Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSN?A úřad vysokého komisaře? Banda extra vyčuraných darebáků, kteří se snaží jen zviditelnit. Když dojedou do terénu chovají se jako páni světa. Hned tak s každým nepromluví. A když někoho ze smečky oslovíte, ani se neobtěžuje odpovědět. A tato partička parazitů přežívající na poskytnutých penězích dárců, chce tady jako moralizovat? Partička která se sama chová zavrženihodným způsobem? Partička která sbírá polopravdy a z nich vygeneruje  pak svoji vlastní "pravdu"?Si myslím , že není většího balastu na mezinárodní úrovni. A taková to byla kdysi vyhlášená značka. "OSN".

  • Nečiň jinému dobře,nechceš-li,aby ti činil špatně!

    Itálie,krásná historická země Evropy se nechala zasvinit čmoudy ,kteří stojí Itálii denně miliony eur a odvděčují se za to kriminalitou nejhoršího druhu a za to za všechno je ještě Itálie kritizována?!!

    Tak a ještě hůř bychom dopadli my,protože význam Itálie je mnohonásobně větší než náš český kdy bude a když už oni jsou napadáni ,my bychom trpěli mnohem víc.Stačí si připomenout cikány,co všechno pro ně náš stát dělá a i přesto je napadán.

    Nevděčnost,lenost,neschopnost,negramotnost,drzost to je ten přínos migrantů,jen ať si je Makrela nechá a ať mezi ně co nejvíc chodí aby jí už baby zrádné více nebylo!

  • Organizovaná  Struktura  Napomáhá nadnárodním bankám a korporacím udržovat Systém podle hesla- Rozděl a panuj. Tedy evidentně napomáhat šířit spíše nenávist a vazalskou poslušnost. Nejde o lidi, jde opět jen o byznys, moc na úkor jedněch oproti druhým. Usměrnit neposlušné vlády a loutky. 

  • Ty lidi,kteří jsem jedou a plaví se z afriky a blízkého východu,jsou jen pobírači soc.dávek a kriminální živli.Kultura,která je vychovala,vlastně ani kultura není.Místo toho aby do evropy přivezli,lidi kteří si to zaslouží,trpící hladomorem tak sem jezdí zdraví jedinci,kteří přišli jen natahovat ruku na soc.dávky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit