Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukázka toho, jak lze tuto část území rozprasit po tolika letech až do těchto rozměrů a ze všech úhlů, takže rozumná řešení jsou v podstatě z jakékoliv strany nemožná a neřešitelná i nepřijatelná a takto to v budoucnu může klidně vypadat na celém BLízkém východě, už pro to bylo provedeno více než dost, nakročeno skvěle ve jménu USSá a jejich válečných prasáren a i v celé Evropě a pak i na světě.

    Toto chceme? Tak je třeba pro to něco udělat a ne sedět jen u PC . jinak nás čeká stejná budoucnost, o což se USSá a Bilderberg postará. Už začaly.
  • zlí Izraelci se nechtějí nechat posílat na sebe palestiské rakety a zabíjet své studenty.
    • Co to je Lidskoprávní organizace? Pokud je nám známo, Hamas vždy začíná vystřelovat rakety
      na Izrael. Izrael se jenom brání!
    • Ten binec je tam dlouhodobě, kam jen oko dohlédne a nejen mezi Izraelem a Palestinou, dnes už to zahrnje téměř celý Blízký východ a vinu na tom nesou všichni a USSá měrou vrchovatou. Izrael je taková jejich laboratoř na vývoj a odzkoušení si USSá nových zbraní, včetně deštníku a tyto zbraně jsou pak připraveny na Rusko, Čínu a všechny státy, co se jim vzepřou , vzepřou se USSá světovému Bilderberg diktátu.

      Opravdu prvotřídní HNUS . Na demokracii, lidská práva, svobodu a humanitu se-e USSá Bilderberg skvěle, je to jen zástěrka pro jejich odpornosti proti lidskosti a vymývání mozků lidem celého světa. .
  • Chvastač plzeňak sní svůj velký sen.Ovšem všichni tady vědí že nikomu nic neudělal.Je nic je prd.Nula.A přeci chátra z ulice král popelnic si nic takového nemůže dovolit.Fakt ti nezaměstnaní neví roupama co by.
  • Sláva !!! Konečně někdo navrhne Hamas na Nobelovu cenu míru *1* *1* *1* Zdá se, že se to obětováni Palestinců Hamasu vyplatilo. Subvence na tunely a humanitární raketky budou obnoveny.
    • Devalvace Nobelovy ceny míru dosáhla už na téměř své dno . Pokud může mít NB míru Obama, navržen byl i terorista z UCK Tatci, tak klidně ji může mít i Hamas, Cena už nemá žádnou hodnotu. Inteligentní lidé z celého světa si to již uvědomují a také na tuto cenu nahlíží. Zvrácenost j-elit celého světa a jejich myšlení, rozhodování a řízení tomu naprosto odpovídá, proto také nikomu nevadilo upalování lidí v Oděse za živa, dokonce ani OSN, EU, a u USSá je to jasné, co zastávají, takže what´s go?
  • tečka potřebuje vždycky jednou za čas pořádně vylískat, potom je pár dnů hodný, minule jsem ho potkal v Kauflandu v Plzni na Lochotínské, a tak jsem ho vyfackal že mu tekla červená, prosil mne ať ho už nechám, pustil jsem ho a chvilku dal pokoj, ale za pár dnů se otřepe a otravuje zase, nyní se mi vyhýbá velkým obloukem a už dlouho jsem ho proto nepotkal, ale zase na něj narazím a bude opět plakat!!
    • Někoho "vylískat", na to jste vy komunisti byli vždycky kabrňáci. Až tě někdo nakope do p.dele tak se nediv.
  • Pepone s plzeňakem.Dva nuklearni blbové.Zastánci ruských všiváků které je třeba hubit až uplně vyhubit.Ovšem excelentním blbem je ten z Plzně.Pamatuj si - ty sprostá chamraď z ulice přeci nikoho nevyliskáš.Naopak v Tesco visí upoutávka -Kdo jste nekopal plzeňákovi máte 10% slevu na celý nákup.To uz by šlo,co?
  • Je to marné,je to marné.Palestinský Hamás vystřelí na Izrael skoro 4 tisíce raket a je to posuzováno mnohými "mírovými organizacemi"jako obranné opatření ubohých Palestinců.Velké peníze,které Hamásu posílají ropné státy,EU a tím i náš stát,se nedávají na mírové účely,ale na stavbu tunelů pod Izrael a na zbrojní výdaje -to jest hlavně na rakety.Palestinci v Gaze nejsou všichni váleční fanatici-ne všichni chtějí jen boj a nic jiného je nezajímá.Ale jejich údělem je poslouchat militanty a tím se bát o svůj život.Stát Izrael je v těžké situaci-jak to udělat,aby ochránil své obyvatele a pokud možno uchránil i civilní obyvatele v Gaze.To asi moc nejde provést hlavně v situaci,když Hamásu jde počet narůstajících ,civilních obětí v jejich prospěch.Případné izraelské oběti?To "přesvědčené mírotvorce"nikterak nezajímá.
    • Turku nech se pokřtít a nebudeš psát takové bláboly!!
  • Tady je to o židech a dosud se tu nepíše, že Ukrajincům se ztratili pro výměnu zajatce. Tady jsou:
    http://antifashist.com/item/ukrainskie-karateli-prislali-materyam-doneckih-opolchencev-otrezannye-golovy-synovej.html
  • tečka potřebuje vždycky jednou za čas pořádně vylískat, potom je pár dnů hodný, minule jsem ho potkal v Kauflandu v Plzni na Lochotínské, a tak jsem ho vyfackal že mu tekla červená, prosil mne ať ho už nechám, pustil jsem ho a chvilku dal pokoj, ale za pár dnů se otřepe a otravuje zase, nyní se mi vyhýbá velkým obloukem a už dlouho jsem ho proto nepotkal.
  • Lidskoprávní organizace?Neznám.ALE kluci izraelští dobře jste s hadrákama zametli, verbež si myslela že bude rozdávat karty.A ono se nepodařilo.Kluci je třeba hadráky vyhubit do posledního aby se zas k vám mohlo jezdit k Mrtvému moři i do Jeruzaléma.Tady se vám drží pěstičky.
    • Za koho to blbe píšeš??
      • Za GRU určitě ne, to nechal vám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit