Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to magor a měl by se léčit.
    • Ta jeho "viróza" je už neléčitelná.
    • Havel už je mrtvej to se léčit nedá
      • vanhorne
        "Havel už je mrtvej to se léčit nedá"
        Co to tam sedi za mrtvola, vedle te trestne stihane figury?
  • Dopadá to tak, jako ve většině Evropy: Tradiční pravo-levě dělené strany dovedly svoje korupčnictví a svoji neschopnost řešit reálné problémy (nemluvě o úletu s multikulti a "politicky korektním" vyjadřování) tak daleko, že se ve volbách prosazují nejrůznější protestní hnutí, nebo strany které byly dřív sice na okraji politického spektra, ale úpadek tradičních politických stran pomáhá jejich kultivaci a stávají se z nich respektovatelné politické síly.

    Evropa tak musí respektovat Orbána a jeho FIDESZ (kterého rádi naši pseudonovináři nálepkují jako fašistu), v Rakousku si lidovecký kancléř Kurz přizval do vlády Stracheovy Svobodné (podle našich pseudonovinářů fašisty), z krajně pravicové francouzské Národní Fronty je také čím dál víc akceptovaná strana a z Marine Le Pen vážná kandidátka na prezidentskou funkci, a v Německu muselo dojit k tak nechtěné velké koalici aby se (pravděpodobně naposledy) podařilo zabránit Alternativě pro Německo v přístupu na podílu na moci. A my si budeme muset zvyknout na to, že Okamura není žádný fašista, nýbrž jen tak trochu podivín, který se ale nebojí nazývat věci pravými jmény, a že komunisti byli (díky tomu kam to dovedly "tradiční" strany) po 29 letech voliči rehabilitováni jako reálná a respektovaná politická síla. Tak to je, na tom kavárna ani se vzteklým Kalouskem, ubrečeným Fialou, ublíženou Němcovou, rádobyvtipným Bělobrádkěm, podvodným studentem Chovancem (momentálně zastupovaným nevýrazným Hamáčkem) a antibabišovsky povykujícím Farským nic nezmění.
  • Vidím jak jsem koblihářům (a jim spřízněným kanimůrovcům a rudukožcům) pořádně hnul žlučí. To je důkazem, že se nemýlím.
    • Ty jsi pouze bezvýznamný ubrečený a zakomplexovaný magor, který si myslí, že když sem něco nablije, tak se lidi z toho sednou na zadek. To si jen namyšleně něco namlouváš. Je vidět, že jsi ze stejné líhně blbů, nabobů a namyšlenců jako Kalousek, Bělobrádek, Fiala, Pospíšil, Bartoš a Farský.
    • nehnul já s panem prezidentem souhlasím a tebe hluboce ignoruji nebo vysměji ;-)
      • A safra to je novinka - tato země má prezidenta??? A dokonce pana prezidenta???
        Nebo snad máte na mysli tu zrůdnou rusáckou hnídu - prolhaného, křiváckého, podlého, vlastizrádně-rusáckého komoušského konfidenta STB jakéhosi demetního uslintaného populisticky žvástavého ožralce zermana???
        V tom případě prosím objasněte proč něco tak odporného, nízkého, slizkého, .... oslovujete "pan". Toto označení přece přináleží člověku ne něčemu tako člověku vzdálenému jako je ten váš zeamn.
        • novák a vil dvě prasata a dobytci nic víc a víte proč? i jejich kámoši kalousek,fiala,bělobrádek hovoři o hlavě státu jako o panu prezidentu.na rizdíl od těchto dvou sprosťáků
  • Prezident má velkou moc. Babiš si to uvědomuje. Socani byli nenažraní, i proti doporučení prezidenta. Babiš to zkoušel, ale každý soudný ví, že karty byly rozdané zcela jasně. Babiš to buď pochopí, nebo nepochopí. A ví, že prezident jej může sestřelit z pozice premiéra. Takže buď se Babiš domluví na tom,co ví i malé dítě-o spolupráci s komunisty a SPD, nebo jej čekají těžké chvíle. Ve věci jsou i předčasné volby.
    • Ano, socani dostali od Babiše velkorysou nabídku, která se neodmítá. Dopadli tedy stejně jako kdysi lidovci, kteří odmítli velkorysou nabídku od Zemana, a ten se pak obratem dohodnul s Klausem. Lidovci se z toho už nikdy kloudně nevzpamatovali. Podobný osud si teď připravili socani.
    • Máme parlamentní demokracii (stále ještě, alespoň formálně) a president je pouhý neodpovědný, tj. nesvéprávný kladeč věnců.
      Jenomže ten náš degenerované ožrala si hraje na cara gosudara jak to vidí u svého řídícího orgánu v Kremlu. A zřejmě podle příkazu KGBáckého skřeta z Kremlu se snaží protlačit za premiéra trestně stíhanou osobu (?!) a do vlády vlastizrádné přivandrovalce ze země vycházejícího slunce a podle zákona zločineckou bandu KSČ(m).
      Becherovič může sestřelit velký p.d. Stačí koberec shrnutý psem a skončí na invalidním vozíku, pokud bude mít štěstí.
      • invalidní vozik ještě jde horší to má kníže toho už přebalují
        • vanhorne
          "kníže toho už přebalují"
          Zemana toho uz ani neprebaluji.
    • ObcanHavel
      nemoc, prezident má velkou a vážnou nemoc, nikoliv moc, neplést si *3*
      • Ty máš kapavku od táty.
      • To je vrchol nevkusu a demence, jak někdo může psát jménem zemřelého prezidenta a ještě mu to "někdo" uveřejní. Měl by se jít léčit, protože na jeho výchově se někdo šeredně podepsal.
        • vanhorne
          "To je vrchol nevkusu a demence"
          Ted si predstav, kdyby vytahl z hrobu Peroutku nebo Dubceka. To by bylo asi co, neskodny bonmot?
        • Asi to bude tím,že někdo to jméno má za svaté stejně jako kdysi jeho ne-svatého nositele,škůdce a zrádce.
        • ObcanHavel
          Pan Havel byl velký člověk, politik a státník, největší, jakého jsme v polistopadové éře měli, je přirozené, že má i po smrti mnoho příznivců následujících jeho odkazu, nepíši jeho jménem, ale z úcty a obdivu k jeho osobnosti
          • Hlavně to byl dramatik sedící na klíně Heydricha a později humanitární bombarďák...děkuji,nechci podobné 'osoby' nijak uctívat,nestojí mi za to.Zklamaly mě.
            PS.Odvolejte přejmenování letiště v Praze Ruzyni.
          • Havel je u mě dobytek co si pozval kámoše na rozkradení republiky.Jako občan viděl,na komárech to špatné ale jako prezident dělal že nic nevidí
            • ObcanHavel
              tak to máš blbý, ale neměl bys šířit takové lži o bývalém panu prezidentovi, někdo by se mohl urazit a podat trestní oznámení pro pomluvu
  • Okamura by měl poslat kobliháři do zádele. Ohrnoval nos a neměl na to koule,tak ať si naseje.
    Navíc leze do (.) Alíkům,tzn. nebude líp ani s ním. Světu Mír Zdarec.
    • ObcanHavel
      už zase chlastáš po ránu?
      • Vožralej Havel vzor alkoholiků.
      • jako havel
  • Babiše jsem nevolil ale vyhrál volby tak by to měli ostatní strany respektovat a ne kňučet že není schopen sestavit vládu.Babiš dal šanci všem stranám a ČSSD dal velkorysou nabídku ale oni ji odmítli k vůli ministerstvu vnitra a každý ví jak by to dopadlo,to by Hamáček pokračoval kde skončil Chovanec.A když jsem viděl foto toho chataře Zimolu jak směje Babišovi do očí tak si oněm nemyslím nic dobrého.A že Zeman radí Babišovi aby se spojil s komunisty a SPD to už vrcholí jeho demence.Tyto dvě strany by nás zatáhli spátky k Rusku a Rusko neuznává sobě rovné státy jenom silné kterých se bojí a na státy podřízené a asi si domyslíte do které skupiny patří Česko.
    • Já to vidím trošku jinak:
      Babiš nevyhrál volby, ale ANO, jehož je předsedou získalo nejvíc hlasů.
      A to díky stádu ovcí a p.tomců, kterým nevadí, že ANO není žádná politická strana s jasným programem ("bude líp" není žádný program),
      že hlásá fašismus (řídit stát jako podnik, tj. udělat z občanů námezdní síly),
      že předsedou vlády by měla být osoba trestně stíhaná.
      Bureš nemá co "velkoryse" nabízet, musí si nejdřív očistit své jméno a pak representovat zemi. A díky jemu máme už půl roku bezvládí, což nejvíc vyhovuje Putinovi a jeho agentovi na hradě.

      "A že Zeman radí Babišovi aby se spojil s komunisty a SPD to už vrcholí jeho demence..." s názorem pisatele naprosto souhlasím.
      • "ANO, bude líp" je úplně stejný program, jako "TOP 09" nebo "Starostové a nezávislí".
        Řídit stát jako podnik je správné, potože stát je podnik. S fašismem to nemá společného nic (zjevně nevíte, co to fašismus je, kde se to kupuje a kolik bonů to stojí).
        Stát jako podnik řídili již mnozí, nejznámější je asi Josef II.
        Občané byli, jsou a budou námezdními silami státu: platí postřednictvím berní jeho chod a v případě mobilizace stát disponuje i jejich životy.

        Aby mohl Babiš očistit své jméno, musel by mít z čeho. Obviněn dosud z ničeho nebyl.

        Půl roku bezvládí nemáme ani náhodou, naopak, opozice vyčítá vládě v demisi přílišnou píli.

        Dnes jste vyloženě, ale opravdu vyloženě, "z formy".
        • Stát nelze řídit jako podnik, účelem státu není pouze výroba.
          Stát je společenství lidí, které musí zajistit také morálku, tj. vztahy mezi lidmi, rozvoj kultury, umění, vědy, svobodu, uchovávat hodnoty dosažené v minulosti, rozvoj vzdělání, které není pouze utilitární.
          STÁT se musí SPRAVOVAT a to není totéž jako "řídit".

          Ano, půl roku jsme bez vlády. Ale to co si hraje na vládu, to není "vláda v demisi", ta samozvaná smečka nebyla nikdy vládou, aby mohla podat demisi.
          Zda jsem dnes "ve formě" nebo "z formy", to je moje osobní věd a o tom nehodlám s nikým diskutovat
          • - Souhlas, zde záleží na definici podniku.
            - Stát není společenství lidí, to je národ. Stát je podnik zřízený panovníkem za účelem dosažení, udržení, zvýšení zisku. Zisk je obvykle definován příslušným zákonem. Panovník může být individiální (autokracie) až kolektivní (demokracie).
            - Úkolem státu není zajištění morálky, vztahů mezi lidmi, rozvoj kultury atd. To je socialistická cesta k totalitě. Například dodržování morálky stát nezajišťuje, zajišťuje održování zákonů, které obvykle mají v morálce základ, ale nemusí to být pravidlem (typicky rasová a etnická segregace).
            - Správa je u státu i podniku do řízení samozřejmě zahrnuta.
            - Současná vláda je v demisi, protože nedostala ve Sněmovně důvěru. Váš názor je v tomto ohledu irelevantní: "Demisi vlády i její jmenování a vyslovení důvěry či nedůvěry kabinetu upravuje Ústava České republiky následujícím způsobem:
            Demisi vlády podává předseda vlády do rukou prezidenta republiky; odstoupení premiéra přitom znamená demisi celého kabinetu. Vláda podává demisi vždy po volbách do Poslanecké sněmovny a úřaduje do té doby, dokud není jmenován kabinet nový.
            Vláda podá demisi i v případě, že sněmovna zamítla její žádost o vyslovení důvěry nebo jí vyslovila nedůvěru.Vláda může podat demisi i ze své vůle, v tom případě ale prezident republiky nemusí tuto demisi na rozdíl od předchozích dvou případů přijmout. Jestliže v prvních dvou případech vláda demisi sama nepodá, prezident ji podle Ústavy odvolá."

            A na závěr se opět statečně mýlíte: můj názor není vaší osobní věcí - ledaže byste byl fízl..
      • Pane "inkognito" zřejmě máte strach se podepsat a ani se nedivím, ty vaše bláboly se nedají číst protože už první větou : "Babiš nevyhrál volby ale ANO" je jasné, že vám nefunguje mozek. Nejen, že p.Babiš měl suverénně nejvíce preferenčních hlasů ze všech volitelných lidí a stran, ale je též a byl lídrem hnutí Ano v těchto volbách, takže nevidím nikoho jiného v ANO kdo byl v tomto hnutí důležitější osobou a proto také ANO nenavrhne nikoho jiného jako premiéra vlády. Stačí vám to, nebo tomu stále vůbec nerozumíte !?! Tak proč sem vůbec píšete ty vaše hovadiny. Takových jako jste vy je na diskusních stránkách bohužel více jak polovina, takže sem vůbec psát je asi totální blbost. Proto tímto končím, diskusí v česku na demokratických principech totiž nelze vést. Pište raději pro REFLEX, tam z vás budou míst radost.
        • Používám zkratku, tak jako i nick "josefhervert" je nejspíš pseudonym. Že není? A co na tom? Kdo je to josefhervert?
          Ono není tak důležité kdo to říká, ale CO ŘÍKÁ.
          Nevím kolik měl Babiš preferenčních hlasů a je mi to jedno. Ale mít premiérem trestně stíhanou osobu, to by dokazovalo, že jsme klesli na úroveň africké Urundi Ukundy. Ale čemu se divit v té České Reservaci, stačí se podívat co si stádo ovcí a p.tomců zvolilo na hrad. I když se to stádo nechalo nepochybně ovlivnit ruskými tajnými službami.
          Já sem nepíši "hovadiny", ale své názory, což mi svobodná demokratická země (stále ještě) umožňuje. Samozřejmě nikoli každý se mnou musí souhlasit. V tom případě bych uvítal vysvětlení v čem a proč se mýlím.
          a jestli josefhervert tady končí, to je jeho svobodné rozhodnutí.
          A psát pro Reflex? Děkuji za tip. To zjevně ještě podnikovým ANO-vydavatelstvím není. Zatím. *3*
          • Ubohá neschopná nulo s totálně devastovaným mozkem. Ty ani nevíš o čem je řeč a ani nevíš co píšeš.
      • Že jsi magor, že?
  • A on snad čekal někdo něco jiného od té podlé rusácké bestie - komoušského bastardického póvlu, prolhaného, křiváckého uslintaného žvástavého naboba s ovar tlamou vraženou až po ramena do putinovy řiti - jakéhosi chcípajícího dementního naboba zemana???
    Musí přece nějak v Moskvě odčinit svůj hřích, že nedokázal prosadit aby ten rusácký IT byl vydán Kremelskému skřetu.
    • Dobrý den pane Josefe, zastavte se někdy u nás na kafe a přátelský rozhovor. Budeme pro vás mít pochopení.
    • Mas pravdu...

      S STBakem do vlady muze jit jen bezpaterni ...
      • vanhorne
        "S STBakem do vlady muze jit jen bezpaterni .."
        PoloSTBak?
  • Konečně. To to trvalo. Tohle nejjjednodušší a nejrozumnější řešení se nabízelo od samotného začátku. To musel až Zeman připomenout. Pokud by Babiš tuhle šanci promarnil, byly by pak lepší nové volby a dostat do čela SPD a Komunisty samotné a vymést konečně ten třicetiletý Augiášův chlív i s Babišem který by promrhal nabízené šance.
    • Nejrozumnejsi...?!

      Ja myslim, ze nejrnzumnejsi by bylo, kdyby se koblihar vratil na sve rodne Slovensko - po vykonu trestu...
      • a on se nevrátí! a bude. A bude ministerským předsedou. Ani trest nebude.
  • vanhorny
    Pan prezident ZEMAN mě nezklamal, pokud CZEXIT a vystoupení z fašisticko-teroristické organizace NATO proběhne do letošních vánoc budu velice potěšen.

    Je potřeba panu Okamurovi svěřit větší pravomoce a poskytnout větší manévrovací prostor, pokud se věci mají dát do pohybu pozitivním směrem.

    *5*
    • vanhorne
      "VANHORNY Pan prezident ZEMAN mě nezklamal

      Ty jsi Canadian, ty zemanuv ubohy zlodejsky supaku?
    • Okamura je pouhy narcisticky zvanil, nic jineho...
  • Vystoupení z EU a NATO je pouze menšinovým názorem obyvatelstva ČR.KSČM je legální politickou stranou v parlamentu,nikoliv odsuzovanou předlistopadovou KSČ.Šetřte vlastizrádnými nálepkami,ještě je budete potřebovat.Zeman se tak nepřipojuje k vlastizrádcům,ale doporučuje určité spojení stran úspěšných ve volbách.V okamžiku,kdy optimálnější spojení nevyšlo.Můžete plivat na prezidenta,ale on v té volbě na stolec s možností Vaší účasti zvítězil.V předvolebním boji jste ho mohl znemožnit.Udělal jste to?Podle výsledku ne.Takže Vám zbývá jen možnost přesvědčit Senát,aby prezidenta zažaloval za vlastizradu či neústavní konání.Tudy se ubírejte,pane.
    Opomenul jsem ještě jednu možnost.Vyvolejte další "sametovou" nebo "nesametovou" revoluci a udělejte ze Zemana Jakeše.To omladina umí.
    Sečtělí pochopili,že je to moje reakce na příspěvek pana "Hmm".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit