Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I bez přihlédnutí k jejich názoru na uprchlíky jsem přesvědčen , že Hollan i Stropnický si oba zaslouží dostat na budku, neboť všemi svými ostatními pseudohumanistickými a sluníčkovými názory jsou opravdovým nebezpečím pro tento stát a v případě Hollana přítěží (finanančně) a ostudou (morálně) pro Brno.
  • Další ubohý, manipulující muiltikulti článek od Tiscali.cz. Táhněte novinářská žumpo.
  • "Ve jménu svobody a demokracie, kterou nám podle nich chce zničit "muslimská verbež"

    Ta muslimská verbež nám skutečně chce zničit svobodu a demokracii. Jde o řízenou islamizaci Evropy. Islám je středověká fanatická ideologie s cílem zotročit a nakonec "zabíjet nevěřící psy". Jestli to pan Ondráček nepochopil. tak ať nedělá novinařinu.
  • další ,,objektivní,, článek pro členy neziskovek. nebylo by od věci nazývat věci správnými jmény,nevím jak autor dospěl k názoru, že to jsou neonacisté, asi proto, že mají jiný názor, než autor a jeho kamarádi sluníčka ovládané přes neziskovky panem Sorosem. a vyzdvihovat, že někdo, kdo byl přidělen jako obhájce ex offo je ten největší lump, co obhajuje 4 násobného vraha ? trapnost nejhrubšího kalibru !!!!!!!!! přes hubu v hospodě prostě čas od času někdo dostane, to už tak nějak patří k folklóru, tak proč z toho ti dva kašpaři dělají takovou událost a ještě se tam chtějí vracet provokovat za účasti policie ? když se jim tam místní osazenstvo nelíbí ať tam nelezou a jdou si sednout do nějaké hate free kavárny. Když půjdu já do hospody, kam chodí např. romská galérka, tak budu držet hubu a nebudu tam vyřvávat rasistická hesla, abych nedostal přes hubu taky. nechť si z toho ti dva frustrovaní inteligenti, kteří dokázali v životě jen tak akorát blbě kecat a provokovat a o pořádnou práci nezavadili, vezmou ponaučení a neléčí si svoje mindráky na normálních lidech. a to stejné doporučuji i autorovi toho článku !!!!! a vy ostatní, jděte prosím zodpovědně k volbám, ať se těchto parazitů konečně zbavíme.
  • Parada...nechci se zastavat agresoru ale nazyvat je neonacisty nebo ze meli upito a podobne... Holt kazdy ma jiny prah co snese a nedivim se jim ze zrovna Holan a Stropnicky jim vadil... To jsou jeste vetsi vypatlanci ktery bohuzel zastupuji lid...to je teprv hnus
  • Tam, kde sou ti dva Matějové, tam to průserem smrdí vždycky. Můžou být rádi, že nedostali po papuli. Brno a Ostrava není Prágl.
  • Matěj Nematěj, do držky měli dostat blbečkové!!!




    CHI !!!
  • Není mi jasné, proč řešíte víceméně osobní spory dvou Matějů. Kdyby se řešily takovým způsobem i daleko vážnější excesy, nevyjímaje otce jednoho z nich, tak síť asi brzy zkolabuje.
  • Jakej strach z migrantů,tyhle náckovské nálady vyvolává neschopnost starat se o vlastní lidi.
    To že vymíráme už ví i nenarozené nemluvně.Podívejte se do fabrik kde našince nahrazuje Slovák pak Rumun a Bulhar no a nejradši by dovezli další otroky ze zemí kde je daleko hůř,ale bacha tam se hraje poněkud jinak.Z 2mega uprchlíků německé firmy zaměstnaly 6.Tytéž firmy Angele radily aby uvítala každého hadráka.Novodobí šéfové komunikující pouze elektronicky si se svojí brutalitou vůči zaměstnancům s dvěma a více dětmi nezadaj s leckerým psychopatem.Pak se nedivte že lidi berou do svých rukou co ještě můžou.No a to že jsou v Brně mimoni ja snad jasný každému od omluvy sudetoněmeckým náckům přes sm hratky na Ukrajině.Správné sm by zažil v Doněcku ten imbe c i l.
  • Škoda že ten někdo z panem Ondráčkem označených za neonacisty nepodá na pana Ondráčka žalobu za hanobení jiné skupiny osob. Docela by mne zajímalo, jak by pak Ondráček u soudu dokazoval, že všichni členové té skupiny neonacisty byli. A věřím, že by to nezajímalo jen mne. A podobnou žalobu by to chtělo co nejdříve, aby odnaučila pisálky automatickému oštítkování kohokoliv za cokoliv se jim zamane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit