Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Léto 2019.Na velkých křižovatkách v Casablance smečky páchnoucích individuí okupují seřazená auta.Chtějí na pobřeží.Místňáci ihned situaci objasní.To jsou hordy povalečů, kteří chtějí do EU.A přitom pohotově objasňují.Tady v Maroku si práci sežene každý.Ať chceš dělat málo nebo moc.Jaro 2019 Miláno.U hlavního nádraží se povalují na trávě smečky vyžírek z Afriky.Tamní MCDonald obsadili beznadějně.Jen sedí a zabírají místo.Další smečka na trávníku si střihla skupinovou bohoslužbu.Dělají schouleného zajíčka ve své jamce.Doma se dívám na fotky ....A v jednom houfu sedícím na zemi koluje čtyřhraná lahev.Whisky si tihle dopřávali.To se nám to modlí a hoduje za cizí peníze.V DDR už policie rezignovala.Jen se dívá.A tady je jenom na nás kolik signálů vyšleme, že tady je čeká opovržení, posměch a izolace.Vyčlenění místo začlenění.

  • Buď my a nebo oni !..Já už jsem si vybral..

  • Nepřátelé demokracie využívají migrační běsnění k brutální deformaci lidských práv v prospěch migračních nájezdníků. OSN, která se fakticky prezentuje jako detašované pracoviště islamistické propagandistické centrály, prosazuje vytváření kasty privilegovaných migračních nájezdníků, kterým jsou evropské státy povinny zajistit maximální luxus a servis. OSN má tak stejné zájmy jako předáci pašeráckých gangů, ostatně stejné zájmy mají i současné špičky EU.

  • Píše Tereza Engelová na webu Hlídací pes.Názor si udělejte sami 

    • Hranice jsou dnes jen slovo. A kdo podvádí, ten získává. No jo no... 

      • josef.chmela

        Ano, dnes je moderní a IN podvádět, lhát, krást. Na druhé straně, když jim lidi věří, tak proč ne. Za každého režimu se nejvíce vydělává na hlouposti lidí. Dnes to platí dvojnásob.

        • A zároveň sílí snahy, aby se co nejvíce chránila práva těch zlodějů, podvodníků a jiných lumpů. 

          Aby mohli krást a podvádět co nejbezpečněji. Je to nějak celé naruby.

  • Co jsou to "dobré zkušenosti s afghánskými nezletilými"?  Že lhali jen o věku, což podle hodné paní Engelové můžou? Jinak jsem rád, že ta paní konfrontuje ministra vnitra Hamáčka s fakty, jako lháře, který slibuje, co není schopný splnit a neuhlídal úředníky svého rezortu, kteří zřejmě sympatizují s kapitánkou Racketeovou. 

  • " V minulých letech jich k nám přišly desítky, píše Tereza Engelová na webu Hlídací pes."

    .

    Vždyť už léta čteme články, kde se vysmívají těm, kteří psali o obavách z migrantů, že se bojíme něčeho, co tady není.

    Dokonce i na jednom rádiu jsem slyšel  L. Výbornou, která měla pozvaného šéfa serveru manipulatori.cz, jak se jednotně vysmívali obavám z prý neexistujících(!) migrantů.

    Proto musím i já tento článek považovat za fake news a nevěřím, že by tady nějací migranti byli. 

    A pokud jsou tady už delší dobu, tak by si ten server manipulatori.cz měli strčit.....no víte kam. Na lhaní tady máme dost jiných. A ten, kdo sám lže a vydává to jako boj proti fake news by snad měl být trestně stíhán.


  • Gorobilypes

    V Budapešti znásilnil somalec holku.

  • Není nad bijce muslimů Okamury, který prý navštívil tábor imigrantů v CR s Fialou a spol. Musel si dát pozor, aby nebyl okraden . Tábor uklízí uklízečky a ne oni sami. Jen je mi divné, že ještě nebyly znásilněny. 

  • Asi jsou a to je veléky malér.  Dají -li se dohromady,  budeme zpívá Alláhu akbar, není boha kromě Alláha a Mohamed je jeho prorok.


  • "Lidé jsou v přeplněných táborech dlouhodobě pod obrovským tlakem,
    ubytovací kapacity jsou zcela nedostatačující a uprchlíci spí
    v hromadných prostorách, někteří podle svědectví z místa i na silnicích."

    Je naprosto nezbytné migranty pustit na svobodu! A potom :

    Lidé jsou v Řecku dlouhodobě pod obrovským tlakem,
    ubytovací kapacity jsou zcela nedostatačující a Řekové spí
    v hromadných prostorách, někteří podle svědectví z místa i na silnicích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit