Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má pravdu řízný Grebňa i Martička Semelová. Pokud má být státní svátek den upálení Jana Palacha, musí být státní svátek i den upálení Zdeňka Adamce, který se v roce 2003 upálil na protest proti současnému kapitalistickému režimu. To se ovšem současným kapitalistickým pohlavárům nelíbí, tak o tom raději mlčí. Ať žije KSČM, jediná strana, která hájí zájmy obyčejných občanů, kteří musí den co den snášet kapitalistická příkoří a bát se, co přijde zítra!
    • Velmi rychle jste zapomneli co se dělo za totality,nesvoboda,útlak,devastace a úpadek ekonomiky i lidí podle Sověckého diktátu tohleto byl důsledek Palachova činu.
    • Rudo bolševické bestie jako ty potrate kmoušské kur-x-vy a KGB fízla patří do Jáchymova a to hodně hluboko. Jako terapie - 16ti hodinové směny, bez žrádla, bez vody, místo spánku úryvky žvástů toho vašeho bestieálního dobytka lenina. O celém točit průběžnou dokumetaci, kterou potom až zdechnete pouštět zbytku takových zmrd-x-ských hovad jako grebeníček, zkurvy dcera semelová apod.
      • Kozomrde, pacholku nebuď sprostý a zpytuj svědomí, žádný pepa ale dobytek Pišta.
        • Jen ho nech, ať se vzteká ten fašistický dobytek. Já se mu směji. *2*
          • On vás ten smích přejde soudruzi. Další klíče nebudou od zámků, ale pořádný francouzáky aby ty vaše makovice byly konečně skutečně rudý.
            • Ty už si toho francouzského klíče moc neužiješ. Budeš hnít v zemi, ohlodáván červy a ani po tobě pes neštěkne.
  • Palach se hlavně bouřil proti tomu že náš národ je poslušné stádo oveček které se stále jen přispůsobuje a nechce bojovat za svá prava. To se bohužel dodnes nezměnilo takže jeho obět je marná.
  • Když to tak člověk všechno u těch našich "zástupců" sleduje, tak získá akorát názor, že tito soudruzi jak z leva, tak soudruzi z prava i jiných stran..se nikdy o lidi a jejich starosti skutečně zajímat nebudou, protože to jde vidět jaké "důležité" témata jsou náplní jejich "práce", která má výsledek akorát v tom, aby se tady všude rozeštvávali vzájemně lidi místo toho, aby tito naši předraženě placení státní zaměstnanci pohli pořádně zadkem, co nejvíce sjednocovali i hájili tuto zemi a předvedli konečně něco co by lidem zlepšilo život a neházely se jim klacky pod nohy díky práci od takových "odborníků" co tam jen sedí, kecají, ale celkový efekt pro lidi žádný... Země je v "zadku" a oni tam exhibují v tom kdo je větší frajer, kašpar, flákač a budižkničemu. Kdyby takhle dělali lidé svoje výkony v práci, tak už s nima dávno někdo vyrazí dveře, bez nároku na odstupné...Tyhle borce to zajímá akorát nějaký měsíc před volbama. Oni nemohou potřebovat fungující a jednotnou, občanskou společnost, protože ta by je za takové šílené "výkony" všechny postupně odvolala a vyměnila hned v krátké době po volbách pomoci kontrolních občanských institucí. Tihle by měli povinně ze zákona oddělat každý rok dva měsíce v normální výrobě a práci mezi lidima, aby si připomněli co je to vůbec práce za 12-15 tis hrubého a hlavně by slyšeli na vlastní oči i uši hezky od plic hodnocení od svých voličů přímo v životním provozu..
  • Diskuse o Havlovi a vraždění dětí v Srbsku je zakázána, jsem rád že máme demokracii!!
    • Už ten článek raději zrušili, dlouho nevydržel pár minut.
  • Je pořád vidět, že není problém manipulovat s názorem lidí. Nechci napsat, že blbců ale lidí co nemají potřebu trošku více popřemýšlet. Palach, Zajíc a ti další, se neupálili na protest
    proti komunistům. Naopak, tvz jaro 1968 přivítali. Upálili se na protest proti okupaci
    "spřátelených" armád. Dnes se někteří demagogové, ať už z řad levice či pravice, snaží o
    politické bodíky. Pokud lidé nezačnou sami přemýšlet, tak se stanou závislými na tomto
    politickém póvlu.
    • Mate naprostou pravdu. To jaro jsme prozivali vsichni s obrovskymi nadejemi a ta okupace byla pro vsechny hroznym otresem. Obrovske nadeje vystridala obrovska deziluze, pocit zoufalstvi a smutek. Cest pamatce Palacha i Zajice. Jsem soucasnik Palacha a vim, o cem mluvim. Dnes se skutecnosti snazi zkreslit hlavne ti, kteri si to nemohou pamatovat.
    • Palach, Zajíc a ti další se upálili na protest proti omezování svobody a demokracie a opětného zavádění rudofašistické totality. Oni nepodporovali komunisty a komunismus, ale obrodný proces, který by nutně vedl k pádu komunismu, protože zrůdná rudofašístická komunistická ideologie a praxe je neslučitelné se svobodou a demokracií.
      • Kecáš troubo, meleš plky!!
  • To je stejná šaškárna jako to že se pravice ohání Masarykem který nepodával ruku korupčníkům a přitom ve vládě donedávna seděl Vondra i Drábek jejichž působení nás stálo slušnejch pár mega.
    Také se za Masaryka střílelo do demonstrujících těch. takzvanejch hladovejch pochodů
    což moc nepasuje k tomu obrázku všeobjímajícího otce vlasti.
    A propos pokud se u nás znovu začnou upalovat lidé dohnaní současným režim k chudobě nebo zoufalému životu který jim žádnou šanci na slušnej život nedává ( pokud nemaj to štěstí že se naroděj do bohaté rodiny nebo to nejsou darebáci kterým nevadí krást a podvádět společnost pro své osobní blaho) tak tu nebude jeden novobodejch Palach ale armáda nespokojenejch upálenejch Palachů.
    Chudoba a krach většiny pro sladkej život menšiny to je politika která se tu provádí.
  • Je to tu furt stejny. Resi se minulost, vina se hazi na jednoho a na druhyho, ale podstatny veci a budouci vyvoj nikoho nezajima. Hlavne nahrabat pro sebe a za jakoukoliv cenu stylem Po nas potopa...
    • "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu", Abychom se se svou komunistickou minulostí mohli vyrovnat, musíme ji nejdřív poznat, protože i to poznání a distancování se od ní je vyrovnání.
      • Napřed se vyrovnej se svým vlastním svědomím, potom se zabývej minulostí.
  • Bárta nevinen!

    Před dvěma lety kvůli Skansce a Eurovii a kmotrovi jako je Jurečko musel Bárta odejít z ministerstva kde ušetřil 7 miliard za půl roku, nyní po dvou letech je konečně očištěn ale kmotři vyhráli, protože mezi tím si na MD děla ODS co chce a VV byly vyštípány.
    Lessyho na policii čekala stejná kriminalizace pro pomluvu jako Bártu na MD, za to, že Škarka s Kočí se snažili kriminalizací Bárty udělat puč ve VV doteď. Je policie neprošetřuje pro křivou výpověď , protože by museli vyslýchat i Nečase a Kalouska. Vzpomeňme na nahrávky jak Kalousek dal Kočí velkou nabídku!!!
  • Pišta Žiga je špína!! *12* *12*
  • Pišta Žiga je hajzl!! *10* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit