Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak do Evropy si je hlavně natahala ta německá kráva, takže by se měla starat. Jenom se divím, že jí Germáni dávno nepověsili, páč ty škody, co napáchala jdou do desítek miliard eur a vše nadále pokračuje. Jinak mohu jenom podotknout, že v Praze jsou už negři i v okrajových částech, celé rodinky i s parchanty. Deratizace bude náročná.
    • A taky Italové. Zachraňujou 10 km od Afrických břehů a vozej si je do Itálie. Místo aby je zase vyklopili v Africe. *6* *5*
      A pak je chtěj strkat druhejm. *16* *16*
      Kdyby hned od začátku nikoho nepustili a nechali je třeba i utopit, dávno by se nikdo nepokoušel!
      Takto je to jako pozvánka, stačí vyplout na moře. *1*
  • Super. Jen tak dál. A vy co jste před léty v referendu horlivě hlasovali pro vstup si dejte pořádnou přes tla.u... *12*
  • Takovahle diktatura tu nebyla ani za protektoratu a po roce 48... Jsme otroci nic vic. Snad se EU rozpadne jako RVHP...
    • Člověk by čekal, že proti tomuto jasně zřetelnému diktátu se zvedne vlna odporu českých elit a hlavně novinářů a ono nic. Ještě mnozí kibicují ve prospěch Bruselu. Přitom, když podlehneme diktátu a necháme si zemi zaneřádit islámem, tak na to doplatí i ty elity, hlavně jejich potomci. Že by to těm elitám i přes jejich vzdělání nedocházelo?
  • Když to ČR prohraje, tak doporučuji snížit příspěvek z EU o to co by shrábnul pan Babiš. A když by bylo málo, tak klidně na pokutu přispěji. V době, kdy se kvoty nařídili (neříkejme prosím vyjednali), byla situace v Evropě možná trochu jiná - bylo bezpečněji. Nyní se ví, že přistěhovalci jsou nepřízpusobiví, i obyč. normální přistěhovalec se časem může radikalizovat. Máme tady přeci dost těch co ždímou stát o dávky. Přispějme raději nemocným, postiženým, invalidním našim občanům. A když podpořit cizince? Ano , ale v jejich zemi.
  • nám zase chtějí diktovat, kdo bude žít v naší zemi ??? S tím mohou souhlasit jen vlastizrádci !
  • Po tísicileté historii Germánů, která je plná krve násilí a agrese, může jenom ťunťa uvěřit, že se z nich stali mírumilovné holubičky plné citu, něhy a porozumnění.
    Po prohrané, druhé světové válce, kterou opět vyvolali se najednou obrátili jak Ferdyš Píštora ?
    Ze sadistických vrahů, kteří házeli, za živa, kojence do pecí krematorií, vykonávali hromadné popravy, vraždili, loupili a ničili , z lidí dělali mýdlo, z jejich kůže stínítka na lampy a vazby knih.............etc, etc.
    Předpokládám, že následkem konání , té jejich šílené krávy a jí podobných trotlů, bude zas jen válka.
    Stalina tedy rád nemám, ale v jednom s ním musím souhlasit : chtěl vyvraždit tu německou verbež do posledního.
    • Byl to klasický bolševik, takže jestli chtěl vraždit Němce, proč přitom vraždil vlastní občany- asi tak v poměru 10 nevinných Rusů na jednoho Němce?
      Byl to prostě rudý BL..B jako ti naši bachaři mlátičky a pohraniční gestapáci.
    • Zato tisíciletá historie Slovanů je plná laskavosti a dobroty. Vidíme ještě dnes jak jsou laskaví ti bratři (někoho) ve východních stepích.
  • Nasjat !!!!!!
  • už je to tady, pořád chtějí tvrdit sluníčka a havloidi, že my tady uprchlíky nemáme, že se nás to netýká?
  • V USA je přes padesát států a každý z nich má své zákony . V jednom platí trest smrti , ve druhém ne . V jednom je povoleno nosit u sebe zbraň , v dalším ne . A tak by se dalo pokračovat dál a dál . Proč se země , které v EU s něčím nesouhlasí stávají terčem diktatury
    Bruselu a Němců . Nejsme svobodní . Pořád musíme poslouchat něčí rozumy , protože se domnívají , že my rozum žádný nemáme ? ? ?
    • Třicet let jsem zjišťoval,že toho rozumu máme víc než ten Západ a proto musel najít spolupracovníka zrádce,aby to tady rozklížil a našel v chátře a Havlovi.Německo,Francie vždy měly kolonie a proto se jim stýská .Teď si myslí,že mají tzv.východní Evropu,ale jsou na omylu.
    • Stačí se podívat co sedí v parlamentu a na hradě a hned si člověk udělá jasno jaký "rozum" tady u stáda převládá.
  • Když je sem pošlou, voni stejně do 14 dnů budou v Německu, jako ti křesťani z Iráku.
    To by jsme je tady museli držet násilím v koncentračním táboře. *16* *16*
    Některým je málo i Francie a mermomocí chtějí přes kanál do Anglie. *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit