Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatí komunisti. Ti jediní nechtěji dál rozkrádat naši zem jako všichni ostatní. Pokud lidé pochopí a budou je volit, pak teprve začne být lépe. Pokud ne, tak ať si nestežují, až většina z nich půjde žebrotou
    • houby pamatuješ jmenovaní rozkradli tuto zem před nedávnem a ještě z toho žijí *11* *11*
      • i kdyby,rozkrádali ale ne v takové míre jak od r.1989 do dnes
        a myslely i na ty obyčejný
        Prace,bydlení existenci normál.člověka z lidu
        a podvody ,různé delikty.trest.činy taky ale ne v takovém rozsahu jak po r.1989
        co trvá v jakékoliv podobě,každá vláda................má podíl na rozkrádaní........podvody a vše ,co následuje nemusíme dokola psát
      • Ukecánek, ukecánek, ukecánek !!!
    • Plně s Vámi souhlasím.Mám ale obavu,že lidé opět skočí na předvolební sliby jiných stran,které tyto sliby stejně nesplní jako všechny polistopadové vlády.Ty splnily jen to,že rozkradly a zničily tento stát,a vy tvořily obrovský dluh.Zatím jsou za to nepotrestaní,ale jednou se budou sakra zpovídat.Čeká je vězení a propadnutí ukradeného,nebo "odkloněného" *1* majetku.
    • Bohužel máte asi pravdu. Volil jsem pokaždé jiné. Všichni kradli a nic se jim nestalo. Za komunistů jsem se nemusel bát o práci, nemusel jsem se bát bezdomovectví. Když někdo něco ukradl, dostal trest pomalu jako za vraždu. Volím Komunisty, protože mne nikdo krást nenaučil. Jinou možnost spravedlnosti nevidím.
      • ... asi takhle: Vnouček se ptá:

        „ ... a dědečku, ty komunisti byli červený, anebo rudý?“

        „Zlatý byli, chlapče, zlatý ...“

        *3* *3* *3*
        • Total.systém/komunisti ,nebyl špatný ,potřebovalo to vylepšit/upravit
          po r.1989 se hodila doba ,spekulantům všech skupin...............
  • Podle Víta Jedličky by pro oškubávání byl nejlepší MUDr. Přemysl Sobotka, že ano. Za ním je pouze odesácká superlobby, která zato má v hrabání dlouholeté zkušenosti.
    • ... tak von je doktor, asi nějakej vylízanej mozek, jak podle keců, tak podle vzezření ... na vzezření moc nedám, vona "Černá-hora", taky nic moc, ale aspoň mu to pálí, sice pomalu, ale dost dobře *1* *1* *1*
  • Stejně se to opět zmanipuluje a bude to,že ho voliči zvolili-ať je to kdokoliv. A banky,které kradou nevíce? Po další opravdové revoluci je znárodníme a zloděje vyženeme, tak jako na Islandu!!!
  • Shlédl jsem jedno video na Youtube s tímto mladým ekonomem a podle něho za současnou krizi mohou pouze USA se svojí rozmařilou ekonomikou, ale neuvědomuje si, že se dnes nejedná pouze o krizi ekonomickou , ale a to hlavně o krizi morální, kdy je lidem úplně jedno, jak k penězům přicházejí, viz Čína a Indie, kterou zmiňuje, kde je vládnoucím činitelům úplně jedno, kde tu ropu, kterou ke svému 10% HDP ročně potřebují vezmou. Tak jedou do Afriky, kde např. postaví černouškům silnici, výměnou za čerpání "černého zlata" což je jistě výhodný obchod - pro Čínu...Dnes přes 50% veškeré ropy pro Čínu pochází z Afriky..Jistě bankovní domy v USA tuto krizi nastartovaly svými neuváženými úvěry, ale jak píši, Čína svůj ekonomický boom nechce zmenšit ani trochu, oni usilují o neustálý růst i přesto, že si neskutečně poškozují životní prostředí, kdy kolikrát ten nebývalý růst je vykoupený právě nenávratně poškozeným životním prostředím- prostě poručíme větru, dešti, ale ono to nejde donekonečna a ten vlak se jedno dne také zastaví. Pan ekonom Jedlička vypočítává, co nás budou stát solární panely apod...ale jaksi také přesně jako v Číně zapomíná, že se velmi přiblížila doba, kdy ropa dojde a co dál, když nebudeme jako svět mít adekvátní náhradu? Tomio Okamura ve své nové knížce zmiňuje, že již nyní bohatí šejkové v Dubaji a v Saudské Arábii přemýšlí až jim na zahradě za barákem přestane tryskat ropa, co budou dělat a vymysleli strategický plán rozvoje cestovního ruchu a zároveň se již nyní orientují na výstavbu tzv.solárních pump, kde auto přijede, zastrčí zásuvku a za celý den, má dobitý akumulátor na provoz. Naprosto čistá a levná energie, kde jediní kdo jsou proti, jsou petrochemické společnosti, které zpracovávájí ropu a mají z toho pohádkové bohatství, proto nemohu souhlasit s tím co ekonom Jedlička předkládá a už vůbec s navrhovaným kandidátem Jáklem, který je opravdu nereprezentativní od pohledu. *9* *7* *8*
    • kapitalismus je o tom, že je lidem úplně jedno, jak k penězům přicházejí, kdyby jim to jedno nebylo, jiste by násobně proti svým současníkům zbohatnout nemohli, přečtěte si třeba knihu Můj krásný bouřlivý Walles
      • nemusíme číst,stačí vnímat chronolog.vyvin po listop.1989...............a ješte to nemá konec
  • Volte komunistického kandidáta. Třeba Grebeníčka. Komunisté nikdy po celou dobu existence nekradli a ničeho se proti zájmu lidu a této země křivého nedopustili. Vždy trvalo několik let než byl nějaký kandidát do KSČ(M) přjat a byl po celou dobu prověřován.
    Pokud by se něčeho dopustil,tak byl po zásluze potrestán. I kdyby byl poslanec, tak se na něho imunita nikdy nevztahovala.
    Komunisté jsou nejlepší pro vládu v této něžce zkoušené zemi, vydranované a vypleněné kapitalisty a jinými darebáky domácí i z cizí provience.
    Vláda patří lid ! KSČM je je lidu předvojem a vždy stojí čelém k masám.
    • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
      TZ § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
      TZ § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

      Z UVEDENÉHO VYPLÝVÁ:
      1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
      2) KSČ(m) hlásá stejnou ideologii a proto je rovněž zločinná a zavrženíhodná
      3) založení, podpora nebo propagace hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, jímž je nesporně komunistické hnutí je trestným činem.
      4) veřejně projevované sympatie ke komunistickému hnutí je trestným činem.
      5) veřejné popírání, zpochybňování, schvalování nebo snaha ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti je trestným činem.
      • Tak Petře,tímto "výpisem" zákona,který je nesmyslný a který porušuje nejen ústavu ale hlavně základní listinu práv a svobod.Krom toho tu šíříš tento nesmysl formou že porušuješ další zákony o diskriminaci,omezování lidské svobody a eurozákony.
      • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
        TZ § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium bude potrestán.
        Tyhle všechny vlády svejma zákony ne de jure, ale de fakto propagujou ekonomický a následně mnohdy tím i fyzický genocidum, potlačujou právo na práci, právo na bezplatný lékařský ošetření, právo na kontrolu správy veřejných financí a t.d. tudíž by měly bejt potrestány. (Farizejci jsou totiž horší, než ti zjevní.)
        A jelikož veřejně projevovaný sympatie k ní máš i ty, platí to i pro tebe......
  • Ti, co byli v tehdejší kSČ jen z prospěchu, tedy ti všichni revizionisté a darebáci ze strany odešli. Hlavně ta vedoucí skupina s Prognistického ústavu a buď vstoupili opět do jiných stran nebo si založili nové, např. ODS. Vždyť hlavně z nich se stali nejvíce komunistobijci, třeba Topolánek a Nečas a další, vždyť pocházejí právě z těch komustických rodin, kteří rovněž opět z vlastního prospěchu zahodili své stranické knížky a užívají si nakradený majetek svými synátory a dalšími rodinými přáteli.
    Komunista - to zní jrdě. Přesto že jsou pronásledovány buržoazní inkvizicí, nikdy nezrazují své ideály, přesvědčení a občany této země.
    • Peppone, s prvním odstavcem souhlasím.
      Ke druhému odstavci jen opakuji:
      Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
      (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)


      V období komunistické diktatury bylo podle údajů zveřejněných Úřadem pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu:

      * 234 občanů popraveno* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů* 300 000 jich bylo perzekuováno v zaměstnání a studiu* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
  • Já tomu věřím... Ale pan Sobotka pro mě reprezentuje zájmy ODS a všechny ty rozkrádačky a to je snad i horší....
    Je starou a monohokrát ověřenou pravdou, že Češi si neumějí vládnout, takže horší než teď už to asi nebude
  • Jistě, nejlepší by byl Kačer Donald, ten by se staral jen o rybníky a krmivo.
  • to je tedy blábol, tomu říkáte přesvědčivá argumentace?
  • To co se hrne na post prezidenta,by bylo nejlépe protahnout katovskou mučírnou a tam zpracovat na tuhý krvavý biftek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit