Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • novák a vil dvě prasata a dobytci nic víc a víte proč? i jejich kámoši kalousek,fiala,bělobrádek hovoři o hlavě státu jako o panu prezidentu.na rizdíl od těchto dvou sprosťáků
  • To, že se něco často objevuje v novinách, znamená, že je to automaticky správně?
    To, že se něco často objevuje ve zdejších diskusích, neznamená nic.

    Dokážete uvést svou definici politiky a politika?
    Dokážete zhruba popsat způsob existence nebo fungování právního státu bez právníků?
    Dokážete nastínit fungování státu bez politiků?

    Wilda Sheykspiru má něco společného se Shakespearem nebo se Šejkspírem? Nebo jsem hluboce postižen neznalostí Canadian Frenchglish?
  • vanhorne
    "kníže toho už přebalují"
    Zemana toho uz ani neprebaluji.
  • vanhorne
    "To je vrchol nevkusu a demence"
    Ted si predstav, kdyby vytahl z hrobu Peroutku nebo Dubceka. To by bylo asi co, neskodny bonmot?
  • vanhorne
    "Havel už je mrtvej to se léčit nedá"
    Co to tam sedi za mrtvola, vedle te trestne stihane figury?
  • vanhorne
    "trestne stihany premiér v demisi"
    Tak tento vyraz jsem nevymyslel ja, ale dost casto se objevuje jak v novinach tak i tady.Jestli je politically correct a kdo ho vymyslel nemam vubec zdani.Doufam, ze nikdo mne nepovazuje za politika anebo za jeste neco horsiho, pravnika.To bych povazoval za nepratelsky act a nactiutrhani. Stary Wilda Sheykspiru kdysi davno prohlasil neco v tom smyslu, ze bez advokatu by byl zivot daleko jednodussi a prijemnejsi.Dokonce navrhoval reseni, stejne jakym by ten vas Zeman tak rad vyresil konecnou otazku nepohodlnych hochu od novin. Divil by se stary Wilda potkat dnes bezmala o 400 roku starsiho, nejakeho prislusnika pocestneho cechu pravniku nebo politiku. ☺
  • Hlavně to byl dramatik sedící na klíně Heydricha a později humanitární bombarďák...děkuji,nechci podobné 'osoby' nijak uctívat,nestojí mi za to.Zklamaly mě.
    PS.Odvolejte přejmenování letiště v Praze Ruzyni.
  • Asi to bude tím,že někdo to jméno má za svaté stejně jako kdysi jeho ne-svatého nositele,škůdce a zrádce.
  • Ta jeho "viróza" je už neléčitelná.
  • A safra to je novinka - tato země má prezidenta??? A dokonce pana prezidenta???
    Nebo snad máte na mysli tu zrůdnou rusáckou hnídu - prolhaného, křiváckého, podlého, vlastizrádně-rusáckého komoušského konfidenta STB jakéhosi demetního uslintaného populisticky žvástavého ožralce zermana???
    V tom případě prosím objasněte proč něco tak odporného, nízkého, slizkého, .... oslovujete "pan". Toto označení přece přináleží člověku ne něčemu tako člověku vzdálenému jako je ten váš zeamn.
  • Vožralej Havel vzor alkoholiků.
  • Ty máš kapavku od táty.
  • Havel už je mrtvej to se léčit nedá
  • ObcanHavel
    tak to máš blbý, ale neměl bys šířit takové lži o bývalém panu prezidentovi, někdo by se mohl urazit a podat trestní oznámení pro pomluvu
  • Je to magor a měl by se léčit.
  • - Souhlas, zde záleží na definici podniku.
    - Stát není společenství lidí, to je národ. Stát je podnik zřízený panovníkem za účelem dosažení, udržení, zvýšení zisku. Zisk je obvykle definován příslušným zákonem. Panovník může být individiální (autokracie) až kolektivní (demokracie).
    - Úkolem státu není zajištění morálky, vztahů mezi lidmi, rozvoj kultury atd. To je socialistická cesta k totalitě. Například dodržování morálky stát nezajišťuje, zajišťuje održování zákonů, které obvykle mají v morálce základ, ale nemusí to být pravidlem (typicky rasová a etnická segregace).
    - Správa je u státu i podniku do řízení samozřejmě zahrnuta.
    - Současná vláda je v demisi, protože nedostala ve Sněmovně důvěru. Váš názor je v tomto ohledu irelevantní: "Demisi vlády i její jmenování a vyslovení důvěry či nedůvěry kabinetu upravuje Ústava České republiky následujícím způsobem:
    Demisi vlády podává předseda vlády do rukou prezidenta republiky; odstoupení premiéra přitom znamená demisi celého kabinetu. Vláda podává demisi vždy po volbách do Poslanecké sněmovny a úřaduje do té doby, dokud není jmenován kabinet nový.
    Vláda podá demisi i v případě, že sněmovna zamítla její žádost o vyslovení důvěry nebo jí vyslovila nedůvěru.Vláda může podat demisi i ze své vůle, v tom případě ale prezident republiky nemusí tuto demisi na rozdíl od předchozích dvou případů přijmout. Jestliže v prvních dvou případech vláda demisi sama nepodá, prezident ji podle Ústavy odvolá."

    A na závěr se opět statečně mýlíte: můj názor není vaší osobní věcí - ledaže byste byl fízl..
  • Stát nelze řídit jako podnik, účelem státu není pouze výroba.
    Stát je společenství lidí, které musí zajistit také morálku, tj. vztahy mezi lidmi, rozvoj kultury, umění, vědy, svobodu, uchovávat hodnoty dosažené v minulosti, rozvoj vzdělání, které není pouze utilitární.
    STÁT se musí SPRAVOVAT a to není totéž jako "řídit".

    Ano, půl roku jsme bez vlády. Ale to co si hraje na vládu, to není "vláda v demisi", ta samozvaná smečka nebyla nikdy vládou, aby mohla podat demisi.
    Zda jsem dnes "ve formě" nebo "z formy", to je moje osobní věd a o tom nehodlám s nikým diskutovat
  • vanhorne
    "S STBakem do vlady muze jit jen bezpaterni .."
    PoloSTBak?
  • Ubohá neschopná nulo s totálně devastovaným mozkem. Ty ani nevíš o čem je řeč a ani nevíš co píšeš.
  • vanhorne
    "VANHORNY Pan prezident ZEMAN mě nezklamal

    Ty jsi Canadian, ty zemanuv ubohy zlodejsky supaku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit