich údělem je poslouchat militanty a tím se bát o svůj život.Stát Izrael je v těžké situaci-jak to udělat,aby ochránil své obyvatele a pokud možno uchránil i civilní obyvatele v Gaze.To asi moc nejde provést hlavně v situaci,když Hamásu jde počet narůstajících ,civilních obětí v jejich prospěch.Případné izraelské oběti?To "přesvědčené mírotvorce"nikterak nezajímá.
    • Turku nech se pokřtít a nebudeš psát takové bláboly!!
  • Alenka je dobytek tečka, cikán z Plzně který má pindíka jako čivava a dělá mámu v Gay klubu, ale bolí ho to a naříká.
  • Tady je to o židech a dosud se tu nepíše, že Ukrajincům se ztratili pro výměnu zajatce. Tady jsou:
    http://antifashist.com/item/ukrainskie-karateli-prislali-materyam-doneckih-opolchencev-otrezannye-golovy-synovej.html
  • Ukázka toho, jak lze tuto část území rozprasit po tolika letech až do těchto rozměrů a ze všech úhlů, takže rozumná řešení jsou v podstatě z jakékoliv strany nemožná a neřešitelná i nepřijatelná a takto to v budoucnu může klidně vypadat na celém BLízkém východě, už pro to bylo provedeno více než dost, nakročeno skvěle ve jménu USSá a jejich válečných prasáren a i v celé Evropě a pak i na světě.

    Toto chceme? Tak je třeba pro to něco udělat a ne sedět jen u PC . jinak nás čeká stejná budoucnost, o což se USSá a Bilderberg postará. Už začaly.
  • tečka potřebuje vždycky jednou za čas pořádně vylískat, potom je pár dnů hodný, minule jsem ho potkal v Kauflandu v Plzni na Lochotínské, a tak jsem ho vyfackal že mu tekla červená, prosil mne ať ho už nechám, pustil jsem ho a chvilku dal pokoj, ale za pár dnů se otřepe a otravuje zase, nyní se mi vyhýbá velkým obloukem a už dlouho jsem ho proto nepotkal, ale zase na něj narazím a bude opět plakat!!
    • Někoho "vylískat", na to jste vy komunisti byli vždycky kabrňáci. Až tě někdo nakope do p.dele tak se nediv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit