Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pišta Žiga je hajzl!! *10* *12*
  • Jaká je hranice mezi hrdinstvím a obyčejnou blbostí?
  • Grebeníček má pravdu!!!
  • Grebeníček je rudá zrůda ! *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11*
    • A Pepíček je blbec....
      • Pepíček není Pepíček ale kozomrd Pišta Žiga!! *12* *12*
  • Pišta Žiga je špína!! *12* *12*
  • Diskuse o Havlovi a vraždění dětí v Srbsku je zakázána, jsem rád že máme demokracii!!
    • Už ten článek raději zrušili, dlouho nevydržel pár minut.
  • Je to tu furt stejny. Resi se minulost, vina se hazi na jednoho a na druhyho, ale podstatny veci a budouci vyvoj nikoho nezajima. Hlavne nahrabat pro sebe a za jakoukoliv cenu stylem Po nas potopa...
    • "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu", Abychom se se svou komunistickou minulostí mohli vyrovnat, musíme ji nejdřív poznat, protože i to poznání a distancování se od ní je vyrovnání.
      • Napřed se vyrovnej se svým vlastním svědomím, potom se zabývej minulostí.
  • Když to tak člověk všechno u těch našich "zástupců" sleduje, tak získá akorát názor, že tito soudruzi jak z leva, tak soudruzi z prava i jiných stran..se nikdy o lidi a jejich starosti skutečně zajímat nebudou, protože to jde vidět jaké "důležité" témata jsou náplní jejich "práce", která má výsledek akorát v tom, aby se tady všude rozeštvávali vzájemně lidi místo toho, aby tito naši předraženě placení státní zaměstnanci pohli pořádně zadkem, co nejvíce sjednocovali i hájili tuto zemi a předvedli konečně něco co by lidem zlepšilo život a neházely se jim klacky pod nohy díky práci od takových "odborníků" co tam jen sedí, kecají, ale celkový efekt pro lidi žádný... Země je v "zadku" a oni tam exhibují v tom kdo je větší frajer, kašpar, flákač a budižkničemu. Kdyby takhle dělali lidé svoje výkony v práci, tak už s nima dávno někdo vyrazí dveře, bez nároku na odstupné...Tyhle borce to zajímá akorát nějaký měsíc před volbama. Oni nemohou potřebovat fungující a jednotnou, občanskou společnost, protože ta by je za takové šílené "výkony" všechny postupně odvolala a vyměnila hned v krátké době po volbách pomoci kontrolních občanských institucí. Tihle by měli povinně ze zákona oddělat každý rok dva měsíce v normální výrobě a práci mezi lidima, aby si připomněli co je to vůbec práce za 12-15 tis hrubého a hlavně by slyšeli na vlastní oči i uši hezky od plic hodnocení od svých voličů přímo v životním provozu..
  • Rikam to porad-nasi uhlavni nepratele jsou cesti komuniste a to i se svymi potomky!!!
    Ty stary je treba fyzicky zlikvidovat a vratit narodu majetek,jez nakradli a to od roku 1946 do dnesni doby!
    U ratolesti je mozna prevychova,ale jestli jim je vice,jak 20 a jedou ve slapejich svych otcu,tak jedina sance je likvidace! *16* *16* *16*
    • Note, blabolíš,tak "veleúspěšně", že Ti za hloupost musím zatleskat. Co to má společného s Palachem. Je pravdou, že nejsou žádné podklady že by se upálil pro budování rozvinutého zlodějského neokapitalismu. Škoda jeho mladého života, a Ty takové nesmysly.
    • U nás dávaji Návrat idiota.A já ho zahlídl zde.To jsou věci.
    • Proč chceš vyvražďovat své rodiče a vracet někomu jejich majetek? Nechtějí na tebe přepsat svou nemovitost, nebo co ti jako udělali? No, ty jsi ale nevděčný syn, že se nestydíš.
      • Moji rodice temer nic v dobach komunismu-to je od r.1946 do dnesni doby v tomto opovrzenihodnem rozvojovem state temer nic nenabyli,a vzhledem k tomu,ze nevstoupili do tech vasich partaji,tak nemohli nic ani ukrast.
        Jinak mirny majetek se v nasi rodine dedi po generace-nikdo me nevydedil a vse se po umrti me maminky rozdelilo rovnym dilem.Muj majetek cini 1/2 maleho baracku-takze mam 2 mensi mistnosti a jinak vse spolecne.
        Za dale te varuji,aby sis bral do sve tlamy rodice sve,ne nekoho jineho.
        Za hnus,jakym jsi ty se hluboce stydim a nikde ve svete se nevytahuji,ze jsem z tadytoho naroda,nebot lide,jez zde byli I jako turiste s radosti vzpominaji na pamatky po predcich,ale neradi vzpominaji na luzu,s kterou se zde setkali.Tou luzou jsou kradouci cikani,taxikari,cisnici a v neposledni rade si vsimli politickeho vykvetu tohoto statu!!! *12* *12* *12*
        • Note nebuď sprostý ty dobytku a nenadávej slušným lidem, nebo dostaneš do tlamy!! *12* *12* *12* *12* *12* *12*
        • Nekradli ti co byli v partajích NF (úředník mohl krást sponky, papír a kopírák..., stavební dělník cihly, cement, písek..., JeZeDák z živočišné krmivo.. , zelinář a řezník drbat zákazníky... => z čehož vyplývá, že vaši práci moc nedali... *16*
  • Bárta nevinen!

    Před dvěma lety kvůli Skansce a Eurovii a kmotrovi jako je Jurečko musel Bárta odejít z ministerstva kde ušetřil 7 miliard za půl roku, nyní po dvou letech je konečně očištěn ale kmotři vyhráli, protože mezi tím si na MD děla ODS co chce a VV byly vyštípány.
    Lessyho na policii čekala stejná kriminalizace pro pomluvu jako Bártu na MD, za to, že Škarka s Kočí se snažili kriminalizací Bárty udělat puč ve VV doteď. Je policie neprošetřuje pro křivou výpověď , protože by museli vyslýchat i Nečase a Kalouska. Vzpomeňme na nahrávky jak Kalousek dal Kočí velkou nabídku!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit