Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není nad bijce muslimů Okamury, který prý navštívil tábor imigrantů v CR s Fialou a spol. Musel si dát pozor, aby nebyl okraden . Tábor uklízí uklízečky a ne oni sami. Jen je mi divné, že ještě nebyly znásilněny. 

  • Asi jsou a to je veléky malér.  Dají -li se dohromady,  budeme zpívá Alláhu akbar, není boha kromě Alláha a Mohamed je jeho prorok.

  • Léto 2019.Na velkých křižovatkách v Casablance smečky páchnoucích individuí okupují seřazená auta.Chtějí na pobřeží.Místňáci ihned situaci objasní.To jsou hordy povalečů, kteří chtějí do EU.A přitom pohotově objasňují.Tady v Maroku si práci sežene každý.Ať chceš dělat málo nebo moc.Jaro 2019 Miláno.U hlavního nádraží se povalují na trávě smečky vyžírek z Afriky.Tamní MCDonald obsadili beznadějně.Jen sedí a zabírají místo.Další smečka na trávníku si střihla skupinovou bohoslužbu.Dělají schouleného zajíčka ve své jamce.Doma se dívám na fotky ....A v jednom houfu sedícím na zemi koluje čtyřhraná lahev.Whisky si tihle dopřávali.To se nám to modlí a hoduje za cizí peníze.V DDR už policie rezignovala.Jen se dívá.A tady je jenom na nás kolik signálů vyšleme, že tady je čeká opovržení, posměch a izolace.Vyčlenění místo začlenění.

  • Buď my a nebo oni !..Já už jsem si vybral..

  • Cituji z článku:"Studuje. Jako nezletilého ho vzali do školy, měl štěstí," přiznala na rovinu, že bratr použil známý fígl. Ve svých 22 letech se vydával za sedmnáctiletého. Podobných příběhů jsem si v Afghánistánu i Pákistánu vyslechla několik a slyšela jsem i o "cestovních kancelářích", kde budoucím uprchlíkům radí, co mají říkat, aby se zvýšila jejich šance na udělení azylu."

    Je to dobrý příklad. Nezletilý Afgánec bez doprovodu byl zletilý, což je údajně běžná praxe. To se vyrovná zprávám RJ (Radio Jerevan): "Ano, je pravda, že Jurij Gagarin obdržel věcný dar. Jenom to nebyl osobní automobil, ale jízdní kolo, a nebyl mu darován, ale ukraden."

    Takže ti škarohlídi, kteří v médiích i zdejších diskusích na tento fígl upozorňovali, nešířili kremelskou propagandu ani fake news, nýbrž měli pravdu. Nezbývá nic jiného, než autorce článku poděkovat.

    Technická poznámka: S afgánskými studenty, zletilými a studujícími vysokou školu, se mohl Pražák nebo Brňák  na ulici potkávat již před padesáti lety, i když jen občas. 


  • "Lidé jsou v přeplněných táborech dlouhodobě pod obrovským tlakem,
    ubytovací kapacity jsou zcela nedostatačující a uprchlíci spí
    v hromadných prostorách, někteří podle svědectví z místa i na silnicích."

    Je naprosto nezbytné migranty pustit na svobodu! A potom :

    Lidé jsou v Řecku dlouhodobě pod obrovským tlakem,
    ubytovací kapacity jsou zcela nedostatačující a Řekové spí
    v hromadných prostorách, někteří podle svědectví z místa i na silnicích.

  • " V minulých letech jich k nám přišly desítky, píše Tereza Engelová na webu Hlídací pes."

    .

    Vždyť už léta čteme články, kde se vysmívají těm, kteří psali o obavách z migrantů, že se bojíme něčeho, co tady není.

    Dokonce i na jednom rádiu jsem slyšel  L. Výbornou, která měla pozvaného šéfa serveru manipulatori.cz, jak se jednotně vysmívali obavám z prý neexistujících(!) migrantů.

    Proto musím i já tento článek považovat za fake news a nevěřím, že by tady nějací migranti byli. 

    A pokud jsou tady už delší dobu, tak by si ten server manipulatori.cz měli strčit.....no víte kam. Na lhaní tady máme dost jiných. A ten, kdo sám lže a vydává to jako boj proti fake news by snad měl být trestně stíhán.


  • Nepřátelé demokracie využívají migrační běsnění k brutální deformaci lidských práv v prospěch migračních nájezdníků. OSN, která se fakticky prezentuje jako detašované pracoviště islamistické propagandistické centrály, prosazuje vytváření kasty privilegovaných migračních nájezdníků, kterým jsou evropské státy povinny zajistit maximální luxus a servis. OSN má tak stejné zájmy jako předáci pašeráckých gangů, ostatně stejné zájmy mají i současné špičky EU.

  • Co jsou to "dobré zkušenosti s afghánskými nezletilými"?  Že lhali jen o věku, což podle hodné paní Engelové můžou? Jinak jsem rád, že ta paní konfrontuje ministra vnitra Hamáčka s fakty, jako lháře, který slibuje, co není schopný splnit a neuhlídal úředníky svého rezortu, kteří zřejmě sympatizují s kapitánkou Racketeovou. 

  • Gorobilypes

    V Budapešti znásilnil somalec holku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit