Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty lidi,kteří jsem jedou a plaví se z afriky a blízkého východu,jsou jen pobírači soc.dávek a kriminální živli.Kultura,která je vychovala,vlastně ani kultura není.Místo toho aby do evropy přivezli,lidi kteří si to zaslouží,trpící hladomorem tak sem jezdí zdraví jedinci,kteří přišli jen natahovat ruku na soc.dávky.

  • Organizovaná  Struktura  Napomáhá nadnárodním bankám a korporacím udržovat Systém podle hesla- Rozděl a panuj. Tedy evidentně napomáhat šířit spíše nenávist a vazalskou poslušnost. Nejde o lidi, jde opět jen o byznys, moc na úkor jedněch oproti druhým. Usměrnit neposlušné vlády a loutky. 

  • Nečiň jinému dobře,nechceš-li,aby ti činil špatně!

    Itálie,krásná historická země Evropy se nechala zasvinit čmoudy ,kteří stojí Itálii denně miliony eur a odvděčují se za to kriminalitou nejhoršího druhu a za to za všechno je ještě Itálie kritizována?!!

    Tak a ještě hůř bychom dopadli my,protože význam Itálie je mnohonásobně větší než náš český kdy bude a když už oni jsou napadáni ,my bychom trpěli mnohem víc.Stačí si připomenout cikány,co všechno pro ně náš stát dělá a i přesto je napadán.

    Nevděčnost,lenost,neschopnost,negramotnost,drzost to je ten přínos migrantů,jen ať si je Makrela nechá a ať mezi ně co nejvíc chodí aby jí už baby zrádné více nebylo!

  • OSN?A úřad vysokého komisaře? Banda extra vyčuraných darebáků, kteří se snaží jen zviditelnit. Když dojedou do terénu chovají se jako páni světa. Hned tak s každým nepromluví. A když někoho ze smečky oslovíte, ani se neobtěžuje odpovědět. A tato partička parazitů přežívající na poskytnutých penězích dárců, chce tady jako moralizovat? Partička která se sama chová zavrženihodným způsobem? Partička která sbírá polopravdy a z nich vygeneruje  pak svoji vlastní "pravdu"?Si myslím , že není většího balastu na mezinárodní úrovni. A taková to byla kdysi vyhlášená značka. "OSN".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit