Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj hlas už ANO nedostane.Babiš mně zklamal,zaprodat se s ČSSD je pro mne nepřijatelné.Docela už chápu Babišovy úmysly.Velmi rychle zapomněl,kdo a proč mu dali své hlasy.Už je mi jasné o jakou demokracii Babišovi a potažmo celému ANO jde.Děkuji nechci.
    • Babiš je především podnikatel (řídit stát jako podnik - což ovšem lze nazvat fašismem), ale zjevně chápe, že OkatáMůrovci jsou fašisti a komunisti jsou horší jak nacisti a obě bandy by nás chtěly zaprodat kremelskému skřetovi.
  • Proletáři všech zemí, vyližte si prd-l! Se Sovětským svazem, přišla bída na Zem.
  • ObcanHavel
    komouši táhněte
  • Neuvěřitelné! Máme protifašistický, tedy protikomunistický zákon a fašistickou, tedy komunistickou stranu máme v parlamentu. To je možné jenom v tom Čechystaně založeném na "právu", "spravedlnosti" a "logice". No jo, když je tady tolik p.tomců s volebním právem, však s nedostatkem soudnosti.
  • Za tandem Babiš / Zeman děkujeme Prozřetelnosti!
    • Poděkovat můžete spíše ruským trolům a počítačové negramotnosti starší generace.
  • Komoušům se nelíbilo ledacos. Když jste měli džíny, nepustlili vás do kina. Vlasy přes uši vám klidně ostříhali po odvlečení na VB. Tričko s nápisem Coca Cola vám zničili tím, že ten nápis vystříhli. Nelíbili se jim různí spisovatelé, hudebníci, výtvarníci a podobné profese. Bylo zakázáno zpívat, psát a tvořit. Všechno muselo být organizované, řízené a pod do
    hledem. Bolševik miloval jen špínu a šeď, která byla všude okolo nás.
    Zažil jsem je na vlastní kůži a vybil bych ty svině, do posledního. Dnes spoléhají na to, že mnozí iž zapomněli a mladí to neznají.
    Byla to souvislá, čtyřicetiletá vláda hnusu a teroru. Komouši nejsou nic víc než zločinci, kteří uchvátili naší zemi a přivedli jí k bankrotu.
    Pokud s nimi, to Burešovic , prase jedná, ukazuje, že je to jen bolševický slouha, tak jako byl celý život.
    • To TOMI231:
      Naprostý souhlas. Komunisti jsou horší než nacisti. U nacistů se vědělo co se od nich dá čekat a když člověk držel h.bu a krok, tak mohl přežít. Kdežto komunisti jsou nevypočitatelní. Příklad s jejich soukmenovcem Slánským. Soudruh Slánský jim pomáhal instalovat rudý nacismus čili komunismus, ale soudruzi ho nakonec "z vděčnosti" zavřeli, odsoudili a popravili. To snad nedělal ani Hitler.
    • Pláčeš na nesprávném hrobě TOMe, pravice tomu mohla zabránit a přidat se. Neměla zájem pro smýšlené důvody. Babišovci vyhráli volby s velkým náskokem a je spravedlivé, aby vládli. Že toho nevyužila pravice, je jenom jejich chybou. Mohli a nechtěli. Tak co vybekávat.
      • Čapí hnízdo je smyšlené, já myslel, že reálně existuje ?!

        Ale vážně. Babiš je nevychovaný a vulgární, je to lhář a populista.
        Je to donašeč bývalé STB. "Kontraverzní", nebo lépe nemorální podnikatel.
        Je obviněn z trestné činnosti.

        Vy by jste s takovýmto předsedou vlády ( to nemá ve větě obdobu ) šel do vlády.

        Ano, mohli by jednat a utvořit s ANo vládu. Ale už vidím jak by jste je za to nazývali pokrytci a kariéristy, kteří chtějí být ve vládě za každou cenu.
      • Já tady nehodlám filozofovat, co pravice mohla nebo nemohla, ale vyjadřuji svůj názor na komunistický dobytek .
  • A nám se zase nelíbí ksčm
  • Logická volba.
  • Zdá se, že komunistům "narostla křídla" a roupama již neví, coby. Ještě, že si nedali také požadavky alespoň na 5 ministrů, jako socialisté, když už budou svou podporou vlastně součástí vlády. Ale kritika "demokratické pravice" je naprosto lichovní, protože se všichni z nich mohli zapojit do sestavování vlády a tak odmítnout levičáky. Zpláčou nad vlastním hrobem.
  • (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.

    (Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit