Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Současná KSČM je jiná, než jejich matka KSČ. Ta bojovala proti kapitalismu znárodněním jejich majetku ale současná KSČM se spojila s největším kapitalistou v dějinách České ale i Československé republiky. Prostě "makají" jinak 😍

    • 5 kolona Kremlu a jeho pohledu na uspořádání ekonomiky státu - to je dneska KSČM.Takže to komunistická mají jen ze setrvačnosti neb dnes by museli intenzívně bojovat proti sobě a třeba i Babišovi.

  • Pan Jégl opět neopoměl smočit své jedovaté pero do Babišovi krve. Jsem poslední kdo by obhajoval bolševiky a těším se na dobu, kdy generace obhájců Klémovi totality vymře, ale pane autore, nebyl to Babiš, kdo poslal bolševiky do sněmovny, ale samotní voliči ve svobodných a především demokratických volbách. Nechcete snad obvinit Babiše z toho, že poslal komouše do Europarlamentu? Není také vina Babiše za stav, kdy Ústeckému kraji kralují bolševici netající se svým kladným vztahem ke tvrdému Stalinistickému jádru? Nejsou náhodou na vině předešlá léta divoké demokracie a korupční strany vedoucí tento stát do ekonomické a morální žumpy?

    Veše nenávist vůči osobě pana Babiše pane Jégl je nejen pověstná, ale už značně úsměvná.

  • "Pravidelně tam docházejí vykopávky z totality - komunističtí poslanci."

    Autor ve svatém nadšení zapomněl na poslance strany lidové, nedílné součásti Národní fronty. Nebo tito docházejí nepravidelně?

  • Zpravidla se snazim v internetove vymene rozsirit diskutovany clanek o svuj pohled. Tentokrat vsak natolik souhlasim s autorem, ze mohu pouze potvrdit jeho zavery, dalsi komentar je asi zbytecny. Jenom verim, ze si tento clanek precetl i nekdo z komunistu, jakkoliv nepochybuji, ze budou pri volbach postupovat stale stejne a do parlamentu posilat stejne sibry, typu "mlaticky" a "falbra". Mlade generaci uz na tom moc nezalezi, predpoklada, ze komuniste vymrou, jako kdysi dinosauri, ale mou generaci, ktera v tom rezimu, se vsemi jeho omezenimi a restrikcemi, prozila vetsinu zivota, komunisticke projevy urazi.

  • Článek je snůškou pomluv hraničící až s totální blbostí autora. A diskusní příspěvky vypovídají, že o době budování socialismu nic nevědí. Svět stejně nemůže jít dále touto cestou.Komunismus je moc, kapïtalismus málo.

    • Pisatel zjevně ví hodně o budování socialismu. Jenom není jasné, jestli má mysli socialismus rudý "budovaný" Leninem nebo ten Hitlerům hnědý Sozialismus zavádění NSDAP.

      • Komunistická strana
        Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další
        organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k
        potlačování lidských práv a demokratického systému.





        (Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU
        PROTI NĚMU)
  • smrt bolševikům a jejich dnešním pohrobkům . Bolševik patří na šibenici.
    • Totéž nacista apod.a to 1000x víc.

  • Jeden větší darebák než druhy, Všichni moc moc kvalitní hnojové. Akorát že autor tam míchal mezi staré protřelé darebáky i novou hlupaňu. Miruna Němcová se spojí s kýmkoliv, jen aby byla vidět. Blbka od pohledu. A to i svým vystupováním na veřejnosti. A jinak  dobře že je na očích. Vzor podlosti musíme ohlídat.

    • Přečti si kodex 2011 a hádej které strany, teda paní Němcová mi nijak neimponuje ale poslouchat žvásty čoboláka z Agrovyžertoaždokonce to je síla ,to tu ještě nebylo a to tam byla řádka exotů.Vy se budete muset hodně snažit než vymažete všechny čobolovo  .íčoviny z médií.Kdo lže ten krade a pokud tohle platí tak je jasný proč je čobol tak bohat.Jo jo vokoune tupoune a nezapomeň napsat něco o lopatě a obráběcím stroji.

    • Že je někdo podle vás blbka od pohledu neznamená ještě, že je blbka názorově. A to ona skutečně není, nemění své názory ze dne na den, jak třebe babiš. Podle toho, co se právě hodí. 

  • KSČM je spolek mlátiček, frustrovaných pomatenců otevřeně vyznávajících násilí a totalitu, kteří přebíhají od Hitlera ke Stalinovi a zpátky. Ačkoliv je propagace fašismu/komunismu trestným činem, nic se neděje. Česko má ještě hodně co dohánět, aby se stalo alespoň napodobeninou demokracie a právního státu.

    V současné době KSČM opustila svou marx-leninskou rétoriku a plně se vrhla do náručí FAŠISMU,  nevadí jim, stejně jako nacistům, paktovat se s nejhorším zahraničním vykořisťovatelem a bezohledným oligarchou Andrejem Babišem a vykašlat se na nějaké chránění zájmů obyčejných lidí. KSČM se tak vrátila ke svým kořenům, vraždění, loupení, mučení a zavírání nevinných lidí (zatím jen agresivním žvaněním a urážením lidí, jako byla Milada Horáková).

    • "KSČM je spolek mlátiček, frustrovaných pomatenců otevřeně vyznávajících
      násilí a totalitu, kteří přebíhají od Hitlera ke Stalinovi a zpátky... KSČM se tak vrátila ke svým kořenům, vraždění, loupení, mučení a zavírání nevinných lidí"

      Vy musíte mít zcela mimořádný zdroj informací, víte totiž něco, co dosud nezjistila žádná vyšetřovací komise ani Policie. Vaší povinností je nenechat si tyto informace pro sebe, ale neprodleně je poskytnout soudruhu Štětinovi a orgánům činným v trestním řízení. KSČM pak bude moci být konečně zrušena a nebude nutno čekat ještě 8 let na odchod z parlamentu a cca 20 let na samovolný přirozený zánik.

  • komunisté byli jiní než demokrati, komunisté mysleli na lidi, demokraté jenom na to jak ty lidi zneužít a vyždímat, zlatí komunisti

    • Komunisti byli horší bestie než nacisti!!!

      U nacistů kdo držel h.bu a krok, tak mohl přežít. U komunistů si nebyl nikdo jist.

      Nacističtí vyšetřovatelé mučili vyšetřované, aby řekli pravdu. Komunisti mučili, aby se vyšetřovaný přiznal.

      • To není pravda a než začnete plácat tak si vyslechněte pamětníky a pravě proto že dnes již je málo těch co mohou povídat o nacismu, okupaci se všechno kroutí viz.odsun.Nacisti mučili i jen z dlouhé chvíle a to komunisté nedělali,poslouchat vyprávění člověka který přežil konec války v koncentráku a 7 let uranového dolování Vám dalo víc než milion hodin na internetu.Bohužel tito lidé již nežijí a nikdy už nebudete mít možnost je poslouchat.Možná že je to lepší než aby se dožili pochodů usmíření a koaliční vlády podporované komunisty a řízené estébáky.

      • ty bys byl u nacistů hlavní dohazovač, havloidní zrůdo

        • Udavač je vždy udavač.

        • Neuvěřitelně skvělý argument příznivce KSČM: Co jiného předložíte, jako reakci ?

          Dalšího třídního nepřítele socialismu ? 

          A zrůdami by se v naší vlasti mohli nazvat jiní. Ale je to škoda, že taví lidé mezi Čechy žijí a jsou nepoučitelní. 

          • Tvrdím, že značně přeháníte, o skvělosti zde nemůže býti řeči. Jedná se o argument, který úrovně argumentů "Obcan"-ových ani zdaleka nedosahuje. Jura72 ještě má co dohánět.

            Spojení "třídní nepřítel socialismu" je novinka, ale zřejmý nesmysl, vy prostě ani netušíte, co píšete. V literatuře a dobovém tisku jsou zmiňováni výhradně třídní nepřátelé, nebo nepřátelé socialismu.

            • Srovnávat okupaci a socialismus je nesmysl.Budiž 50 léta, ale když slyším dneska mladé lidi jak se baví na jedné straně o válce jako by to byla procházka kde oni mají navrch a na druhé straně mi říkají jak jsme se měli za socialismu , že každému kdo chtěl dali komunisti byt a práci tak je mi smutno a nevím co je učí v dějepise.

              • Reakce na příspěvek:

                Souhlasím s vámi, že srovnávat okupaci a socialismus je nesmysl a také jsem to nedělal. Okupace je režim řízení státu nebo jeho části na základě obsazení, přeneseně se používá i pro ovládání menších celků až do úrovně místností.

                Socialismus je teoretické politicko-ekonomické uspořádání společnosti. Je možná kombinace okupace a socialismu.

                Komunisti dali (státní) byt jen někomu, mnohem většímu počtu lidí umožnili si byt zaplatit (družstevní výstavba) nebo postavit (individuální bytová výstavba). Dnes je to navenek stejné, jen byty státní jsou nahrazeny obecními a družstevní výstavbu suplují developeři. Individuální výstavba pokračuje.

                Každému, kdo chtěl, dali komunisté práci, ale ne vždy tu, co by býval chtěl, a někomu nedali žádnou, někomu umožnili samostatnu výdělečnou činnost. Dnes je to stejné.

                V dějepise se, pokud je mi známo, neučí z nedávné historie nic.

                • Reakce na příspěvek:

                  Pokud jste u té výstavby tak zapomínáte že spousta nájemního bydlení ve městě byla v činžovních domech kde se investovalo minimum aby to nespadlo a přerozdělením v systému HDP se podporovala hromadná společenská výstavba.Takže nic nového pouze přelévání peněz a vyžírání něčeho jiného.Svůj smysl měla družstevní výstavba a individuální.Podívejte se co lidí mělo chatu nebo chalupu a přidělený státní byt.

                  Dějepis?,nemluví se o válce v Jugoslávii  ani o rozpadu impéria SSSR a koneckonců dneska ani neví proč je stejně důležité datum 17.12.1939 jako 17.12.1989.Jak říkají mladší radši si to vygooglujem.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Co se týče té výstavby, jste již mimo vlákno a nemám prostor k pokračování. Nicméně ona hromadná společenská výstavba byla v převážné většině družstevní, t.zv.státních bytů se stavělo velmi málo (snad poslední masová výstavba byly t.zv.dvouletky). Pominul jsem podnikové (nebo t.zv.stabilizační) byty - známé například z privatizace OKD, ale skutečně nechci dál pitvat tento podružný problém. Potěšující by bylo, kdyby nějaký přítomný znalec měl pohotově porovnaná data...

  • Komunistická strana je "demokratická" asi tak jako byla "demokratická" nacistická NSDAP.

    To byla ta velká chyba toho "nejsme jako oni".

    Mělo se hlásat "komunisti do kriminálu!!!" A někteří možná do blázince.

    A jak je vidět, tak se naplňuje jiná lidová moudrost:

    "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."

    • Aha tak lidová moudrost. Třeba jako učit se,učit se, učit se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit