Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdo bude Horáčkovi radit, jak sázet? Ono "presidentovat" a hrát o stát ruskou ruletu? Nevím, nevím.
    Špatně tam vidím, v zástupu rádců jest tam jeden schován! To je ten Petříček, nebo Pavlíček?
    Nevidím žádného HERCE! I nějaký spisovatel by bodl. Třeba p. Klaus starší- vydal již stohy děl. Sice je nikdo nečte, páč jsou asi na indexu.
    Tak, Míšo! Hezky si pohrál s kamarády a nyní alou na kutě!
  • Vášáryová je blbá jak vagón blata ....pijavice k pijavaci....na sůl pojde,solit je zapotřebí i slimáky.
  • Mezinárodní výkvět zbloudilců a Jožin z bažin s atomovou kuňkou v čele. To pobaví.
    • Myslíš ty milionáře socko ? *15*
  • https://www.facebook.com/vekslaknahradnepatri/?hc_ref=SEARCH&fref=nf
  • Ten Reichel mě upřímně mrzí a velice mě zklamal. Měl jsem ho rád a považoval jsem ho za čestného člověka. Měl tohle zapotřebí?
  • Horší než to současné ožralé hradní strašidlo by jistě nebyl.
    • Horáček na Hradě? S tímhle panoptikem? To by byla potupa českého národa, vždyť je to komediant. Prezident Zeman je státník na úrovni. To se vůbec nedá srovnat. Navíc ta Vašáryová s těmi jejími Arabáči, ona dělá jak jatá, by jich tady byly milióny. Asi jí to nějakej přičmoudlík dobře udělal, a teď by si to kvůli ní měla odkašlat půlka Evropy.
      • A co to panoptikum co je dnes na hradě? Mynář bez prověrky, po hradě se potuluje pes a shrnuje koberec, všude nakouřeno jak v putyce, potácí se tam strašidelné zjevení a řídí to tam ovčáček čtveráček- A to strašidlo je "státník na úrovni"? Vykřikuje do rozhlasu cosi o genitáliích a na mezinárodní fóru se stěžuje, že mu řízek chutnal jako bublinková rrdel. To je nanejvýš tak na úrovni dlaždičů ze 4.cenové na Vysočině.
        • Pozor, Zeman nikdy nebyl občanem Vysočiny. Je to náplava z Prahy z Prognosťáku, kdy za dob komoušů koupil 2 sekničky v Novém Veselí v objektu bývalé tvrze. Možná z nějaké vychcánkovosti mu dal čestné občanství starosta Nového Veselí. To už tak bývá u řiťolezů.
  • Drabovou si vybral,aby mohl obhájit výběr na dostavění Temelína americkou fa Westinghouse,ale proč se takhle ztrapnuje Reichel?? Leda,ze by Horáček neuměl anglicky a hokejka mu bude překládat instrukce z hnůjesej? Tak jak Horáček rychle zacal s pražským majdanem ala Kraus a spol,tak i rychle skončí v prvním kole.
  • Člověk nepřestává žasnout. A to je na životě to krásné! Mysli si, že na klystýru stojí Rakousko, a vítězství je naše!
  • Začínám mít pochybnosti, zda se Horáček dostane do druhého kola voleb na funkci prezidenta. Možná bude mít problémy i s nasbíráním počtu hlasů, aby mohl kandidovat. S podivem konstatuji, že některá jména z jeho poradců, jsou vydána napospas osudu, a spíše mu nebudou nápomocny u voličů. Ale je to jeho volba a pokud si myslí, že dá na pravdolaskařství a zvítězí, tak to je na velkém omylu a nezná domácí situaci a náladu občanů. Pokud si ale myslí, z dosavadních zkušeností z návštěv některých měst, že nálada je v jeho prospěch, tak by si měl uvědomit náturu našich občanů, kteří za krajíc chleba zradí i vlastního bráchu. Nelze totiž věřit všemu, co mu kdo nakouká. Domnívám se, že Horáček se dočká tak nemilého překvapení, jakého se dočkali ti dřívější kandidáti, kteří byli favority a neuspěli. Ale je to jeho život a rozhodnutí, ať si klidně svůj frňák narazí. Má peněz dost na plastiku.
    • On si to koupí, I tobě koupím a tobě taky koupím. A to je dobře, to je dobře.
  • Není žádná náhoda, že ODS postupně kočíroval jeden větší tlučhuba než druhý. Ale Fiala asi fetuje. Co výrok to perla. Prý vystudoval politologii, ale neustále se vydává za ekonoma. To je typický jev u českých politických magorů. Stranický průkaz ze všech dělá mistry světa. ODS je vážně dementní čím dál víc. Kdo by s ní spolupracoval, musel by být ještě blbější.Stejně jako TOP09,jsou obě strany nevolitelné !!!!
    • Opravdu se zde nedá volit žádná strana. Určitě ne Socani se Sobotkou a ODS s Fialou a poradcém Bééémem, a už vůbec ne ANO s dosudještěnejvícnapakovaným Babišem. My jsme takový nárob blbštajnů. Je potřeba REVOLUCI !!! Tento volební systém je k ničemu, nikam nevede a je vidět na celé Evropě, že je základem konce celé Evropy. Už se voliči vzpamatujte !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit